Artık canıma tak dedi!!!

Lol 1000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
319
126
23
Merhabalar memleketten başka bir şehirde yaşıyoruz sırf eşimin babası geçen sıkıntı çıkarttı diye 3 aydır memlekete gelmiyorduk. ( ha bu arada çocuk için tedaviye başladık eşimin ailesi torun diye ölüyor ama tenezzül edip kayinvalidem bir kere arayıp naptiniz bile demedi) Neyse bayram tatiline geldik eşimin kız kardeşi benden 6 yaş küçük ama görümcelik konusunda 45 yaşındaki mendebur görümcelere yemin ederim taş çıkartır. Neler yaşattı ne terbiyesizlikler yaptı hep o küçük dendi susturuldum 5 kocaman yıl geçti aileye gireli universteye gidiyor hem de iyi bir bolum okuyor ama ilk günkü terbiyesiz tavrı hiç değişmedi hiç büyüyemedi.
Ve en son bayram da tatile gittik hep beraber. Eşimin bir de erkek kardeşi var gamsiz sürekli alisveris yapan bir tip tam tikican gibi iyi de bir meslegi var.Görümcem ona bildiğiniz tapar ne hata yapsa üstünü örter arkasını kollar eşim hep çalışan ailenin yükünü taşıyan olgun ağabey tipi. Neyse arabaya bilmemizle eşimin araba kullanmasından yaptığı hareketlere giydiği kıyafete kadar dalga geçtiler kardesleri hatta eşimden 10 yaş küçük kız kardeşi abisine sürekli mal salak tarzı konuşmalar yaptı eşim bir iki kez uyardı ama yok sürekli görümcem ve kaynim her şeyi küçümseyip dalga geçtiler iki gün boyunca hep böyle geçti ama ben nasıl sinirlendim size anlatamam daha neler neler ama her şeyi yazamayacağım.

Konuya gireyim; denize girdik esim ben kayinbabam, görümcem ve kayinvalidem deniz pismis herkes işiyormus icine o yüzden girmediler. Yüzdüm çıktım kabine ustumu degistirmeye gidecegiz esimle 1.5 litrelik su bidonunun dortte birinde su kalmis onu aldik elimi yuzumu yıkayayım diye kayinvalidem başladı söylenmeye suyun markasi iyi bununla yüz mü yıkanır biz su içecektik falan dedilrr su da güneşte kaynamis yani o kadar sıcak ki icilmez! Analı kızlı ne söylendiler ne suratlar bir görün sanki sülalerine sövdüm ha bu arada su satın alabileceğimiz yer de var yani .

Artık dönüş yoluna çıktık kayinbabam arabayı sürecek çünkü tiki kaynim inanılmaz hızlı araba kullanıyor bende arkaya yanıma otur dedim eşime neyse oturduk ben eşim kayinvalidem görumcem arkası biraz geniş 4 kişi sıkışık oldu ama idare ettik giderken neyse dönüşte de sıkıntı olmaz dedim giderken küçük bir minder vardı onu koymuştum yan tarafımdaki boşluğa dönüşte de koydum neyse kayinvalidem bunu gördü verdiği tepki aynen şöyle " çocuk burada tek bacağı dışarda gidiyor sen altına minder almışsın at şunu dedi" ben de onu altıma değil araya alıyorum alsın o zaman Zehra koysun altına diye uzattım görümcem minderi aldığı gibi bagaja fırlattı. Ben nasıl kötü oldum size anlatamam analı kızlı hırslarını bir görseydiniz eşim bakakaldı ben de kulağıma kulaklığı taktım 6 saat onlarla konuşmadım hiç bir şey yiyip içmedim antibiyotik kullanıyorum onu bile içemedim.

Bu kızın tavırları artık yetti canıma neyse kendi arabanıza bindik evimize döndük memlekette de evimiz var dayalı döşeli yolda da ağlamıştım arabada da ağladım eşim çok üzüldü. Görumcemin telefon numarasını sildim Facebooktan da sildim hiç bir şekilde onunla görüşmek konuşmak istemiyorum sadece son yaptığı olay değil inanın daha neler neler sabır taşım çatladı tedavi görüyorum başka türlü de sağlık sıkıntılarımız çıktı troit hastasıyım kilo aldım onunla bile dalga geçtiler. 3 ayda çok yıprandık zaten gurbetteyiz inanın sabrım tükendi bitti. Esim bana hak verdi görüşmek istemiyorsan da görüşme dedi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim kayinbabam kesin bu mevzunun üstüne gidecek nasıl konuşma yapmalıyım siz olsanız benim yerim de nasıl bir yol izlersiniz?

Böyle kötü insanlara ne yasaniz yaranilmaz. Şöyle yaoabilirsiniz karsilasinca yüzüne gülün, ana uzun vakit gecirmeyin hic bir sekilde.. telefonda vs iletişiminiz olmasin. simdi bebek icin tedavi goeuyormussunuz. Moraliniz yüksek tutun sevdiginiz insanlarla oturuo kalkin

Ben olsam,eşim de onaylıyorsa hele,bundan sonra hiiiiiç görüşmezdim.çünkü asla sevmezler .bundan sonra hep böyle gider.ne gerek var görüşmeye.ezilmekten başka bir işe yaramıyor inan.bırak eşin yapsın gereken konusmayı.sen bebeğe odaklan.

Bugüne kadar hep yedi haltları karşılaşınca ben hep yüzüne güldüm o ise daha çok laf soktu! Eşime de söyledim Allah'a havale ettim onları diye:(

Eşinin senin yanında olması gayet güzel sakın ha sakın cok konusupta hakliyken haksız olma eşinin taraf değiştirmesine ortam yaratma. Sakin ol haksızlığa uğradığını falan söyle konu acilinca duygu sömürüsü de yap biraz;-)

Nasıl bir yol izleyeyim?
Sen gerizekalı mısın lan derim görümceye, kocamı da alır arabadan inerim.
muhtaç mıyım kayınbabanın arabasına.
Niye canını sıkıyorsun??
Ne gülüyorsun her şeye sen desene?
Bir de ağlamışsın. Kocan da seni neden savunmuyor?
Suç biraz da sende. Kaynana torun istiyor da aramıyor demişsin
Ne diyecek ki? Bence çok ayıp zaten sorması.

Ben olsam,eşim de onaylıyorsa hele,bundan sonra hiiiiiç görüşmezdim.çünkü asla sevmezler .bundan sonra hep böyle gider.ne gerek var görüşmeye.ezilmekten başka bir işe yaramıyor inan.bırak eşin yapsın gereken konusmayı.sen bebeğe odaklan.
İnanın çok çaba gösterdim bir şeyleri koparmamak için ama cidden son noktaya geldim hiç düzelmiyor hiç saygısı yok.

İnanın çok çaba gösterdim bir şeyleri koparmamak için ama cidden son noktaya geldim hiç düzelmiyor hiç saygısı yok.
Inanıyorum canım.ben de yaşadım benzeri şeyler.çoğu kadın da yaşamıştır.sen şanslısın ki eşin onları görmüş,nasıl insan olduklarını biliyor. Ve seni destekliyor.sen de burdan yürü.arayı aç.görüşme.

bu terbiyesiz insanlara bide tedavi gördüğünüzümü söylediniz, seni daha çok üzsünler diyemi. eşin arkanda istersen görüşme demiş, daha ne duruyosun

Ya
Nasıl bir yol izleyeyim?
Niye canını sıkıyorsun??
Eşimin arayıp kayinvalidem sperm sayın kaç çıktı diye soruyor ama ben tedavi gördüm ve ayrıca hadi o ayıp mahrem konu başka sağlık sorunlarim da çıktı onu bile sormadı arayıp nasılsın diye. Ahah ahah şehirler arası otoyolda olmasam inmez miydim ben:( zaten asla ama alsa onlarla bir daha değil tatil, köye bile gitmem!

Böyle insanların bir daha ayaklarına gitmeyin,kaale de almayın çekilmez böyleleri siz kendi geleceğinize bakın.

Nasıl bir yol izleyeyim?
Niye canını sıkıyorsun??
:KK9::KK9:

bu terbiyesiz insanlara bide tedavi gördüğünüzümü söylediniz, seni daha çok üzsünler diyemi. eşin arkanda istersen görüşme demiş, daha ne duruyosun
Ben değil eşim söyledi zaten eşimden kaynaklanan bir sorun var benim sorunum kadın hastalıklarıyla ilgili değil vücudumla ilgili. Ayrıca söylemesini ben istedim bildiğiniz beni kusurlu görüyorlardi oğullarında sorun çıkınca sustu hepsi.

Sen bişe yapabilecek olsaydın zaten o zaman yapardin yani böyle geldin böyle gidersin gibi duruyor ... Umarım kendini ezdirmemeyi ogrenirsin
Galiba bunu onlardan tamamen kendimi soyutlayarak yapabileceğim çünkü o kadar çirkinler ki size anlatamam nereden tutsam elimde kalir.

Canim kocan arkandaysa yemisim gorumceyi kayinvalideyi kayinpederi kayni salla gitsinn.. ne kadar az insan o kadar cok huzur. Arama sorma, aradiklarinda da acma. Bebegine odaklan, tedavilerini ol. Birak yesinler birbirlerini zaten uzaktasin. Ye ic keyfine bak..

Canim kocan arkandaysa yemisim gorumceyi kayinvalideyi kayinpederi kayni salla gitsinn.. ne kadar az insan o kadar cok huzur. Arama sorma, aradiklarinda da acma. Bebegine odaklan, tedavilerini ol. Birak yesinler birbirlerini zaten uzaktasin. Ye ic keyfine bak..
3 aydır yüzlerini görmüyorum nasıl mutluydum ama bayram ya mecbur görüştüm ama bundan sonra ki bayramlar da el gibi gidip geleceğim!

3 aydır yüzlerini görmüyorum nasıl mutluydum ama bayram ya mecbur görüştüm ama bundan sonra ki bayramlar da el gibi gidip geleceğim!
Vallahi el gibi bile gitme. Soyle esine onlarla karsilasmak bebrk tedavimi olumsuz etkiliyor de. Bir sure kimseyi gormek ve konusmak istemiyorum de. Siz uzuluceginize ailesi uzulsun.

allah sabır versin canım. beddua etmek de iyi değil de görümcene Allah kendi gibi bir görümce nasip etsin.
ama böyle insanlarla zaten iyi geçinmek mümkün değil.
neden alttan alıp ya da iletişime devam edip kendinizi yıpratıyorsunuz.
benim görümcemle ben de sıkıntı yaşadım o da dışardan iyilik meleği görünüp çok şeytanlıklar yapmıştı baktım anlaşabileceğim bir insan olamama konusunda ısrarlı. ve ben her defasında kendimi daha fazla yıpratıyorum eşime sen görüş ama ben de aynı sofraya bile oturmam diye direttim.
ben diretince eşimin bütün ailesi eşim de dahil aynı sofraya oturmak zorundasın demişlerdi. hatta emrivaki yapıp kızı eve getirttiler.eşime beni annemlere bırak dedim.
ayrılma noktasına geldik ama hepsi geri adım atmayacağımı, eşimin görüşmesine karışmayacağımı ama artık huzursuz olmak istemediğimi anlamak zorunda kaldılar.
biz yok eşimizin hakkı, huzursuz olmayalım diye diye onların davranışlarını pekiştiriyoruz resmen.

allah sabır versin canım. beddua etmek de iyi değil de görümcene Allah kendi gibi bir görümce nasip etsin.
ama böyle insanlarla zaten iyi geçinmek mümkün değil.
neden alttan alıp ya da iletişime devam edip kendinizi yıpratıyorsunuz.
benim görümcemle ben de sıkıntı yaşadım o da dışardan iyilik meleği görünüp çok şeytanlıklar yapmıştı baktım anlaşabileceğim bir insan olamama konusunda ısrarlı. ve ben her defasında kendimi daha fazla yıpratıyorum eşime sen görüş ama ben de aynı sofraya bile oturmam diye direttim.
ben diretince eşimin bütün ailesi eşim de dahil aynı sofraya oturmak zorundasın demişlerdi. hatta emrivaki yapıp kızı eve getirttiler.eşime beni annemlere bırak dedim.
ayrılma noktasına geldik ama hepsi geri adım atmayacağımı, eşimin görüşmesine karışmayacağımı ama artık huzursuz olmak istemediğimi anlamak zorunda kaldılar.
biz yok eşimizin hakkı, huzursuz olmayalım diye diye onların davranışlarını pekiştiriyoruz resmen.
Aynen öyle oluyor. Kimin sözü olduğunu animsayamadim ama şöyle bir söz vardı "Kötüler kendilerine tahammül edildikçe azarlar" diye ne güzel söz değil mi? Benim görümce de azan tiplerden ama miladim oldu bu olay:)

Back
X