artik cildirmak uzereyim:((

Ya cok bile sabretmissin. Eski esin gercekten okuz adi malın tekiymis. Sukret kurtulduguna
Benim anneme babama surekli kufrederdi.cocuklarim icin herseyine katlandim.kizlarimin biri 4 digeri 7aylik.o gece iki yavrum, beni doverken cildirdilar

Benim anneme babama surekli kufrederdi.cocuklarim icin herseyine katlandim.kizlarimin biri 4 digeri 7aylik.o gece iki yavrum, beni doverken cildirdilar
Adi Ş.. herif resmen yaa. Boyle baba olmaz olsun. O varya erkek degil, seviyesiz karaktersiz yaratik. Ozelden de yazdim sana sakin uzulme hiic degmez. Karsina daha iyileri cikacaktir Allahin izniyle sen merak etme. Ama surunsun sakin affetme.

Adi Ş.. herif resmen yaa. Boyle baba olmaz olsun. O varya erkek degil, seviyesiz karaktersiz yaratik. Ozelden de yazdim sana sakin uzulme hiic degmez. Karsina daha iyileri cikacaktir Allahin izniyle sen merak etme. Ama surunsun sakin affetme.
Cocuklari gormesini istemiyorum.kizimi uzaklastirmak istiyorum baba olmayi haketmeyen insandan.kacirir felan biliyorum.

Sagolun cok sagolun.darp raporunu almak icin karakola basvurdum.orada son olayi anlattim.diger yasananlari mahkemede tek tek anlatmak istiyorum.yani son olay baz alinmaz degil mi?

Bi olaya evliyken 6 ay icinde sikayetci olabilirsiniz. Ve tabiki ispat lazim. Öncekileri hakim vicdanina gore degerlendirir ispat yoksa. Sahit bulursaniz olur ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…