- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Napıyon enişteyle düzeldi mi aranız, boşver işiAynen severim o işleri sorun cevaplayayım
Yok hala karışık o işlerİyiiiisakinlemiş gördüm seni, özel hayatını düzene soktun sanırım
Her akşam devamNapıyon enişteye düzeldi mi aranız, boşver işi
30 dk mı hala?Her akşam devam
Pasta yemeye miHer akşam devam
Yok artık bende soğudum 15 en fazla bu da ağız yani30 dk mı hala?
Artık pasta aldırmıyor .. çok değişti bu çocukPasta yemeye mi
Aaa düzelir, düzelir demişti düzeldi miArtık pasta aldırmıyor .. çok değişti bu çocuk
deme öyle demeeeKıdemli memur arkadaş, aday değil. Ama kıdemli olduğu başka uğraşları da var
valla bu üyenin konusu olunca aklıma pasta geliyor.pasta yemeyi azalttım sayesinde.konu sahibi iş arkadaşının yakasını bırakkk.beni de tatil günlerimde temsilci olduğum için veliler arıyor ifrit oluyorummm10 yılda mevzuat yönetmelik ezberlemeniz gerekir.
Kendi de sorun cevaplıyayım dedi ama şimdi pireler uçuşuyor totosundavalla bu üyenin konusu olunca aklıma pasta geliyor.pasta yemeyi azalttım sayesinde.konu sahibi iş arkadaşının yakasını bırakkk.beni de tatil günlerimde temsilci olduğum için veliler arıyor ifrit oluyorummm
tecrübesi 10 yılmıymış nerede yazıyor bu?30 larında olmalı üye o zaman.başka konularda 24 25 civarındayım demişti sanki allah allahYani izinde olan biri rahatsiz edilmek istemez ben bedenen hem ruhen ayrilmistir izne arastirip ogrenebilirsiniz yada baskalarina sorarak acemide degilmissiniz 10 yil az bir tecrube degil
O zaman arkadaşa benim gibi bir şef lazım 1,5 yıldır işe gitmiyorum hala aranırım. O değil yaptığım işi unuttum bu kadar uzak kalınca.valla bu üyenin konusu olunca aklıma pasta geliyor.pasta yemeyi azalttım sayesinde.konu sahibi iş arkadaşının yakasını bırakkk.beni de tatil günlerimde temsilci olduğum için veliler arıyor ifrit oluyorummm
eşim de 1.5 yıla yakın gitmemişti de iştekiler adamı unutmaya başlamıştı.neyse aşı çıktı da sepetledim evdennO zaman arkadaşa benim gibi bir şef lazım 1,5 yıldır işe gitmiyorum hala aranırım. O değil yaptığın işi unuttum bu kadar uzak kalınca.
Kendi dedi demin, Atıyor her zamanki gibi, zaman mefhumu yaşıyor arkadaş. 30dk şee yapan 10 yıllık da memur olurtecrübesi 10 yılmıymış nerede yazıyor bu?30 larında olmalı üye o zaman.başka konularda 24 25 civarındayım demişti sanki allah allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?