artik cildirmak uzereyim:((

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kizlar eski konularimi bilen bilir.ama ben ozet geceyim.bir kocam var ki omrumu yedi artik.yedi yillik evli iki cocuk annesi 29 yasindayim.esim 5 yil calismadi ne sigorta ne maas girmedi eve.sozde ortagi vardi biz karintokluguna yasadik yillarca neyse ortak borclari da birakip gidince son 1yildir calismak zorunda kaldi.borclari bitirdik tsm rahat edecegoz derken isten cikariliyor zaten zorla calisiyordu.simdiki sorun su ki:kizkardesinin kocasinin yanina gidip calismak istiyormus.mesafe olarak ornegin izmir-manisa arasi kadar.is aramak istemiyor maasli calisarak olmuyormus.orada kalacakmis bundan sonra.ben de iki kucucuk cocukla ,bir basima kalip beyimizin hayellerini destekleyecekmisim.kisaca calismak ona agir geliyor,tanidiklara siginiyor.bizi goturemiyor cunku bu ev eski ortsginin biz cikarsak satar diye evden olmak istemiyor.kac gundur guzelce anlattim anlamiyor kavga ettim yine anlamiyor.en sonunda sen gidersen calismaktan kacmak icin ben de senin yillardir yaptiklarina bosey demedim ama bundan sonra cekemem giderim dedim.beni bu konuda ikna etmek icin konusup diruyor.ben dpn sozumu soyledim diyorum.kizlar ne yapacagomi sasirdim artik...

Olur muymus oyle sey ya calismayana ekmek var mi cocuhun okul masraflari ihtiyaclariniz bu nasil adam nasil geciniceksiniz. Baskalarinin sirtindan gecinmeye alismis resmen. Cok sinir old suan. O giderse siz de onu terkedin valla sizi aefalet icinde baskasina muhtac yasatmaya hakki yok. Ya adam gibi bi is bulup burda calisicak, ya da sizi kaybedicek. Dersi hak ediyo bu adam

Olmaz tabi bu nasil bir adam boyle.enistesinin isi gucu yerinde onun yaninda ticaret yapacakmis,bes kurussuz.isten cok ne var,ama ben ticaret yapicam arada gelirim diyor tabi ben cildiriyorum artik...

Olmaz tabi bu nasil bir adam boyle.enistesinin isi gucu yerinde onun yaninda ticaret yapacakmis,bes kurussuz.isten cok ne var,ama ben ticaret yapicam arada gelirim diyor tabi ben cildiriyorum artik...
Ondan once siz gidin bence akli basina gelsin. Soylemekten cekinmeyin yerin dibine sokun eve bes kurus getirdigi yok sizi sefalete surukluyo resmen!

Ondan once siz gidin bence akli basina gelsin. Soylemekten cekinmeyin yerin dibine sokun eve bes kurus getirdigi yok sizi sefalete surukluyo resmen!
Kesinlikle oyle.soyluyorum yillarca calismadin calismak zorundasin,calismazsan oralara gidersen durmam diyorum anlamiyor yine ayni laflar maasla olmazmis ticaret yapacakmis.

Kesinlikle oyle.soyluyorum yillarca calismadin calismak zorundasin,calismazsan oralara gidersen durmam diyorum anlamiyor yine ayni laflar maasla olmazmis ticaret yapacakmis.
Valla cok sinir oldum. Bu adamdan koca olmaaaz. Allah size sabir versin. Allah sizi mutlu etsin. Mantiginizi dinleyin bence..

Valla cok sinir oldum. Bu adamdan koca olmaaaz. Allah size sabir versin. Allah sizi mutlu etsin. Mantiginizi dinleyin bence..
Kendi kendime soylerken buluyorum siz de soylediniz bu adamdan koca olmaz ki ikinci esiyim.sizce gorumceyi arayip durumu anlatsam mi?gorumcenin durumdan haberi yok diyor esim.enistesiyle konusuyorlarmis ya da gitmesini mi beklesem mi?

5 sene boyunca nerden yediniz nerden ictiniz merak ettim, bilmiyordum bu kdr sene cepten yenilebilicegini..
Sakin gitmesine izin verme.
Kocan gitmeden direk restini cek.
Son kes konusucam senle de.
Eger vazgecmezsen tam su dkka gidiyorum babamin evine de.
Gorsun ne kdr kararli oldugunu.

Bence bırakın gitsin hem görmüş olursunuz derdi gerçekten para kazanmak mı yoksa vakit gecirmekmi kısa sürede anlaşılır niyeti duruma göre sizde yolunuzu cizersiniz

"çocuklarını da al git" de "ben yokum bundan sonra ! 7 yıldır bir eve bakamıyorsun, sadece kaçacak delikler arıyorsun kendine ! " de.

Kendinize iş bulun ve yeni bir yol çizin. Ayrılın demiyorum o size kalmış, malum bu sıkıntılarınızla 2 çocuk yaptığınıza göre ayrılmak istemiyorsunuz.

Su an oturdugumuz ev ortagin,bizim evde kiraci vardi 450civari kira bir de ortagindan aldigi 10 lira gb harcliklarla yillar gecti...son bir yildir calisiyor derken borclari kaldi sozde ortagin simdide bu gitme meselesi cikti.sabahtan beri aradi durdu ben teli kapadim en son tartisinca eve gelmis sacma sapan anlatti ben de lafi tikadim agzina nasil davranayim neler soylemeliyim?

Canım evlilik bu.Cinsellik git gide azalacak hatta araya soğukluk bile girer.Ayrıca senin duyguların yok mu?Ya çocuklar,özlemeyecekler mi babalarını?Sende her kadın gibi eşinle birlikte tv seyretmek,yemek yemek,sohbet etmek istersin.Kusura bakma ama eşin bencil

siz kuyu, post: 39215258, member: 629146"]Bence bırakın gitsin hem görmüş olursunuz derdi gerçekten para kazanmak mı yoksa vakit gecirmekmi kısa sürede anlaşılır niyeti duruma göre sizde yolunuzu cizersiniz[/QUOTE]
gitmesine izin vermek demek bundan sonra istedigin gb at kostura geliyor.hem cocuklar cok kucuk evden cikamiyorum desem abartmis olmam...

Kendinize iş bulun ve yeni bir yol çizin. Ayrılın demiyorum o size kalmış, malum bu sıkıntılarınızla 2 çocuk yaptığınıza göre ayrılmak istemiyorsunuz.
Ailem basla bir sehirde burda kimsem yok kv kp onlarda burda yok.ve cocuklar cok kucuk,bebegim var.

"çocuklarını da al git" de "ben yokum bundan sonra ! 7 yıldır bir eve bakamıyorsun, sadece kaçacak delikler arıyorsun kendine ! " de.
Bu sozlerin daha fazlasini da soyledim anlamiyor

Kesinlikle oyle hem bizim evlilik son bor yildir cok iyi gidoyordu simdi bu durumda olmak bu kadar mantiksiz diygusuz olmasina sasiriyorum.yarin aksam diyorum ki valizi hazirlayip ben gidoyorum desem mi?

Anlat ayri gayri olmaz. Ben burda ne yaparim.
evet zor geciniyoruz.
Ben yinede gocunmuyorum zorluklara ragmen tek dayanagim senin yanimda olman de.
Gece senin omzuna basimi yaslayinca ben herseyi unutuyorum, ve sen simdi diyosunki o omuz aylar boyunca seneler boyunca olmuycak.
Ben buna nasil dayanirim.
Orya gidiceksin tm belki cok para kazanicaksin.
Ama insan ogluyuz, gozumuz hep fazlasinin fazlasindadir.
Sen orya bi gidince borcumuz bitmis olmasina ragmen geri donermisin mechul.
Ben sensiz ne yaparim buralarda? Hic dusunmuyormusun beni?
Allah bi kolaylik verir beraberce arastirir sorariz is buluruz de, akmasada damlar ama ben raziyim de.
Benim gozum parada degilki, parada olsa zengin bi koca olurdu benim derdim.
Ben senle evlendim cunku benim onemsedigim senin yuregindi.
Ben senin yuregine asik oldum, sen o yuregini benden cekip kac km uzaga gidersen benim bu evde kalmak icin bi sebebim kalmazki?
Babamin evine donerim o vakit de, bu eve baglayan bisey kalmaz benim icin...

gibi....

Kizlar ailem maddi manevi sorunlu.oraya gitmeyi hic istemiyorum ama giderim diye inandirmam lazim yoksa gidecek benden once...ne soyleyim ne yapayim da vazgecireyim?yardim edin lutfen...

Siz ne ile iştigal ediyorsunuz hanımefendi?
Evet eşiniz doğru davranmıyor şu an.
Bence tavrınızı ve çizginizi bozmayın sizdeki kararlılığı görsün bırakın. Baya baya size güveniyor gibime geldi sanki. Nasılsa hu kadar yıl kahrımı çekti bunada sesi çıkmaz sularında yüzüyor fikrimce.
Ama bu defa farklı olduğunu gösterin sözlerinizle değil davranışlarınızla yapınki etkili olsun. Görümceniz nasıl biri bilemiyorum ama kardeşini atıp sizi tutmaz bence bu defada şikayet ediyormuş gibi bi profil oluşur sonuçta görümceniz zorla çağormıyor kocaman adam. İkinizin arasındaki sorun birlikte çözün. Allah sabır güç kuvvet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…