Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar size bahsetmek zorunda kaldım İnternette araştırdım ama net bilgi yok. kızlar çok özür dileyerek söylüyorum. Ben eşimle ilişkiye girerken vajinadan ses çıkıyor. Ve ben aşırı utanıyorum. Adapte olamıyorum. Bu neden olur?
Utanarak soruyorum ama her pozisyonda mi oluyor? Acik sormussunuz acik yazayim bildigimi.
Esiniz tamamen cikip geri giriyorsa sık sık, o sirada hava dolabiliyormus.
Utanarak soruyorum ama her pozisyonda mi oluyor? Acik sormussunuz acik yazayim bildigimi.
Esiniz tamamen cikip geri giriyorsa sık sık, o sirada hava dolabiliyormus.
Her pozisyonda olmuyor ay çok utanıyorum ya. Böyle bir konu nasıl açtım hala şoktayım. Ama çaresiz kaldım. Doğuda kül bir ilçede yaşıyorum. Doktor yok. Gidemedim de doktora
Her pozisyonda olmuyor ay çok utanıyorum ya. Böyle bir konu nasıl açtım hala şoktayım. Ama çaresiz kaldım. Doğuda kül bir ilçede yaşıyorum. Doktor yok. Gidemedim de doktora