Artik cok ciddi sorun olmaya basladi :(

Cocugunuz cok yoruyor olabilir, bunalmissinizdir.
Muhtemelen cocugunuzla ilgili her seyi mukemmel yspmak icin ugrasiyorsunuzdur ve aksam enerjiniz kalmiyordur.
Bunlar sizin hakli sebepleriniz ve dogumdan sonra da bir sure isteksizlik olabiliyor.
Fakat bence bir doktora gorunun ve bu duruma bir cozum bulun.
Cunku evliliginizi ciddi anlamda etkileyebilir.
Esinizle basbasa kalmaya calisin.
Cocugu anane,babanneye birakip basbasa takilin.
Boyle seylerle hareketlendirin hayatinizi,umarim duzelir.

bizde de durum aynı.
olsa da ayda bir belki.
bende iki çocuk var (11 aylık ve 29 aylık)
en sonunda ya git evlen dedim ya da sabaha kadar benimle kalk çocuklara bak dedim.
sonra akşamları işten gelince çocukları veriyorum ona, açlarsa yedir diyorum, ağlarsa sustur diyorum, yalnızca emzirme işini yapıyorum. az da olsa anlamaya başladı gibi beni.
siz de akşamları bebeğinizi eşinize verin ve hiç ilgilenmeyin emzirme dışında.
eşiniz yedirsin, içirsin, oynatsın, uyutsun vs vs.
işten geldim yorgunum dese de babalık görevi olduğunu hatırlatın ve taviz vermeyin. belki anlar.
bebeğiniz ağlasa da bakmayın içiniz yansa da bırakın kocanız sustursun susturabiliyorsa.

Eşinizin size davranışı nasıl? Sevgisini hissediyor musunuz? Sizle ilgili mi yani değer veriyor mu? Psikolojik olarak ortam hazırsa ve ona rağmen isteksizseniz dr.a görünebilirsiniz belki kan değerleriniz düşüktür ya da hormonlarla ilgili bir durum vardır

Ben evlendim... Gebe kaldım... Sorunsuz bir gebelik olduğu için (ilk 3 ay hariç) Cinsel hayatımız devam etti... Doğumdan sonra doğal olarak 2 ay olmadı... Sonrasında aynen eskisi gibi hatta daha güzel devam etti ediyor... Eşim aşırı istekli bu konuda... Çoğu zaman zatn ben erkenden yatıyorum oğlum yüzünden uykusuz kaldığım için... (Yani benim çok istekli olduğumdan değil : )) Sonra geliyor o kadar istekli ki uykumdan uyandırıyor çoğu zaman beni de o havaya sokuyor... İstemesem de havaya giriyorum yani.. Sonrası sadece biraz uykusuzluk işte... Siz de buna rağmen bişi olmuyorsa gerçekten evliliğinize yazık etmeyin gidin bi doktora..

Eşinizin size davranışı nasıl? Sevgisini hissediyor musunuz? Sizle ilgili mi yani değer veriyor mu? Psikolojik olarak ortam hazırsa ve ona rağmen isteksizseniz dr.a görünebilirsiniz belki kan değerleriniz düşüktür ya da hormonlarla ilgili bir durum vardır
Bana karsi davranislari genel olarak iyi. Tabiki arada tartisma vs oluyo ama seviyoruz yani birbirimizi. Duygusal olarak sıkntimiz yok ama neden boyle bilmiyorum

Ben evlendim... Gebe kaldım... Sorunsuz bir gebelik olduğu için (ilk 3 ay hariç) Cinsel hayatımız devam etti... Doğumdan sonra doğal olarak 2 ay olmadı... Sonrasında aynen eskisi gibi hatta daha güzel devam etti ediyor... Eşim aşırı istekli bu konuda... Çoğu zaman zatn ben erkenden yatıyorum oğlum yüzünden uykusuz kaldığım için... (Yani benim çok istekli olduğumdan değil : )) Sonra geliyor o kadar istekli ki uykumdan uyandırıyor çoğu zaman beni de o havaya sokuyor... İstemesem de havaya giriyorum yani.. Sonrası sadece biraz uykusuzluk işte... Siz de buna rağmen bişi olmuyorsa gerçekten evliliğinize yazık etmeyin gidin bi doktora..
Esim de uyandirmaya calisiyor ama o kadar cok uykum oluyo ki bende tik yok. Hic istek hissetmiyorum

bizde de durum aynı.
olsa da ayda bir belki.
bende iki çocuk var (11 aylık ve 29 aylık)
en sonunda ya git evlen dedim ya da sabaha kadar benimle kalk çocuklara bak dedim.
sonra akşamları işten gelince çocukları veriyorum ona, açlarsa yedir diyorum, ağlarsa sustur diyorum, yalnızca emzirme işini yapıyorum. az da olsa anlamaya başladı gibi beni.
siz de akşamları bebeğinizi eşinize verin ve hiç ilgilenmeyin emzirme dışında.
eşiniz yedirsin, içirsin, oynatsın, uyutsun vs vs.
işten geldim yorgunum dese de babalık görevi olduğunu hatırlatın ve taviz vermeyin. belki anlar.
bebeğiniz ağlasa da bakmayın içiniz yansa da bırakın kocanız sustursun susturabiliyorsa.
Ya esim de bakiyo ama aglayana kadar. Aglayinca hemen geri bana veriyo zorla. Ne anlami var ki susan cocuga herkes bakar

yaklaşık 6 ay sürdü dr a da gittim canım yanıyor diye söyledim baktı öuayene etti tamamen psikolojik dedi
doğumdan dikişten korkmuşsun ondan dedi

ozlemm02, post: 42924298, member: 578975"]Ya esim de bakiyo ama aglayana kadar. Aglayinca hemen geri bana veriyo zorla. Ne anlami var ki susan cocuga herkes bakar
Alma işte. Sen de ona zorla geri ver. Gece ağlayınca hemen eşini uyandır, kalkmasa da uyandır, maksat düzeni bozulsun. Seni anlar belki.

bende aynı sorunu yaşadım anlıyorum sizi, kendime zaman ayırıp spora (bfit) başlayınca düzeldi. Hormonel bir süreç sporla kendi bedenini beğeniyor ve ögüveniniz artıyor buda ilişkiye yaradı.

Valla vucut guzelligiyle fit olmayla alakasi yok. 3 ay oldu dogum yapali.zaten hamileligim boyunca 4 kilo aldim.suan 54 kiloyum. Istek sifir. Canim hic ama hic istemiyo.

Back
X