- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Kıdemli memur arkadaş, aday değil. Ama kıdemli olduğu başka uğraşları da varNe iş yapıyorsunuz
Ben direkt yeni başlamıştır sandımKıdemli memur arkadaş, aday değil. Ama kıdemli olduğu başka uğraşları da var
Haklısınız hata bende .. her insan anasının karnından öğrenerek doğuyor sonuçtaSizinle calismak ostemezdim tatildeki kadini da rahatsiz etmeyin bir zahmet. Biraz algilamanoz yavaş sanirim.boyleleri ile karsılasmiştım..yoksa bir insan işini kendisi ogrenir stajyer degilsiniz sanirim. Arastirip oğrenebiliyorken surekli birine sorma isteginiz asiri itici
Yok 10 sene olduBen direkt yeni başlamıştır sandım
İiidr cnms snden ne haberAa zorunlu nbr?
Aynen severim o işleri sorun cevaplayayımKıdemli memur arkadaş, aday değil. Ama kıdemli olduğu başka uğraşları da var
Valla ogrenme bozuklugunuz var bence. Biz de calisiyoruz . Zirt pirt kimseye soru sormam gider araştirir ogrenirim. Zeka eksikligi de olabilir algilama bozuklugu da. Keşke işten ayrilsaniz da hakeden biri girseHaklısınız hata bende .. her insan anasının karnından öğrenerek doğuyor sonuçta
İyiiiiİiidr cnms snden ne haber
Kıdemliyse işinin ivilini civilini bilmesi gerekirKıdemli memur arkadaş, aday değil. Ama kıdemli olduğu başka uğraşları da var
zeka geriliği olabilir bende bir norlojiye görüneyimValla ogrenme bozuklugunuz var bence. Biz de calisiyoruz . Zirt pirt kimseye soru sormam gider araştirir ogrenirim. Zeka eksikligi de olabilir algilama bozuklugu da. Keşke işten ayrilsaniz da hakeden biri girse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?