Olmaz tabi bu nasil bir adam boyle.enistesinin isi gucu yerinde onun yaninda ticaret yapacakmis,bes kurussuz.isten cok ne var,ama ben ticaret yapicam arada gelirim diyor tabi ben cildiriyorum artik...Olur muymus oyle sey ya calismayana ekmek var mi cocuhun okul masraflari ihtiyaclariniz bu nasil adam nasil geciniceksiniz. Baskalarinin sirtindan gecinmeye alismis resmen. Cok sinir old suan. O giderse siz de onu terkedin valla sizi aefalet icinde baskasina muhtac yasatmaya hakki yok. Ya adam gibi bi is bulup burda calisicak, ya da sizi kaybedicek. Dersi hak ediyo bu adam
Ondan once siz gidin bence akli basina gelsin. Soylemekten cekinmeyin yerin dibine sokun eve bes kurus getirdigi yok sizi sefalete surukluyo resmen!Olmaz tabi bu nasil bir adam boyle.enistesinin isi gucu yerinde onun yaninda ticaret yapacakmis,bes kurussuz.isten cok ne var,ama ben ticaret yapicam arada gelirim diyor tabi ben cildiriyorum artik...
Kesinlikle oyle.soyluyorum yillarca calismadin calismak zorundasin,calismazsan oralara gidersen durmam diyorum anlamiyor yine ayni laflar maasla olmazmis ticaret yapacakmis.Ondan once siz gidin bence akli basina gelsin. Soylemekten cekinmeyin yerin dibine sokun eve bes kurus getirdigi yok sizi sefalete surukluyo resmen!
Valla cok sinir oldum. Bu adamdan koca olmaaaz. Allah size sabir versin. Allah sizi mutlu etsin. Mantiginizi dinleyin bence..Kesinlikle oyle.soyluyorum yillarca calismadin calismak zorundasin,calismazsan oralara gidersen durmam diyorum anlamiyor yine ayni laflar maasla olmazmis ticaret yapacakmis.
Kendi kendime soylerken buluyorum siz de soylediniz bu adamdan koca olmaz ki ikinci esiyim.sizce gorumceyi arayip durumu anlatsam mi?gorumcenin durumdan haberi yok diyor esim.enistesiyle konusuyorlarmis ya da gitmesini mi beklesem mi?Valla cok sinir oldum. Bu adamdan koca olmaaaz. Allah size sabir versin. Allah sizi mutlu etsin. Mantiginizi dinleyin bence..
Su an oturdugumuz ev ortagin,bizim evde kiraci vardi 450civari kira bir de ortagindan aldigi 10 lira gb harcliklarla yillar gecti...son bir yildir calisiyor derken borclari kaldi sozde ortagin simdide bu gitme meselesi cikti.sabahtan beri aradi durdu ben teli kapadim en son tartisinca eve gelmis sacma sapan anlatti ben de lafi tikadim agzina nasil davranayim neler soylemeliyim?5 sene boyunca nerden yediniz nerden ictiniz merak ettim, bilmiyordum bu kdr sene cepten yenilebilicegini..
Sakin gitmesine izin verme.
Kocan gitmeden direk restini cek.
Son kes konusucam senle de.
Eger vazgecmezsen tam su dkka gidiyorum babamin evine de.
Gorsun ne kdr kararli oldugunu.
Ailem basla bir sehirde burda kimsem yok kv kp onlarda burda yok.ve cocuklar cok kucuk,bebegim var.Kendinize iş bulun ve yeni bir yol çizin. Ayrılın demiyorum o size kalmış, malum bu sıkıntılarınızla 2 çocuk yaptığınıza göre ayrılmak istemiyorsunuz.
Bu sozlerin daha fazlasini da soyledim anlamiyor"çocuklarını da al git" de"ben yokum bundan sonra ! 7 yıldır bir eve bakamıyorsun, sadece kaçacak delikler arıyorsun kendine ! " de.
Kesinlikle oyle hem bizim evlilik son bor yildir cok iyi gidoyordu simdi bu durumda olmak bu kadar mantiksiz diygusuz olmasina sasiriyorum.yarin aksam diyorum ki valizi hazirlayip ben gidoyorum desem mi?Canım evlilik bu.Cinsellik git gide azalacak hatta araya soğukluk bile girer.Ayrıca senin duyguların yok mu?Ya çocuklar,özlemeyecekler mi babalarını?Sende her kadın gibi eşinle birlikte tv seyretmek,yemek yemek,sohbet etmek istersin.Kusura bakma ama eşin bencil
Su an oturdugumuz ev ortagin,bizim evde kiraci vardi 450civari kira bir de ortagindan aldigi 10 lira gb harcliklarla yillar gecti...son bir yildir calisiyor derken borclari kaldi sozde ortagin simdide bu gitme meselesi cikti.sabahtan beri aradi durdu ben teli kapadim en son tartisinca eve gelmis sacma sapan anlatti ben de lafi tikadim agzina nasil davranayim neler soylemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?