bak canım ben bir tekstil firmasında çalışıyordum belli başlı insanlar olarak devamlı surette mesai kalan insanlardık,üstelik bu mesai ücretli değildide hani...gönlümüzden kopan gönülden alan tarzı...
çok afedersin ama eşek olunca tepene yük bindiren çok olurmuş,zamanlada öyle yükler bindirildiki ben ve benim gibi olan arkadaşlarıma, sonuçtada elimizi verip kolumuzu kökünden kaptırmıştık bir kere...
öyleki sen iyi niyet sergilemeye başlarsın,hatta buna devam edersin ama vücudun gün gelir isyan eder...
bizler en sonunda baktık ki,kazın ayağı öyle göründüğü gibi değil,gittik amirlerimizle müdürümüzle konuştuk...herkes kendi işini yapmaya kendi görevlerini yerine getirmeye başladığı anda,işler otomatik düzene girdi...saat 6 olduğundada kendi işi haricinde kimse ofiste kalmadı...
sonuçta buna kayıtsız kalırsan inan idarenin umru olmaz,hiç bekleme onların anlayabilipte yahu hayırdır ne oldu diyeceklerini...şartlar gereği orda olmak durumundaysan mutlaka muhatap olman gereken kişiyle diyolağa gir...yoksa sağlığın gittiği zaman,üzülmelerini bırak seni çıkarıp yeni bir eleman arayacaklardır...hemde hiç zaman kaybetmeden....