- 29 Ocak 2024
- 735
- 55
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Yine bi aile baskı konusu..Ailemle yaşamıyorum teyzem bakıyor çocuğu yok ve bana o kadar düşkün ki varını yoğunu bana bağlamış.. Evet bu güzel destekleyici merhametli olsa da arkadaş çevreme kadar karışan birisi bütün arkadaşlarımda bi kusur buluyor. Geçen arkadaşım annesiyle yanımızdan geçti selam vermedi diye arkadaşıma bilendi milletten hayır gelmez sen milleti tutuyosun falan diye söylendi ki kız çok çok iyi bi kız. Dün çarşıya gittim bayram da da çıkmamıştım arkadaşımla bulusacaktim birden kalktı ayağa üstünü giyinip kapıda dikildi tek başına gidemezsin diye benimle çarşıya kadar geldi arkadaşımla buluştuk mağazaya girdik mağaza da sürekli dibimdeydi kıyafet ararken sürekli dibimdeydi.. Arkadaşım çeyiz için şeyler alıyordu atlet vs gösteriyordu bana bende teyzemin yanında böyle şeyler konuşma dedim öyle deyince teyzemin zoruna gitti baktım ki herkesin içinde bana sen bu g*tü b*klunun yanında beni aşağıla deyip çıktı gitti dünden beri de bana surat asıyor konuşmuyor benimle dün eve geldiğimde saatlerce konuşuyordu benim geldiğimi duymadı sesi dışarıya kadar geliyordu.. Gerçekten bıktım artık ben bi baltaya sap olamamış olabilirim ama bu kadarını da hak etmedim insanın ailesi kendisine guvenmezse insan her hatayı işler başkalarından arar güveni sevgiyi asla bana güvenmiyor ve sevgilim olmadan öncede böyleydi ben ne kadar sabırsız laf eden biri olsam da yinede ailemin dediğinden çıkamıyorum pasif olabilirim bu konuda bilmiyorum ama çok bunaldım bunun davranışlarından dışarıda otururken bile hayattan bezmiş kopmuş bi halim var sosyalleşmek bu kadar onenli mi? Bi seyahate gitmek istesem gidemem kendi ilcem dışına çıkamam yaşıtlarım tek gidiyor arkadaşlarımla bile zor gidebilirim ban evlenme hayatını yaşa diyor ama bu şekilde hayatımı nasil yasayacam ben anlamadım peşimden gelmesini geçtim dünden beri bana surat asıyor yaa ona sadece şunu dedim inşallah bana yaptığın önüne gelsin çünkü izin vermemesi peşimden gelmesi hepsi bi yana günlerce suratını asiyor ya..
Son düzenleme: