Artik cok ciddi sorun olmaya basladi :(

ozlemm02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
330
153
103
10 aylik bi oglum var ve dogumdan beri cinsel birliktelik icin asiri derecede isteksizim. Surekli bi bahane uretiyorum. Cok zor geliyo. Ve artik esim de bunu sorun etmeye basladi dogal olarak. Dogumdan once de cok istekli degildim bu konuda ama suan cok cok azaldi. Doktora gideyim diyorum ama esim psikolojik oldugunu soyluyo, onu sevmedigimi soyluyo falan. Sonra tartisiyoruz. Yapsam da onu kirmamak icin oluyo genelde :( ikimiz de biktik bu konuda tartismaktan.
Kusura bakmayin biraz acikca yazdim ama soramiyorum kimseye. Boyle bisey yasayan oldu mu dogumdan sonra?? Ve nasil duzeldiniz?

Bebeginiz mi çok yoruyor acaba uyku duzensizligi falan insani ciddi anlamda yipratiyor gerçekten, biz de gectik o donemlerden cocuktan önceki gibi olmuyor tabi cinsel istek.

Yaşadığınız şey normal ama biraz fazla surmuş. Hep bu hormonlardan oluyor. Annelik hormonları daha fazla salgılandığı için diğerleri baskilanabiliyor. Esinizi bunun onu sevmediginizle ilgili olmadığını ve hamilelik ve doğumla ilgili olduğunu açıklayın. Biraz bebekle ilgilenmekten başka şeyler yapmaya ve eski hayatınıza dönmeye çalışın herşey yoluna girecektir inşallah.

10 aylik bi oglum var ve dogumdan beri cinsel birliktelik icin asiri derecede isteksizim. Surekli bi bahane uretiyorum. Cok zor geliyo. Ve artik esim de bunu sorun etmeye basladi dogal olarak. Dogumdan once de cok istekli degildim bu konuda ama suan cok cok azaldi. Doktora gideyim diyorum ama esim psikolojik oldugunu soyluyo, onu sevmedigimi soyluyo falan. Sonra tartisiyoruz. Yapsam da onu kirmamak icin oluyo genelde :KK43: ikimiz de biktik bu konuda tartismaktan.
Kusura bakmayin biraz acikca yazdim ama soramiyorum kimseye. Boyle bisey yasayan oldu mu dogumdan sonra?? Ve nasil duzeldiniz?
Doktora git biz ne yapabiliriz ki.

Sizinki normal daha herşey çok yeni. Genelde 6. Aydan sonra eskiye dönmeyebbaşlıyor herşey. Ama dediğim gibi hayatınız bebeginizden ibaretse bu biraz daha uzun suruyor. MEsela ben de ise baslamamla herşey normale donmustu
al
Doğumdan sonra 3 Aydır yani . Bende anlamadım valla kimseyede soramadım belki burdan bende cevAp bulabilirim umarım düzeliriz :KK43:

Yorgunluk olabilir kaynağı. Kendimden biliyorum. Benim iki tane Çocuğum var,o dönemlerde nerede yattığımı bilmiyordum. Düzelir seninde merak etme.

Doktora git biz ne yapabiliriz ki.
Mantiken burda derdini yazan hic kimseye bisey yapamazsiniz. Sadece ayni yada benzer seyleri yasayanlar yada bi fikri olanlar tavsiyede bulunuyor degil mi.. Doktora gitmemi soylemeniz bi tavsiyedir mesela tesekkur ederim fakat biz ne yapabiliriz ki kismini yazmak zorunda degildiniz.

Sizinki normal daha herşey çok yeni. Genelde 6. Aydan sonra eskiye dönmeyebbaşlıyor herşey. Ama dediğim gibi hayatınız bebeginizden ibaretse bu biraz daha uzun suruyor. MEsela ben de ise baslamamla herşey normale donmustu
al
Evet sadece Bebek'le ilgileniyorum bilmiyordum öyle olduğunu Sayenizde öğrendim bekleyelim bakalım sağolun cevabınız için

Back
X