Artık çok yoruldum … iş hayatından …

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
İş yerinde yapayalnız kaldığımda soru sorabilecek kimseyi bulamıyorum . Benden başka o işi yanımdaki kadın yapıyor. Oda izne çıktığı zaman bana soru sormayın beni rahatsız etmeyin diyor . Yardım alabileceğim kişi isimleri söylüyor ancak onlarda tam anlamıyla mesajlaşarak cevap veremiyor . Evet biraz araştırarak öğrenmeliyim biliyorum . Ancak neden soru sormama izin vermezki . Bana soru sormayın rahatsız etmeyin diye neden yazar ki ? Birinin kişiliğidir bumu demeliyiz . Eğer hata yaparsam çok büyük cezaları var . Nasıl yapmalıyım bilmiyorum . İnanın çok yoruldum .

İzinde olmak sadece fiziksel olarak iş yerinden uzakta olmak anlamına gelmez. Zihinsel olarak da izinde olmaları gerekir insanların. O yüzden soru sormanızı istemiyordur iş arkadaşınız. Ki haklı da. Acil işiniz varken durumu kotaracak sorular sormak yerine, iş arkadaşınız izinde değilken detaylıca sorun sorularınızı ve not edin hepsini. İşiniz nedir bilmiyorum ama internet çağındayız, illaki internetten de sınırlı da olsa bilgiye ulaşabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.

Sizinle calismak ostemezdim tatildeki kadini da rahatsiz etmeyin bir zahmet. Biraz algilamanoz yavaş sanirim.boyleleri ile karsılasmiştım..yoksa bir insan işini kendisi ogrenir stajyer degilsiniz sanirim. Arastirip oğrenebiliyorken surekli birine sorma isteginiz asiri itici

Haklısınız hata bende .. her insan anasının karnından öğrenerek doğuyor sonuçta

Haklısınız hata bende .. her insan anasının karnından öğrenerek doğuyor sonuçta
Valla ogrenme bozuklugunuz var bence. Biz de calisiyoruz . Zirt pirt kimseye soru sormam gider araştirir ogrenirim. Zeka eksikligi de olabilir algilama bozuklugu da. Keşke işten ayrilsaniz da hakeden biri girse

Valla ogrenme bozuklugunuz var bence. Biz de calisiyoruz . Zirt pirt kimseye soru sormam gider araştirir ogrenirim. Zeka eksikligi de olabilir algilama bozuklugu da. Keşke işten ayrilsaniz da hakeden biri girse
zeka geriliği olabilir bende bir norlojiye görüneyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…