Artık çok rahatsız oluyorum sizce nasıl davranmalıyım

Akhtar

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
493
533
103
merhaba arkadaşlar
Biz esimle ayni is yerinde çalışıyoruz
Simdiye kadar bunla ilgili bir sorunumuz olmamıştı ama bu sene beni rahatsız eden seyler var.
Söyle ki;
Evimizde ya da norma hayatta gayet güzel bir iliski şeklimiz var tabi ki arada kavgalar sürtüşmeler olabiliyor bunu da normal görüyorum
Ancak is yerinde esim bana biraz kaba davranıyor tamam bulunduğumuz yerde öyle mıç mıç bi iliski şeklimiz olmamalı ama sadece bana yapması çok canimi sikiyor
Başkalarına karşı çok kibar bayan erkek farketmiyor ama ben bazen bi konu da onunla tartışırken başkalarının dahil olduğu oluyor birde ben yalnız kalırken esim başkasıyla birlik olup beni bozuyor şaka yolluda olsa
Bugün artık son kez yaptı bunu ve ben tavır aldım
Ama bunu nasıl sağlıklı bir şekilde ona yansıtabilirim
Çocuk gibi kus kalmak değil ama hatasını anlasın istiyorum

Konuşarak canım.Al karşına o durumlarda ne hissettiğini anlat.Küsmeyle kavgayla çözemezsin.Kırıldığını anlat.
Eşi olduğundan ayırım yapıyor demesinler diye mi öyle sert davranıyor acaba diycem de,dalga geçme konusu hiç olmamış.

onun yaptığı hareketin aynısını sen ona yapacaksın ki
anlasın başka türlü anlamaz nasıl bir duygu yıkımı ve üzüntü olduğunu bence çekinme
Misilleme yaparak komik duruma dusmez miyim canım

Bu aksam yapmak istiyorum bunu ama çok kızgınım hatasını anlayıp onun gelmesini sağlamak istiyorum

önce uyaracaksın bu yaptıgından hoşlanmıyorum bir daha tekrarlama diye ,
birdaha tekrarlarsa seni uyarmıştım birdaha yaprsan ben sana aynısını yapıp seni herkesin yanında bozacam diyeceksın ,
ve osnra bekleyeceksın gene takrarlarsa hiç sesini çıkarmadan hiç beklemediği bir anda aynısını yapacaksın ama fazlasını degil , ayarında ,

bu yaptıklarımın aynısını bende eşime yaptım tevribeyle sabittir

Ben, aynı işyerindeyse şayet, eşlerin birbirlerine mesafeli ve saygılı olması gerektiğini düşünüyorum..
Geçen hafta bi dükkana girdim, birbirlerine x hanım, y bey diye hitap ediyorlardı..ve ben hiç anlamamıştım evli olduklarını.
Karşınıza alıp konuşun güzelce.

Gerçekten işe yaradı mı
Ben bu konularda çok hassasım bilerek yapıyor onemsemiyor mu acaba diyorum
Bide çalışan kadının yanında yapıyor bazen öyle gıcık bir durum ki hep gülüp şakaya vuruyorum bozulduğumu belli etsem daha komik duruma düşeceğim

Ortamımız öyle çok çok mesafeli olunması gereken bir yer değil ama dediğim gibi başkalarına gösterdiği kibarlığı bekliyorum zaten fazlasını değil
Bide diyorum başkalarına daha kibarsın diye o zaman da sen benim en yakınımsin sana ayni mi davaranayim diyor

kesinlikle yaradı 1 yıldır hiç yapmadı diyebilirim

Aynı iş yerinde değiliz ama benim eşim de dışarı çıkınca bi kabalaşır. Dün açık açık dedim evde de böyle olsan bir hafta durmazdım yanında diye. Güldü sonra bi düzeltti kendini. Açık açık söylemeyi deneyin.

YAPTIĞININ doğru olmadığını direkt konuşarak anlatacaksınız,küs kalmak doğru değil
Karşındaki karın ibaresini de bil hare vurgulayın.

niye erkekliğini mi ispat etmeye çalışıyor acaba işyerinde seni ezerek, bence iş yerinde son derece resmi ol ve fazla karşılaşmamaya çalış, öğle yemeklerini herkes kendi grubuyla yesin mesela, aynı masada yeme

Biz de birlikte çalışıyoruz

Ama iş ortamında doğru ne ise onu söylerim eşim diye onu tutmam

Amiriniz vs ise zaten size daha sert olması olağan

Geçen bir arkadaş dedi işyerinde eşim bana da çalışanlara davrandığı gibi davranıyor o nedenle pek işe gitmiyorum

Ada'm eşimi kayırıyor demesinler diye uğraşmış işte ama kadın bana ilgisiz oluyor diyor

Eşinizle güzelce konuşun karşılıklı rahatsız olduklarınızı iletin

Evet bi süredir öyle yapamaya çalışıyorum
Ama muhakkak bir araya geleceğimiz bir ortam oluyor
artık hic umursamayacağım onu yabancı biri gibi herkes gibi olcak benim icin is yerinde

artık hic umursamayacağım onu yabancı biri gibi herkes gibi olcak benim icin is yerinde

çok doğru bir karar görmezden gelmek

Amirim değil Allahtan

Bence zaten öyle olmalı

İşyerinde herkes gibi olmalı eşimiz diye farklı davranmamalı tolerans göstermemeliyiz

Ama toplumda hep karın o sen onu koru kolla algısı var

Sonuçta başka işyerinde Nasıl kendi işimi kendim görüyorsam eşim ile aynı işyerinde de kendim hallederim özel muamele beklemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…