Bir de yillarca calismadi ben tetketmedim istune azicik adam olayim cocuklarima sahip cikayim demeyip o gidiyor.ucakla gitmem lazim bebegim 7 aylik diger cocugum 4yasinda.bırakılmaz....
işte o yüzden hadi kalk hazırlan ve evi terk et. bir kez daha laf anlatmaya çalışmasın.
Allah böyle insanlardan korusun bir yola cıkıosun ondan cocuğun oluyor sonrası böyle hiç anlamıyorum çalışmaktan kaçan biri niye evlenir niye çocuk yapar? kendi hayatını düşünmeden başkalarının hayatınıda mahvediyor.Adamin umrunda degil emanet felan kucucuk cocuklari birakip calismaktan kaciyor.
bence kimseye haber vermeden gitme suçlu sen olursun kadını suçlamak çok kolay çünkü... akrabalarınla konus gideceğini söyleBir de cok yalan soyluyor ben evden gitmeden once durumu onunda akrabalari benim de akrabam olan kisiler anlatip gitsem mi?ya da gerek yok mu kimseyi aramaya?
Evet ortak akrabalar var durumu anlatmasam olmaz bence de.bu aksam son kez konusup gidecegim diyecegim ciddi manada.bence kimseye haber vermeden gitme suçlu sen olursun kadını suçlamak çok kolay çünkü... akrabalarınla konus gideceğini söyle
aptal olan kendisi bu durumda.yuvasina saygi duymayan biri ile nereye kadar?Maaşlı çalışarak olmuyor ne demekmiş ya bu kadar insan aptal mı da çalışıyor?
Eşinde sorumluluk sıfır...
konu sahibi arkadaşım bir düşün bakalımaptal olan kendisi bu durumda.yuvasina saygi duymayan biri ile nereye kadar?
Fedakarlik konusunda anlatacagim cok sey var ama hic yerini bulmadi.ve hala inanmiyor gidecegime ...kizlar bana cesaret verin lutfen.konu sahibi arkadaşım bir düşün bakalım
bu zamana kadar sen ne kadar fedakarlık yaptın o ne kadar
ne kadar büyük farklar var değil mi
ne kadar güvenmiş kendine senin onu bırakmayacağına
ailemde de sorunlar var diyorsun da boşver boşanmam bile diyosan ailene git bence korksun gözü
Allah hakkınızda hayırlısını versin..
kimseye evini terket demem diyememFedakarlik konusunda anlatacagim cok sey var ama hic yerini bulmadi.ve hala inanmiyor gidecegime ...kizlar bana cesaret verin lutfen.
Yok canim kimse oyle dusunmesin.ben durumu anlatiyorum vazgecirmem ve evlilik boyle gitmezi ogrenmesi lazim,bosanmam icin ugrasmayi birakip birseyleri anlamasi icin ayrilik sart oldu.kimse kendini sorumlu tutmamali kk inaniyorum benden daha akilli kadinlar var burda...kimseye evini terket demem diyemem
dilim varmaz içim el vermez
boşanmayacaksan da korkut gözünü canım bunu çocukların için yap
Tam da soylediginiz gb keyfi bir gidis.yillarca ayni evde kavgalaron bir ortasini bulup sorumsuzluklarini gormezden geldim ama bizi birakip calismaktan kacmasi bana baska yol biraktirmiyor.dusunsenize koca sehirde iki kucuk cocukla bir ben kaliyorum.Allah yardımcınız olsun.
Önünü arkasını düşünmeden ben gidiyorum sen iki çocukla ne yaparsan yap der gibi bir tavır bu.
Bu zamana kadar da sorumsuz davranışları olmuş çokça ama bence bu son nokta. Böyle evlilik olmaz, kamuda çalişsa tayini çıksa vs anlayacağım belki ama keyfi bir şekilde olması hiç hoş değil.
Siz gidin bence , ailenizin yanına , uzaklasin resti cekin. Öyle gidilmez böyle gidilir dercesine.
Kolaylıklar dilerim.
Cok haklısınız.Tam da soylediginiz gb keyfi bir gidis.yillarca ayni evde kavgalaron bir ortasini bulup sorumsuzluklarini gormezden geldim ama bizi birakip calismaktan kacmasi bana baska yol biraktirmiyor.dusunsenize koca sehirde iki kucuk cocukla bir ben kaliyorum.
kızkardeşi ile ve kocası ile konuştun mu detayları.Kizlar eski konularimi bilen bilir.ama ben ozet geceyim.bir kocam var ki omrumu yedi artik.yedi yillik evli iki cocuk annesi 29 yasindayim.esim 5 yil calismadi ne sigorta ne maas girmedi eve.sozde ortagi vardi biz karintokluguna yasadik yillarca neyse ortak borclari da birakip gidince son 1yildir calismak zorunda kaldi.borclari bitirdik tsm rahat edecegoz derken isten cikariliyor zaten zorla calisiyordu.simdiki sorun su ki:kizkardesinin kocasinin yanina gidip calismak istiyormus.mesafe olarak ornegin izmir-manisa arasi kadar.is aramak istemiyor maasli calisarak olmuyormus.orada kalacakmis bundan sonra.ben de iki kucucuk cocukla ,bir basima kalip beyimizin hayellerini destekleyecekmisim.kisaca calismak ona agir geliyor,tanidiklara siginiyor.bizi goturemiyor cunku bu ev eski ortaginin biz cikarsak satar diye evden olmak istemiyor.kac gundur guzelce anlattim anlamiyor kavga ettim yine anlamiyor.en sonunda sen gidersen,calismaktan kacmak icin ben de senin yillardir yaptiklarina birsey demedim ama bundan sonra cekemem giderim dedim.beni bu konuda ikna etmek icin konusup duruyor.ben son sozumu soyledim diyorum.kizlar ne yapacagimi sasirdim artik...
en iyisini yapmışsın zaten arkadaşım resti çekmen iyi olmuş geri adım atma benceKizlar eski konularimi bilen bilir.ama ben ozet geceyim.bir kocam var ki omrumu yedi artik.yedi yillik evli iki cocuk annesi 29 yasindayim.esim 5 yil calismadi ne sigorta ne maas girmedi eve.sozde ortagi vardi biz karintokluguna yasadik yillarca neyse ortak borclari da birakip gidince son 1yildir calismak zorunda kaldi.borclari bitirdik tsm rahat edecegoz derken isten cikariliyor zaten zorla calisiyordu.simdiki sorun su ki:kizkardesinin kocasinin yanina gidip calismak istiyormus.mesafe olarak ornegin izmir-manisa arasi kadar.is aramak istemiyor maasli calisarak olmuyormus.orada kalacakmis bundan sonra.ben de iki kucucuk cocukla ,bir basima kalip beyimizin hayellerini destekleyecekmisim.kisaca calismak ona agir geliyor,tanidiklara siginiyor.bizi goturemiyor cunku bu ev eski ortaginin biz cikarsak satar diye evden olmak istemiyor.kac gundur guzelce anlattim anlamiyor kavga ettim yine anlamiyor.en sonunda sen gidersen,calismaktan kacmak icin ben de senin yillardir yaptiklarina birsey demedim ama bundan sonra cekemem giderim dedim.beni bu konuda ikna etmek icin konusup duruyor.ben son sozumu soyledim diyorum.kizlar ne yapacagimi sasirdim artik...
Konusmadim ama aramak istiyorum.bana cizilen tablo su orada enistesinin isleri iyi.ben de onun destegiyle bes kurussuz ticaret yapayim diyor.maasla olmazmis.kisaca tanidiklar beni kayirsin diyor.kızkardeşi ile ve kocası ile konuştun mu detayları.
Çizdiği tablo akla yatkın mı değilmi araştırdın mı.
Sabahtan beri arayip duruyor.bu konuda ikna etmeye calisiyor aklinca.tartisip bagirdik teli kapadimen iyisini yapmışsın zaten arkadaşım resti çekmen iyi olmuş geri adım atma bence
bu erkekler yapar yapar en sonundada sen bana rest çekseydin , sen bana kesin tavır koysaydın yapmazdım derler. o yüzden istikrarlı ol sen ses çıkarmazsan belliki tembelliğe devamSabahtan beri arayip duruyor.bu konuda ikna etmeye calisiyor aklinca.tartisip bagirdik teli kapadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?