- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bu arkadaşın çalışma arkadaşının emeklisi yakındır ondan sormayın aramayın diyordureşim de 1.5 yıla yakın gitmemişti de iştekiler adamı unutmaya başlamıştı.neyse aşı çıktı da sepetledim evdenn
Ben hayatındaki adamı ve görücü usulü köylüsünü merak ediyorum daha çok.o adamdan bir halt olmaz diyoruz aylardır bize inanmıyor.iş arkadaşının meşgul olduğuna mı rahatsız edilmek istemediğine mi inanacakBu arkadaşın çalışma arkadaşının emeklisi yakındır ondan sormayın aramayın diyordur
Bu arkadaşın seveni yok, herkes onu kıskanıyor... Hep onu konuşuyorlar, ne zaman evleneceği merak konusu, kurum işi gücü bıraktı, zorunalan aşağı, zorunlualann yukarı. Halbuki geceleri aşağıdan yukarı çıkamıyor.Bu arkadaşın çalışma arkadaşının emeklisi yakındır ondan sormayın aramayın diyordur
10 senedir işi öğrenemediyseniz e pes vallaYok 10 sene oldu
Güzel bir özet olmuşBu arkadaşın seveni yok, herkes onu kıskanıyor... Hep onu konuşuyorlar, ne zaman evleneceği merak konusu, kurum işi gücü bıraktı, zorunalan aşağı, zorunlualann yukarı. Halbuki geceleri aşağıdan yukarı çıkamıyor.
Ben hayatındaki adamı ve görücü usulü köylüsünü merak ediyorum daha çok.o adamdan bir halt olmaz diyoruz aylardır bize inanmıyor.iş arkadaşının meşgul olduğuna mı rahatsız edilmek istemediğine mi inanacak
Heee bunlardan sebep işe pek odaklanmıyor.Bu arkadaşın seveni yok, herkes onu kıskanıyor... Hep onu konuşuyorlar, ne zaman evleneceği merak konusu, kurum işi gücü bıraktı, zorunalan aşağı, zorunlualann yukarı. Halbuki geceleri aşağıdan yukarı çıkamıyor.
Ceycey doğru hatırlıyorsun. Bazı yerlerde 24 bazı yerlerde 25 yaşındayım yazmış. 10 senelik memurluk tecrübesi olamaz.tecrübesi 10 yılmıymış nerede yazıyor bu?30 larında olmalı üye o zaman.başka konularda 24 25 civarındayım demişti sanki allah allah
2020 memuru sanırım, aday memur değil.Ceycey doğru hatırlıyorsun. Bazı yerlerde 24 bazı yerlerde 25 yaşındayım yazmış. 10 senelik memurluk tecrübesi olamaz.
harikasın Nihal doğru hatırlamışım sen de bulmuşsun yazdığı yerleri.artık inkar da edemez.deha seviyesinde galiba ilkokulu liseyi 15 de bitirip aynı yılda atanıp memur oldu.kendi beceriksizliğimden utandım şimdiCeycey doğru hatırlıyorsun. Bazı yerlerde 24 bazı yerlerde 25 yaşındayım yazmış. 10 senelik memurluk tecrübesi olamaz.
Ya şu eski konuları yüze vurmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Aklınızda nasıl kalıyor? Hayret ya.Şimdi zorunlu alan kayganlaştırıcı prezervatif alıp kamerada yakalamayı biliyorsun da bi insan izindeyken dinlenmek isteyebiliri mi anlamıyorsun? Aday memur değilsin...
10 yıllık tecrübesi olan biri gibi durmuyor zaten. Şimdi tanınmamak için rakamlarla oynadım diyecek.Ceycey doğru hatırlıyorsun. Bazı yerlerde 24 bazı yerlerde 25 yaşındayım yazmış. 10 senelik memurluk tecrübesi olamaz.
Hangi kurumda oldugunu biliyor musunuz?2020 memuru sanırım, aday memur değil.
Ben de eski konulari genelde hatirlamam ama zorunlualan sansasyon yaratmıştı eski konulariyla. Hemen herkes biliyor yani.Ya şu eski konuları yüze vurmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Aklınızda nasıl kalıyor? Hayret ya.
Hafiza için iyi pratik aslında, zamanla iyice uzmanlaşıyorsunuz. Tavsiye ederim.Ya şu eski konuları yüze vurmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Aklınızda nasıl kalıyor? Hayret ya.
2020 memuru sanırım, aday memur değil.
10 yıllık memurum neden diyor?bir insan 33 yaşında sevgilim var benden 9 yaş küçük yazarsa sonra da 10 yıllık memurum derse elbette başka yazdıklarını da sorgular üyeler.Ya şu eski konuları yüze vurmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Aklınızda nasıl kalıyor? Hayret ya.
Yok bilmiyorumHangi kurumda oldugunu biliyor musunuz?
Benim bile her seferinde bu kadar agir girilmesini artik yuregim kaldirmiyor, cunku alakasiz bisey soruyor. Sevgilisini sordugu konularda ben de söylendim artik birak bu heriften bi cacik olmayacak diye, ama her seferinde bel altina döndürüp ordan vurmak beni rahatsiz ediyo, bi de daha kimseye bir kere ters cevap vermedi, kötü bisey demediBen de eski konulari genelde hatirlamam ama zorunlualan sansasyon yaratmıştı eski konulariyla. Hemen herkes biliyor yani.
Ceycey her yazdigini ciddiye aliyo musun şahsen? Zeka geriligi var bende, nörolojiye gideyim de dedi yani10 yıllık memurum neden diyor?bir insan 33 yaşında sevgilim var benden 9 yaş küçük yazarsa sonra da 10 yıllık memurum derse elbette başka yazdıklarını da sorgular üyeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?