Artık çok rahatsız oluyorum sizce nasıl davranmalıyım

Konuşman gerekiyor. "Sen böyle yaparsan diğer personel de bana saygısını kaybeder. Şirket de olsa senin eşinim" de.
Ben de eşimle aynı yerde çalışıyorum. Nişanlıyken 1 defa benzer bir durum olmuştu o an sustum ama sonradan pişman ettim. Bir daha olursa tepkimi biliyor artık. 4 buçuk senedir evliyiz bir daha olmadı.

Sen açık açık karşına al konuş. Triple küsme ile olmaz. İnsanların yanında çocuk gibi şımarmasın. Erkekler sürüye karıştı mı eğimlidir bu tip şeylere.

kızgınlıgını kırgınlıgını bir köşeye bırak akşam eve gidince al karşına konuş anlat derdini sıkıntını
bana böyle davranmanı istemiyorum farkındasın yahut değilsin.. bu durum beni cok üzüyor kırılıyorum hiç doğru değil bu yaptığın seni uyarıyorum dersin.. eğer ki aynı şekilde devam ederse sende onun yaptığının aynısını ona yaparsın
böyle sessiz sedasz susmakla tavır almakla yahut konuşmamakla anlamazlar sert bir dille konuşacaksın.
egosunumu tatmin ediyor iş yerinde size öyle davranarak anlamadım hangi kafadan gidiyor acaba beyefendi ?

Eşi olduğunuz için sizi ayrıcalıklı tuttuğu izlenimi oluşmasın diye öyle davranıyor sanırım, ama sizi küçük düşürecek durumlara girerek kantarın topuzunu kaçırmış. ''Sana özel mi davranayım?'' tarzı bir savunmayı, ''hayır, sadece bana diğerleriyle eşit davran'' diyerek kendinize çevirebilirsiniz. Diğerlerine kibar davrandığı için size de kibar davranması gerektiğini anlar belki, anlamasa da siz söyleyin. Erkekler bizim gibi detaycı, ince değiller düz düşünürler...

misilleme yaparsan ters teper ayrıca başkalarının önündde komik duruma düşersiniz karı koca anlaşamıyolar bak fln diye dedikodu yaparlar. akşam sakince konuş böyle böyle davranman hoşuma gitmiyor lütfen saygılı olalım birbirimize başkasına nasıl tolerans gösteriyorsan aynı saygıyı ben de bkeliyorum de

Beni yanlış anladiniZ sanırım öyle bi kayırma durumu olan bi iste çalışmıyoruz öyle bişey de beklemiyorum zaten bende Herkese gösterdiği saygıyı bekliyorum sadece

Beni yanlış anladiniZ sanırım öyle bi kayırma durumu olan bi iste çalışmıyoruz öyle bişey de beklemiyorum zaten bende Herkese gösterdiği saygıyı bekliyorum sadece

Ama örnek vermemişsiniz

herkes de karşında karın var bunu unutma vs de yazmış

benim yorumum sadece size değil genele idi kusura bakmayın

şunu demek istiyorum

elinizde bir evrak var ve A kişisine gidecek bunu oradaki herkes esasen bilir de o anda aklınıza gelmedi sordunuz o da gülerek aaa sen buraya bugün mü geldin A kişisine gidecek tabii ki dedi siz de bozuldunuz mesela

bu sözü üçüncü kişiye de derdi belki ama siz eşi olduğunuz için daha rahat diyor işte

siz de bana da üçüncü kişiye davrandığı gibi olsun diyorsunuz ise haklısınız

Hem iş yerinde hem evde 24 saat birlikte olmak bir evlilik için çok yıpratıcı bence. Insanın ozlemeye fırsatı olmaz. Biz de eşimle meslektasiz, kendine ait ofisi var, düzenli gitmiyorum ama gittiğimde de mümkün olduğunca bağımsız işlerle ilgileniyorum. Bölüm degistirmek falan gibi bir şansınız yok mu? Illa iletisim halinde olmak zorunda mısınız

misilleme olmasına gerek yok.
eşin herkesin içinde küçük düşürür ya da alay ederse, "haddinizi bilin Ahmet bey, karşınızda çocuk yok" de geç git.
işyerinde buzdolabı ol, eşine yabancı ol. pişman olacaktır eminim.

Birbirimize karışmamız gereken ya da birinden emir almamız gereken bir is değil herkes kendi işine bakar o yüzden öyle bir ortam olmaz net yazmadım sanırım sizde öyle anladiniZ
Benim kastettiğim normal arkadaş ortamı oluşur ve muhabbet edilir ya da bi konu da fikrimi söylerim o zaman yaşanıyor bu dediklerim

Suan uzak duruyorum
İlk başta anladı yakınlık kurmaya çalıştı
Ama şimdi oda uzak davranıyor

Bugüne kadar hiç böyle sorunumuz olmamıştı
Hatta bi sene ayrı yerlerde çalıştık o daha zor oldu bizim icin

işte o muhabbet ortamında eşiniz herkese davrandığından nasıl farklı davranıyor

siz evde daha yakın olmasına alıştığınız için size garip geliyor olabilir mi

yani bizim hanım da bu pilavı bir şöyle yapamıyor mu diyor mesela

ben de yıllarca buna direndim ama şimdi ortak ofiste ortak iş yapıyoruz

tek sıkıntı ben aynı zamanda çocuk bakıcı modundayım patronun çocuğunun sorumluluğu da bende işlerin sorumluluğu da yani bri nevi yönetici asistanı da oldum diyorum her türlü organizasyon benden soruluyor

zor ve sıkıcı

bir arkadaşla konuşuyorduk facetime varmış telefonumda da ben kullanmayı bile bilmiyordum o eşi ile görüşmüştü benimkinden o da bana dedi ki madem internet paketin çok neden eşinle buradan görüşmüyorsun

dedim adamla 7/24 beraberim nasıl facetime ile görüşeyim :)))

Suan uzak duruyorum
İlk başta anladı yakınlık kurmaya çalıştı
Ama şimdi oda uzak davranıyor
işyerinde resmi ve soğuk davranmaya devam et ki bir daha seni küçük düşüremesin.

erkekliğinin ispatını gitsin başka yerde yapsın.

işyerinde resmi ve soğuk davranmaya devam et ki bir daha seni küçük düşüremesin.

erkekliğinin ispatını gitsin başka yerde yapsın.
Suan hiç muhatap olmuyorum zaten ama beni çok üzdü bunu ciddi bir şekilde anlatmak istiyorum
Çünkü genelde pek ciddiye almaz konusunca da şakaya vurur ya da aşırı ciddi konuşursam sabote eder
Ama gerçekten çok kırıldım benim istediğim hatasını anlasın beni üzdüğü icin üzülsün

konuşmak işe yaramadığı için böyle davran diyorum ya. eşine iş yerinde ikinizin de aynı seviyede ve çalışan olduğunu anlatmanın en iyi yolu bu bence.

Ben bu erkeklerin evde kedi gibi olup, sonra ailesinin yanina gidince ya da başka bir ortamda karısına artistlik yapmasını anlamıyorum. Herkesin yanında eşine karşı "Güç bende, otorite bende, sen kimsin" imajı çizmek istiyor. Haklı çıkmaya çalışmalar, yok şakayla karışık dalga geçmeler.. Millet desin ki, ooo karısını kapak etti. Ooo ne adam ama.. Karısına bile eyvallahı yok, ne havalı!..

Karın be karın! O senin eşin. Senin sevdiğin, senin canın, yuvan. Seni çekip çeviren kişi. Hani evde güler yüz gösteren o hoş kadın varya, işte bu da o kadın! Sana ne oluyor?? Ortama girdin de adam mı oldun? Hayırdır nereyi yönetiyorsun? Ayrıca her şey egoysa, bu kadın da senin seçimin değil mi? Onu insanların içinde yüceltmek varken neden bu şekilde gözükmesini istiyorsun ki.. Sanki rakibinmiş gibi?

Kusura bakmayın ben erkeklerin bu hareketlerinden genel anlamda çok sıkıldığım için biraz da içimi dökmek istedim yani sadece eşinize değil bu sözler.

En güzel tavsiye şu olur sanırım, siz benim kadar yükselmeden, ama tepkisinizi de ustalıkla belli ederek bu konuşmayı eşinize yaparsınız.
"Ben senin, insanların içinde bozup durabileceğin askerlik arkadaşın değilim." dersiniz.. Misilleme yapmanıza gerek yok. Ama diyelim yine aynı şekilde artistlik mi yapıyor, o zaman sizde insanların içinde ona dersiniz ki "Eşimin beni insanlar içinde şu duruma düşürüp durmaları size de bir örnek olsun, nasıl "bozulduğumu" görüp, lütfen siz eşinize yapmayın."

aynısından bende de var tek fark nişanlı oluşumuz. çok kalabalık bir ortamda değiliz. ama diğer insanlarla bir olup sürekli benimle uğraşıyor. ufak laf sokmalar, şakalaşmalar falan. başlarda alındığım oldu. ama artık önemsemiyorum. çünkü biz birlikte olduğumuz için samimi davransa diğer insanların ağzına laf verilicek. iş ortamında da hoş şeyler değil. en yakını siz olduğunuz için sadece size yapıyor olmasını yadırgamadım. başkalarının gözüne batmamak için size kaba davranıyor muhtemelen. sonuçta siz evdeki halini de çok iyi bildiğinizden, iş yerinde öyle davranması sizi üzüyor. canınızı sıkmayın hiç böyle şeylerle. bunun dışında bir sorununuz yoksa ufak bir uyarı yeterli bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…