- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi yagmurumm18
-
5 yıl sonra 36 yaşında olacak, hala genç bir yaş, belki o kadar korkutucu gelmez diye 30 yıl dedim. =)) Ama bence de... Keşkelerle, hiçbir şey yapmadan tükettiğimiz her yıl korkutucu.Bir 5 yil sonra bile ayni keskelerle yasamak korkutuyor insani ki 30 yili dusunemiyorum. :/
Kızlar sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum.Ben 31 yaşındayım.Malesef iyi bir eğitim hayatim yok.Meslek edinmek çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.Okumak istiyorum.Aöf de olsa... (ki malesef küçümseniyor biliyorsunuz )31 yaş bişeyler için geç mi bilmiyorum.İçimde hep istek heves olsa da geç kalmışlık hissi beni içten içe durduruyor.Elimde olmadan kendimi başka insanlarla da kıyasliyorum.Benden 5 6 yaş küçük elinde mesleği olan okumuş insanlara çok özeniyorum.Okumama sebebim kesinlikle keyfi değildi. Çok zor bir hayatim.Evet zorluklara rağmen de yapabilirdim.Ama olmadı o kadar güçlü olamadım,okuyamadım.
Kafam çok karışık kizlar.İçimdeki bu istekle ölüp gitmek istemiyorum.Ama nasıl nerden başlayacağımı ,olumsuz duygularımla nasıl başedecegimi bilmiyorum.Spiker olmayı hep çok isterdim...Ama bu yaştan sonra spiker olunur mu bilmiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
Üniversite mezunuyorum ama aöf:)Tekrar bi bölüm daha okusam ...Ve o bolum sayesinde meslek edinebilsemBacim 31 yas okumak icin gec degilki okumanin yasi yok.ne mezunusun?aof universite okuyabilirsn bi cok insan okuyo.bende 31 yasindaym allah izin verirse ikinci universite okumayi dusunuyorum.hem evli coluklu cocukluyum ne varki.isteyen herkes evli bekar yasli genc okuyabilir
Öncelikle hiç bir şey için geç değildir ölmediğiniz sürece geç kalmak diye bişey yok .benim teyzem 43 yaşında üniv bitirdi o da açıktan bitirdi. Küçümseyen insanlar henüz karakteri olgunlaşmamış olanlardırKızlar sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum.Ben 31 yaşındayım.Malesef iyi bir eğitim hayatim yok.Meslek edinmek çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.Okumak istiyorum.Aöf de olsa... (ki malesef küçümseniyor biliyorsunuz )31 yaş bişeyler için geç mi bilmiyorum.İçimde hep istek heves olsa da geç kalmışlık hissi beni içten içe durduruyor.Elimde olmadan kendimi başka insanlarla da kıyasliyorum.Benden 5 6 yaş küçük elinde mesleği olan okumuş insanlara çok özeniyorum.Okumama sebebim kesinlikle keyfi değildi. Çok zor bir hayatim.Evet zorluklara rağmen de yapabilirdim.Ama olmadı o kadar güçlü olamadım,okuyamadım.
Kafam çok karışık kizlar.İçimdeki bu istekle ölüp gitmek istemiyorum.Ama nasıl nerden başlayacağımı ,olumsuz duygularımla nasıl başedecegimi bilmiyorum.Spiker olmayı hep çok isterdim...Ama bu yaştan sonra spiker olunur mu bilmiyorum.
Kesinlikle geç değil, en azından ne istediğinizi biliyorsunuz ve ayaklarınız yere basıyor. Azminizi kaybetmeyin lütfen..Kızlar sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum.Ben 31 yaşındayım.Malesef iyi bir eğitim hayatim yok.Meslek edinmek çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.Okumak istiyorum.Aöf de olsa... (ki malesef küçümseniyor biliyorsunuz )31 yaş bişeyler için geç mi bilmiyorum.İçimde hep istek heves olsa da geç kalmışlık hissi beni içten içe durduruyor.Elimde olmadan kendimi başka insanlarla da kıyasliyorum.Benden 5 6 yaş küçük elinde mesleği olan okumuş insanlara çok özeniyorum.Okumama sebebim kesinlikle keyfi değildi. Çok zor bir hayatim.Evet zorluklara rağmen de yapabilirdim.Ama olmadı o kadar güçlü olamadım,okuyamadım.
Aof okuyorum 26 yasindayim 2 cocuk anasiyim :) gebeliklerim hep sinavlarda gecti.Kızlar sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum.Ben 31 yaşındayım.Malesef iyi bir eğitim hayatim yok.Meslek edinmek çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.Okumak istiyorum.Aöf de olsa... (ki malesef küçümseniyor biliyorsunuz )31 yaş bişeyler için geç mi bilmiyorum.İçimde hep istek heves olsa da geç kalmışlık hissi beni içten içe durduruyor.Elimde olmadan kendimi başka insanlarla da kıyasliyorum.Benden 5 6 yaş küçük elinde mesleği olan okumuş insanlara çok özeniyorum.Okumama sebebim kesinlikle keyfi değildi. Çok zor bir hayatim.Evet zorluklara rağmen de yapabilirdim.Ama olmadı o kadar güçlü olamadım,okuyamadım.
Ne kadar güzel☺tıp fakültesinde 50 küsür yaşlarında sınıf arkadaşlarımız vardı gayet de kaynaşırdık hatta bizle takıldıkça kilo verip gençleşen bir abimiz vardı hala çok severim şu anda da mesleklerini yapıyorlar. neden olmasın ki?
benim de yaşım 30 bu arada çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum ama dediğini anlıyorum. yalnız buna odaklanırsan zaman geçmeye devam ediyor ve bi yıl sonra daha da pişman olucaksın. o bu demeden kendini ortaya atıp koyul bence.
bu arada ablamın arkadaşı 36 yaşında 2. üniversitesini okuyor sırf sıkıldığı için :) bence çok güzel. ben de istiyorum başka şeyler bakalım
Hiç de geç değil okumak için.Kızlar sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum.Ben 31 yaşındayım.Malesef iyi bir eğitim hayatim yok.Meslek edinmek çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.Okumak istiyorum.Aöf de olsa... (ki malesef küçümseniyor biliyorsunuz )31 yaş bişeyler için geç mi bilmiyorum.İçimde hep istek heves olsa da geç kalmışlık hissi beni içten içe durduruyor.Elimde olmadan kendimi başka insanlarla da kıyasliyorum.Benden 5 6 yaş küçük elinde mesleği olan okumuş insanlara çok özeniyorum.Okumama sebebim kesinlikle keyfi değildi. Çok zor bir hayatim.Evet zorluklara rağmen de yapabilirdim.Ama olmadı o kadar güçlü olamadım,okuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?