Artik cikmazdayim lutfen yardim !!!!!

Beni artik oyle hissetmeye itti cok aşağılık beceriksiz hissediyorum.

Boşanma çek kahrını o zaman, bize ne demek istiyorsun? Kocanın öfkesi nasıl geçer diye mi soruyorsun? Metresini de getirsin eve, o zaman pamuk gibi olur size karşı.

Zaten asiri narsist biri terapisti de soyledigimde ben biliyorum ne diyecegini senin terapiye ihtiyacin var diyor .
Ayni benim babam. Annem biz çocukken bosanamadi. Büyüdük hayatlarimizi kurduk, annem de oyle kurtuldu. Keske çocukluğumda o korkunc anlara sahit olacagima annemle ikimiz olsaydik, bir basimiza kalsaydik, sonucunda aç uyusaydik ama boyle kotu bir babayla olmasaydim. Ben cocugunuzun sesiyim. Beni dinleyin.

Senden tiksiniyorum çok ağır bir cümle. Aranızda sevgi, saygı, cinsel çekim hiçbir şey kalmamış. Evladınızı düşünmenizi anlıyorum ama büyüdükçe şahit olacağı durumlar onunda psikolojisini kötü etkileyecektir.

Hayatım boyunca hiç annesine iyi ki boşanmadın diye teşekkür eden evlat görmedim. Benim babam iyi bir baba, iyi bir insandır yine de keşke boşansalardı diyorum çünkü asla anlaşamayan bir ikiliydi annemle babam. Bütün hayatım onların kavga gürültüsünü dinlemekle geçti. Sırf bu yüzden her boşanmak isteyene anlaşamıyorsan boşan derin

Icim aciyor bunlari duymak cok zor . umarim biraz guclenebilirim.

Birdaha desenize o an kurtulursunuz iste.
Cocuk büyütmek icin maddi imkanlardan daha önemli olan manevi imkanlar.
1 yasında cocuk hersyin farkındadır,o kavgaların,hakaretlerin
Yarın konusmaya basladıgında bir bir söyleyecek size onları.

Cok dogru onunla konusup tekrar guncelleyecegim burayi . Ama sanki ciddiye almıyor inanmiyor gibi bana . Konusamiyorum o yuzden duzgunce.

Aslında sorun ne onuda tam anlayamayız bukadar bir bilgi ile..önce terapiste gidin bireysel terapi alın guclenin sonrasında çift terapisti için ikna edin ve seçiminizi ozaman yapın.

Oturup konuşun diyeceğim ama eş kişisi pek anlayacak tipte birisine benzemiyor. Narsist gibi. Psikolojik destek almasına ikna edebilir misin? Cinsel problemi olabilir bu da onu gergin yapabilir. :/ umarım her şey güzel olur ama eşiniz zıvanadan çıkacak haddi aşacak gibi umarım ben yanılırım

Merhaba; 25 yaşında evlendim bir türlü oturmayan sizin ilişkiniz gibi benzer şeylerin yaşandığı evlilikte çocuk çok istiyordum. Bir gün kendime sordum sen bir bebek olsan bu eve gelmek bu evde yaşamak ister mıydın diye, istemezdim. O yüzden yapmadım. Maddi nedenler de vardı ek olarak. Şimdi evliliğinizdeki huzursuzluklar çok fazla sizi de bebeği de babayı etkiliyor. Terapist, konuşmak vs denenen tüm yolları denedikten sonra bu evlilik düzelmiyor ben yada biz olduramadik dediğiniz zaman bosanin. Bir çocuğun sadece maddiyata ihtiyacı yok. Zaten baba olarak bebeğine gereken desteği verecektir.
Huzursuz psikolojik şiddet olan, bir ailede para içinde büyüsü bile o çocuk normal olmayacak. Dünyaya getirdiğimiz bebeğin sadece beden sağlığından değil ruh sağlığından da sorumluyuz.

Madem ilk baştan beri ilişkiniz iyi değil neden çocuk yaptınız ki yargilamiyorum ama olması gereken evlilik düzen yoksa çocuk yapmak mantıklı gelmiyor bana

Çocuğunuzu bukadar düşünüyorsanız babasına hakaret etmeyin,babası da annesine hakaret etmesin sözlü şiddet uygulamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…