Beni yanlış anladiniZ sanırım öyle bi kayırma durumu olan bi iste çalışmıyoruz öyle bişey de beklemiyorum zaten bende Herkese gösterdiği saygıyı bekliyorum sadeceBence zaten öyle olmalı
İşyerinde herkes gibi olmalı eşimiz diye farklı davranmamalı tolerans göstermemeliyiz
Ama toplumda hep karın o sen onu koru kolla algısı var
Sonuçta başka işyerinde Nasıl kendi işimi kendim görüyorsam eşim ile aynı işyerinde de kendim hallederim özel muamele beklemem
Beni yanlış anladiniZ sanırım öyle bi kayırma durumu olan bi iste çalışmıyoruz öyle bişey de beklemiyorum zaten bende Herkese gösterdiği saygıyı bekliyorum sadece
Birbirimize karışmamız gereken ya da birinden emir almamız gereken bir is değil herkes kendi işine bakar o yüzden öyle bir ortam olmaz net yazmadım sanırım sizde öyle anladiniZAma örnek vermemişsiniz
herkes de karşında karın var bunu unutma vs de yazmış
benim yorumum sadece size değil genele idi kusura bakmayın
şunu demek istiyorum
elinizde bir evrak var ve A kişisine gidecek bunu oradaki herkes esasen bilir de o anda aklınıza gelmedi sordunuz o da gülerek aaa sen buraya bugün mü geldin A kişisine gidecek tabii ki dedi siz de bozuldunuz mesela
bu sözü üçüncü kişiye de derdi belki ama siz eşi olduğunuz için daha rahat diyor işte
siz de bana da üçüncü kişiye davrandığı gibi olsun diyorsunuz ise haklısınız
Suan uzak duruyorummisilleme olmasına gerek yok.
eşin herkesin içinde küçük düşürür ya da alay ederse, "haddinizi bilin Ahmet bey, karşınızda çocuk yok" de geç git.
işyerinde buzdolabı ol, eşine yabancı ol. pişman olacaktır eminim.
Bugüne kadar hiç böyle sorunumuz olmamıştıHem iş yerinde hem evde 24 saat birlikte olmak bir evlilik için çok yıpratıcı bence. Insanın ozlemeye fırsatı olmaz. Biz de eşimle meslektasiz, kendine ait ofisi var, düzenli gitmiyorum ama gittiğimde de mümkün olduğunca bağımsız işlerle ilgileniyorum. Bölüm degistirmek falan gibi bir şansınız yok mu? Illa iletisim halinde olmak zorunda mısınız
Birbirimize karışmamız gereken ya da birinden emir almamız gereken bir is değil herkes kendi işine bakar o yüzden öyle bir ortam olmaz net yazmadım sanırım sizde öyle anladiniZ
Benim kastettiğim normal arkadaş ortamı oluşur ve muhabbet edilir ya da bi konu da fikrimi söylerim o zaman yaşanıyor bu dediklerim
Hem iş yerinde hem evde 24 saat birlikte olmak bir evlilik için çok yıpratıcı bence. Insanın ozlemeye fırsatı olmaz. Biz de eşimle meslektasiz, kendine ait ofisi var, düzenli gitmiyorum ama gittiğimde de mümkün olduğunca bağımsız işlerle ilgileniyorum. Bölüm degistirmek falan gibi bir şansınız yok mu? Illa iletisim halinde olmak zorunda mısınız
işyerinde resmi ve soğuk davranmaya devam et ki bir daha seni küçük düşüremesin.Suan uzak duruyorum
İlk başta anladı yakınlık kurmaya çalıştı
Ama şimdi oda uzak davranıyor
Suan hiç muhatap olmuyorum zaten ama beni çok üzdü bunu ciddi bir şekilde anlatmak istiyorumişyerinde resmi ve soğuk davranmaya devam et ki bir daha seni küçük düşüremesin.
erkekliğinin ispatını gitsin başka yerde yapsın.
konuşmak işe yaramadığı için böyle davran diyorum ya. eşine iş yerinde ikinizin de aynı seviyede ve çalışan olduğunu anlatmanın en iyi yolu bu bence.Suan hiç muhatap olmuyorum zaten ama beni çok üzdü bunu ciddi bir şekilde anlatmak istiyorum
Çünkü genelde pek ciddiye almaz konusunca da şakaya vurur ya da aşırı ciddi konuşursam sabote eder
Ama gerçekten çok kırıldım benim istediğim hatasını anlasın beni üzdüğü icin üzülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?