Artık çok utanıyorum

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
kızlar size bahsetmek zorunda kaldım İnternette araştırdım ama net bilgi yok. kızlar çok özür dileyerek söylüyorum. Ben eşimle ilişkiye girerken vajinadan ses çıkıyor. Ve ben aşırı utanıyorum. Adapte olamıyorum. Bu neden olur?

Bunun sebebi hakikaten ne olabilir ?
Regl döneminden sonra olması normal gibi geliyor ama ..
her zaman oluyorsa nedeni nedir ?

Bu aralar fazla olmaya başladı. eşim takmıyor ama ben aşırı rahatsız oluyorum utanıyorum bırakıyorum hemen.

Utanarak soruyorum ama her pozisyonda mi oluyor? Acik sormussunuz acik yazayim bildigimi.
Esiniz tamamen cikip geri giriyorsa sık sık, o sirada hava dolabiliyormus.

utanmayın hemen hemen herkeste olur
pozisyona göre artıp azalabilir diye düşünüyorum

Utanarak soruyorum ama her pozisyonda mi oluyor? Acik sormussunuz acik yazayim bildigimi.
Esiniz tamamen cikip geri giriyorsa sık sık, o sirada hava dolabiliyormus.
Her pozisyonda olmuyor ay çok utanıyorum ya. Böyle bir konu nasıl açtım hala şoktayım. Ama çaresiz kaldım. Doğuda kül bir ilçede yaşıyorum. Doktor yok. Gidemedim de doktora

Her pozisyonda olmuyor ay çok utanıyorum ya. Böyle bir konu nasıl açtım hala şoktayım. Ama çaresiz kaldım. Doğuda kül bir ilçede yaşıyorum. Doktor yok. Gidemedim de doktora

Bunun için dr.a gidersen gülerler sana
Kendin dikkat etmen lazim cnm icinin hava dolmamasina dikkat et ne diyim bende biraz açık yazdm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…