- 3 Şubat 2019
- 138
- 55
- 18
- 35
- Konu Sahibi yagmurumm18
-
Bir 30 yıl sonra, içinizde hala aynı keşkelerin olduğunu düşünün. Bence bunun korkusu bile yetmeli, kaleme kitaba sarılıp, bir şeyler için çabalamaya başlamaya... Bizim ülkede işsizlik var, doğru, belli bir yaştan sonra deneyimin de yoksa iş bulmak zorlaşıyor, doğru. Peki imkansız mı? Karamsarlığa gömülüp, hiçbir şey yapmadan durmak daha iyi bir seçenek mi? Hayır hayır. Eğitim her türlü sizi daha üst basamaklara çıkarır. O yüzde can çıkmadıkça umut var.
Bacim 31 yas okumak icin gec degilki okumanin yasi yok.ne mezunusun?aof universite okuyabilirsn bi cok insan okuyo.bende 31 yasindaym allah izin verirse ikinci universite okumayi dusunuyorum.hem evli coluklu cocukluyum ne varki.isteyen herkes evli bekar yasli genc okuyabilirKızlar sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum.Ben 31 yaşındayım.Malesef iyi bir eğitim hayatim yok.Meslek edinmek çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.Okumak istiyorum.Aöf de olsa... (ki malesef küçümseniyor biliyorsunuz )31 yaş bişeyler için geç mi bilmiyorum.İçimde hep istek heves olsa da geç kalmışlık hissi beni içten içe durduruyor.Elimde olmadan kendimi başka insanlarla da kıyasliyorum.Benden 5 6 yaş küçük elinde mesleği olan okumuş insanlara çok özeniyorum.Okumama sebebim kesinlikle keyfi değildi. Çok zor bir hayatim.Evet zorluklara rağmen de yapabilirdim.Ama olmadı o kadar güçlü olamadım,okuyamadım.
Kafam çok karışık kizlar.İçimdeki bu istekle ölüp gitmek istemiyorum.Ama nasıl nerden başlayacağımı ,olumsuz duygularımla nasıl başedecegimi bilmiyorum.Spiker olmayı hep çok isterdim...Ama bu yaştan sonra spiker olunur mu bilmiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?