Artik cikmazdayim lutfen yardim !!!!!

Milyonlarca kadın akıllarda tek soru: "boşanmak istiyorum ama tek başıma yapamazmıyım?"
Burdan gazı alıp boşanabilirsiniz veya yine cesaret edemeyip şiddet vs olmasını beklersiniz son dk ya kadar sabredersiniz.

Cok sıkıldım bunaldim sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum.
Bunları esinizle istiyorsanız 4 senede bu raddeye nasıl geldiginizi görüp hatları düzeltme adina gerekirse bir aile terapisti destegi ile başlayabilirsiniz.Tabi esinizinde istemesi lazim.

Bundan ziyade;
Artik kavgalarimiz cok kirici suan icin fiziksel siddet yok yapmayacagim ama beni cok zorluyorsun diyor boyle giderse o da olacak.
Bosanmak icin ya da olumlu olumsuz harekete gecmek icin fiziksel siddeti mi bekleyeceksiniz anlamadim?
Duygusal siddet var zaten.

canım inan anlamadım
4 yıllık evlisin 4 yıldır düzgün cinsel hayatınız yok
yani demek ki evlendiğinizden beri cinsel hayatınız yok aslında
aldattığını düşünmüyorum kısmına hayretler ettim, ben bile böyle sıkıntım olsa ilk aklıma gelen açıkçası aldatma olur, hakaretler ve tiksinme boyutuna değinemiyorum bile.
Çocuğu nasıl kendinize eşinize ekonominize güvenmeden yapabiliyorsunuz inanın anlayamıyorum, hayretler içerisinde okuyorum bunları.
kısacası kocanızı anladım tam boşanmalık klasik bir erkek modeli de sizi anlayamadım ben asıl?

4 yıldır sorun yaşamak ve çözüm aramamak???
baktın ki sorun başladı, bir kaç ay hadi bilemedin 1 yıldır devam ediyor, kalkar terapiste gidersin. olmayacaksa bile kararı sakin kafayla verirsin.
para için bu kaos çekilir mi? peki çocuğun büyüğüdünde anlamayacak mı?
ya terapiste gidin ya ayrılın çalışın ve nafakanızı alın..

Eğer devamlı yurtdışında yaşayacaksanız, oraya alışmanız lazım. Gidip kalacaksınız orada. Her canınız sıkıldığında trye dönmezseniz, orda da çok güzel bir ortam elde edebilirsiniz. Ki çocukla sosyalleşmek çok daha kolay. Oyun grubuna götürün çocuğunuzu, bi bakmışsınız oradaki anneler ile arkadaş olmuş, ortama alışmışsınız.

Diğer yandan, sizi küçümseyen eşiniz mi yoksa kendiniz mi? Bana sanki siz kendinizi küçük gördüğünüz için eşiniz de görüyor sanıyorsunuz.

Mutsuz ve huzursuz evde söylenmek hep olur. Onun için bulunduğunuz ortama huzur getirmelisiniz.

Öncelikle cinsel hayatınız başından beri neden sıkıntılı?hep yorgun bitkin derken ağır şartlardami çalışıyor? Tiksindiginiz söylüyorsa neden bebek istemiş.esinizin psikolojik sorunları var gibi geldi.sizide pek iyi görmedim çünkü 20 kat hakaret etmekte ilişkiyi daha iyi değil daha kötü eder.

Saygi yoksa malesef geriye bisiy kalmıyor yavas yavas siz tükeniyorsunuz karar sizin ama böyle bir insana ne kadar katlanacaksiniz cocuk için?

Belki biraz acımasız bulacaklar olabilir ama ben şu karisini üzen kadınlara zerre acımıyorum
Madem yurt dışına yerlesme planınız var yerleşin oranin dilini ogrenin hayatınızı nasıl surdureceginizi iyice araştırın ne işler yaparsınız bir bakın sonra da bosanin terbiyesiz adam tiksiniyormus tiksindigin kadından ne diye cocuk yaptın derler

Bosanmak disinda bir çözüm yok. Fiziksel şiddet yakinda olacak diyor ve kalan diger bütün siddetleri de uyguluyor. Terapi falan hikaye bu konuda. Saygi yitirilmiş bir ilişkiyi terapi kurtarmaz.

Onu dusunuyorum yani bosanma isini erteliyorum hep bu yuzden birde korkuyorum.

Gecinirim gecinmesine ama bebek babasindan ayri eksik olmaz mi ilerde bana bencillik yaptın demez mi?
Demez, kadinligina saygisi olan bir annesi oldugu icin gurur duyar. Baba babaysa, iyi babaysa boşandıktan sonra da babadir. Ayri evlerde ayri sehirlerde olmanin babalıkla ilgisi yoktur. Seven yine sever, ilgilenen yine ilgilenir. Bu konuda bir hata eksiklik olursa bu sizin bosanmanizdan degil onun ilgisizligindendir. Çocuk da bunu anlar.

Bosanmak disinda bir çözüm yok. Fiziksel şiddet yakinda olacak diyor ve kalan diger bütün siddetleri de uyguluyor. Terapi falan hikaye bu konuda. Saygi yitirilmiş bir ilişkiyi terapi kurtarmaz.
Zaten asiri narsist biri terapisti de soyledigimde ben biliyorum ne diyecegini senin terapiye ihtiyacin var diyor .

Evet belki ayda bi 2ayda bi falan. Ilk gunden itibaren. Agir sarti yok fiziksel olarak kafa olarak yogun. Hakaret isi de sustum sustum alttan aldim hep hakli oldugunu dusunup arttirdi dozu bende buna basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…