Artık cinnet anı!!!!!!!!!!!!!!

Pinkie Pie

Goodness is godness.
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
267
701
33
37
karınca bile incitemeyen ben
artık bugun de yasadıklarımdan sonra o kişiye ciddi anlamda zarar vermek istiyorum.
karsılasırsam hiç hoş şeyler olmayacak..
sinirden çıldırmak üzereyim..
ne olur sakinleşmem için öneri verin.
bu öfke bitirecek yoksa beni!!!

canım sakin ol gecenin kaçı olmuş seni kızdıran herneyse geçmedimi öfken ne oldu ne yaşadın hele otur anlat bakalım yardımcı oluruz inşa:teselli:llah

şizo bi hatunun tekini başıma bela sardım.
kafasında senaryo yazıor yazıor anlatıor
annemı bile aradı ne hırsızlıgım kaldı ne o...lugum
ki zamanında o kadar seviyordumki onu kardeşten öte
verdiğim degere mı yanayım, iffetimi haysiyetimi beş paralık etmeye calısmasına mı bilemedimm

Son düzenleyen: Moderatör:
şizofren olduğunu senden başka kimse bilmiomu canım annene anlat durumunu boşver hastaymış eger hasta olmasıydı istediğini yapardın sonuçta namusuna laf söylemiş ama takma elden bişey gelmez muhattap olma yapılacak bu bencevereliniortak

yaa kendi annesine kadar doldurmus inandırmıs hırsız olduguma
ruh hastası olduguma psikiatride manik depresif raporum olduguna
anası dava actı bana allaha havale etcektım ama olmuyor yani
ben boşverdikçe görmezden geldikçe azıtıor
allahtan annem ınanmadı ona ne halt oldugunu benden önce çözmüşş

canim sakin ol ya.. kendin soledin hasta bu seni cildirtmak hosuna gidiyor belli ki
biliyorum sakin olmak zor ama yapman lazim bi otur dusun boleleri icin cirkeflik siniri yoktur baksana bu kadar iftira atan biri herseyi yapar. ona karsi kullanabilecegin hic biseyin yok mu? cok sinir oldum ya nasil yapar bunu derdi neymis ki bu kadar insanliktan cikmis

şizofren bi hatunun tekini başıma bela sardım.
kafasında senaryo yazıor yazıor anlatıor
annemı bile aradı ne hırsızlıgım kaldı ne o...lugum
ki zamanında o kadar seviyordumki onu kardeşten öte
verdiğim degere mı yanayım, iffetimi haysiyetimi beş paralık etmeye calısmasına mı bilemedimm

hee o zaman haketmiş Çok üzgünüm çoook
sen yinede sakin ol canım muhatap oldukça daha fazla üzerine gelecektir baktı umursamıyorsun o zaman kendide senle uğraşmayı bırakacaktır...buyrunnnnnnnnn

arkadaş dava açsa ne olurki.. akli dengen yerinde değilse adam öldürsen bile ne ceza aldığın belli.. iftiraya ne ceza gelir ki?

niye sana karsi cephe almis durumdalar
aranizda anlasmazlikmi var
yani biseyler yasanmistir diye düsündüm
yoksa durup dururkenmi yapiyo bunlari

galiba seni en iyi ben anlayabilirim psikopat bir insanla uğraşması zor bende de var bitane o bana laf attıkça babasına anlatıyorum yediği haltları bi ton sopa yiyo oturuyo ama içimden daha beterlerini yapmak geliyor ne yapsam bilemiyorum

sende de ki anne ben bu kızı biriyle gördüm
yani pis bi iftira at:hulya:
kısasa kısas
herkese anlat,ama anlattığın kişilere de ki söz ver aramızda kalcak.emin ol bu kişiler herkese anlatcak :1:
sen ne yaşıyosan aynısını yaşasında alsn dersini :lepi:

şizofren demişsin cnm varmı raporu fln bu kadının ve anladığım kadarıyla bu hatun senin arkadaşınmış konu erkek mi ?bence kısasa kısas yapman bu konuyu dahada büyütür aeda bellki anlaşılamayn bişey var bence o konuda yoğunlaş,

Belki de gerçekten paranoyak şizofrensindir ??!!?? ıkinizi de tanımıyoruz sonuçta. ıkinizden hanginizin gerçek şizofren olduğunuzu nereden bilcez ? Açtığınız diğer konulara da bakınca insanın aklına ister istemez böyle bir ihtimal geliyor. Kusura bakmayın sizi üzmek istemem ama dışarıdan bakan biri olarak gördüklerim bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
sizofreni hastalari kendi korkulariyla yani takip edilme korkulariyla zaten yeterince derdi basindan askin oldugu icin kimsenin hayatiyla yaptiklariyla ilginmezler(cogunlukla baskalari kendilerine zarar vereceklerini düsünürler)
öyle karsindaki insala problem yasayanlar su sizofreni lafini nede kolay kullaniyorsunuz, önce hastaligi arastirin hastalarin ne yasadiklarini ögrenin:umursamaz:

sizofreni hastalari kendi korkulariyla yani takip edilme korkulariyla zaten yeterince derdi basindan askin oldugu icin kimsenin hayatiyla yaptiklariyla ilginmezler(cogunlukla baskalari kendilerine zarar vereceklerini düsünürler)
öyle karsindaki insala problem yasayanlar su sizofreni lafini nede kolay kullaniyorsunuz, önce hastaligi arastirin hastalarin ne yasadiklarini ögrenin:umursamaz:

Evet haklısın,konuyu açarken de karşısındakine direkt şizofren demiş.Ama ben gerçek kelime anlamıyla, yani anlamını bilerek kullandım. Çünkü arkadaşın tüm konuları tam da senin dedğin gibi, herkesin kendisiyle uğraştığı, kendisine zarer vermeye çalıştığı ana fikrine dayanıyor.

Evet haklısın,konuyu açarken de karşısındakine direkt şizofren demiş.Ama ben gerçek kelime anlamıyla, yani anlamını bilerek kullandım. Çünkü arkadaşın tüm konuları tam da senin dedğin gibi, herkesin kendisiyle uğraştığı, kendisine zarer vermeye çalıştığı ana fikrine dayanıyor.

bak canim ben konu sahibinin de sizofren oldugunu sanmiyorum, cünki öyle bir hasta forumlarda konu acacak durumda olmaz yani o an yasadigi pozitif semptomlar okadar agir yorucu olurki kendi problemiyle savasmaktan baskalarini düsünemez ve iki cümleyi biraraya getirip konusamaz bile yani birak yazmayi
bilmiyorum arkadasin diger konularini okumadim ama biz buna arkadas biraz fazla süpheci davraniyor diyebiliriz

zaten ilk yazimda seni kast etmedim konusahibineydi lafim olumunekankayizsmile

Back
X