- 30 Kasım 2019
- 114
- 136
- 53
- Konu Sahibi bendebilemedim
-
Beni artik oyle hissetmeye itti cok aşağılık beceriksiz hissediyorum.Eğer devamlı yurtdışında yaşayacaksanız, oraya alışmanız lazım. Gidip kalacaksınız orada. Her canınız sıkıldığında trye dönmezseniz, orda da çok güzel bir ortam elde edebilirsiniz. Ki çocukla sosyalleşmek çok daha kolay. Oyun grubuna götürün çocuğunuzu, bi bakmışsınız oradaki anneler ile arkadaş olmuş, ortama alışmışsınız.
Diğer yandan, sizi küçümseyen eşiniz mi yoksa kendiniz mi? Bana sanki siz kendinizi küçük gördüğünüz için eşiniz de görüyor sanıyorsunuz.
Mutsuz ve huzursuz evde söylenmek hep olur. Onun için bulunduğunuz ortama huzur getirmelisiniz.
Yani cok nadiren ayda 2 ayda bi belki.4 yıldır cinsel ilişki yok mu ?
Ayni benim babam. Annem biz çocukken bosanamadi. Büyüdük hayatlarimizi kurduk, annem de oyle kurtuldu. Keske çocukluğumda o korkunc anlara sahit olacagima annemle ikimiz olsaydik, bir basimiza kalsaydik, sonucunda aç uyusaydik ama boyle kotu bir babayla olmasaydim. Ben cocugunuzun sesiyim. Beni dinleyin.Zaten asiri narsist biri terapisti de soyledigimde ben biliyorum ne diyecegini senin terapiye ihtiyacin var diyor .
Bilemem.Gecinirim gecinmesine ama bebek babasindan ayri eksik olmaz mi ilerde bana bencillik yaptın demez mi?
Hic deseler inanmazdim bu durumda olacagimi. Amacim cesaretlenmekti aslinda ...Milyonlarca kadın akıllarda tek soru: "boşanmak istiyorum ama tek başıma yapamazmıyım?"
Burdan gazı alıp boşanabilirsiniz veya yine cesaret edemeyip şiddet vs olmasını beklersiniz son dk ya kadar sabredersiniz.
Icim aciyor bunlari duymak cok zor . umarim biraz guclenebilirim.Ayni benim babam. Annem biz çocukken bosanamadi. Büyüdük hayatlarimizi kurduk, annem de oyle kurtuldu. Keske çocukluğumda o korkunc anlara sahit olacagima annemle ikimiz olsaydik, bir basimiza kalsaydik, sonucunda aç uyusaydik ama boyle kotu bir babayla olmasaydim. Ben cocugunuzun sesiyim. Beni dinleyin.
Birdaha desenize o an kurtulursunuz iste.Oncelikle fikirlerinize çok ihtiyacım var. Buyuk çıkmazdayım. 4yillik evli 25 yasinda anneyim 1 yasinda bebegim var. Cevremde cok begenilen guzel olduğumu soyleyen bakimli biriyim esimde oyledir. Biz 1 yildi yurt disina tasinmaya calisiyoruz. Yani bir ay orada 1 ay buradayim bebekten dolayi tek orada olmak zor geliyor. Onun disinda maddi sikintimiz yok sukur. Ama onun disinda nederyse son 1 senedir kavgasiz tek bir gunumuz olmadi. Cok konusup cok soylenen biri. Kendinin surekli cok akilli oldugunu soyluyor. Beni surekli kucumsuyor gibi hissediyorum. Artik kavgalarimiz cok kirici suan icin fiziksel siddet yok yapmayacagim ama beni cok zorluyorsun diyor boyle giderse o da olacak. Biliyorum örn bana biktim senden tiksiniyorum diyor bende ona aynılarını söylüyorum. Hakeret etmezdim önceden ama o ettgi icin artik 20 katini soyluyorum. Bu arada 4 yildir hic duzgun bi cinsel hayatımızda olmadi. Hep yorgun bitkin. Beni aldattigini da dusunmuyorum. Yani benden bikmis ve tiksiniyormus . Bosanalim dedim bi kac kez birdaha dersen o an yaparim dedi . Ben yine ima ederek git vs dedim ama sadece kavga laf dalasi. Cok sıkıldım bunaldim sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum. Kendi ofkemi de kontrol edemiyorum. Bosansam cocuguma bu imkanlari saglayamam tek basima onun oldugu kadar olmaz onu da mahrum etmek istemiyorumm lutfen bana fikir verin..
Cok dogru onunla konusup tekrar guncelleyecegim burayi . Ama sanki ciddiye almıyor inanmiyor gibi bana . Konusamiyorum o yuzden duzgunce.Senden tiksiniyorum çok ağır bir cümle. Aranızda sevgi, saygı, cinsel çekim hiçbir şey kalmamış. Evladınızı düşünmenizi anlıyorum ama büyüdükçe şahit olacağı durumlar onunda psikolojisini kötü etkileyecektir.
Aileniz destek olmaz mi?Icim aciyor bunlari duymak cok zor . umarim biraz guclenebilirim.
O zaman biraz daha sabredip yavaştan düzen kurunOnu dusunuyorum yani bosanma isini erteliyorum hep bu yuzden birde korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?