- 30 Kasım 2019
- 114
- 136
- 53
- Konu Sahibi bendebilemedim
-
Bunları esinizle istiyorsanız 4 senede bu raddeye nasıl geldiginizi görüp hatları düzeltme adina gerekirse bir aile terapisti destegi ile başlayabilirsiniz.Tabi esinizinde istemesi lazim.Cok sıkıldım bunaldim sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum.
Bosanmak icin ya da olumlu olumsuz harekete gecmek icin fiziksel siddeti mi bekleyeceksiniz anlamadim?Artik kavgalarimiz cok kirici suan icin fiziksel siddet yok yapmayacagim ama beni cok zorluyorsun diyor boyle giderse o da olacak.
4 yıldır sorun yaşamak ve çözüm aramamak???Oncelikle fikirlerinize çok ihtiyacım var. Buyuk çıkmazdayım. 4yillik evli 25 yasinda anneyim 1 yasinda bebegim var. Cevremde cok begenilen guzel olduğumu soyleyen bakimli biriyim esimde oyledir. Biz 1 yildi yurt disina tasinmaya calisiyoruz. Yani bir ay orada 1 ay buradayim bebekten dolayi tek orada olmak zor geliyor. Onun disinda maddi sikintimiz yok sukur. Ama onun disinda nederyse son 1 senedir kavgasiz tek bir gunumuz olmadi. Cok konusup cok soylenen biri. Kendinin surekli cok akilli oldugunu soyluyor. Beni surekli kucumsuyor gibi hissediyorum. Artik kavgalarimiz cok kirici suan icin fiziksel siddet yok yapmayacagim ama beni cok zorluyorsun diyor boyle giderse o da olacak. Biliyorum örn bana biktim senden tiksiniyorum diyor bende ona aynılarını söylüyorum. Hakeret etmezdim önceden ama o ettgi icin artik 20 katini soyluyorum. Bu arada 4 yildir hic duzgun bi cinsel hayatımızda olmadi. Hep yorgun bitkin. Beni aldattigini da dusunmuyorum. Yani benden bikmis ve tiksiniyormus . Bosanalim dedim bi kac kez birdaha dersen o an yaparim dedi . Ben yine ima ederek git vs dedim ama sadece kavga laf dalasi. Cok sıkıldım bunaldim sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum. Kendi ofkemi de kontrol edemiyorum. Bosansam cocuguma bu imkanlari saglayamam tek basima onun oldugu kadar olmaz onu da mahrum etmek istemiyorumm lutfen bana fikir verin..
Gecinirim gecinmesine ama bebek babasindan ayri eksik olmaz mi ilerde bana bencillik yaptın demez mi?Bebeğine ve kendine iyi imkanlar sağlamak için çalışmak zorundasın.
Adam da nafaka verir.
Geçinirsiniz diye düşünüyorum.
Onu dusunuyorum yani bosanma isini erteliyorum hep bu yuzden birde korkuyorum.Belki biraz acımasız bulacaklar olabilir ama ben şu karisini üzen kadınlara zerre acımıyorum
Madem yurt dışına yerlesme planınız var yerleşin oranin dilini ogrenin hayatınızı nasıl surdureceginizi iyice araştırın ne işler yaparsınız bir bakın sonra da bosanin terbiyesiz adam tiksiniyormus tiksindigin kadından ne diye cocuk yaptın derler
Demez, kadinligina saygisi olan bir annesi oldugu icin gurur duyar. Baba babaysa, iyi babaysa boşandıktan sonra da babadir. Ayri evlerde ayri sehirlerde olmanin babalıkla ilgisi yoktur. Seven yine sever, ilgilenen yine ilgilenir. Bu konuda bir hata eksiklik olursa bu sizin bosanmanizdan degil onun ilgisizligindendir. Çocuk da bunu anlar.Gecinirim gecinmesine ama bebek babasindan ayri eksik olmaz mi ilerde bana bencillik yaptın demez mi?
Zaten asiri narsist biri terapisti de soyledigimde ben biliyorum ne diyecegini senin terapiye ihtiyacin var diyor .Bosanmak disinda bir çözüm yok. Fiziksel şiddet yakinda olacak diyor ve kalan diger bütün siddetleri de uyguluyor. Terapi falan hikaye bu konuda. Saygi yitirilmiş bir ilişkiyi terapi kurtarmaz.
Evet belki ayda bi 2ayda bi falan. Ilk gunden itibaren. Agir sarti yok fiziksel olarak kafa olarak yogun. Hakaret isi de sustum sustum alttan aldim hep hakli oldugunu dusunup arttirdi dozu bende buna basladim.Öncelikle cinsel hayatınız başından beri neden sıkıntılı?hep yorgun bitkin derken ağır şartlardami çalışıyor? Tiksindiginiz söylüyorsa neden bebek istemiş.esinizin psikolojik sorunları var gibi geldi.sizide pek iyi görmedim çünkü 20 kat hakaret etmekte ilişkiyi daha iyi değil daha kötü eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?