Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konularımda ayrıntılı yazdım ama tabi kaçıncı baskı olmasın sizlere dedim.ben kamu kurumunda çakılı kadroyum.en yakınım dediğim insan bana iftira attı.insanların arasını ben bozuyormusum gibi lanse etti.daha dün birbirinin ardından onca lafı atıp tutanlar nugün bana karşı birlikoldular 9 ay oldu öğle yemekleri doğumgünü partileri benim yerime olmadıgımda işlerimi yapmama sürekli laf sokma aşağılama......Hangi konuda nasıl mobbing görüyorsunuz
Cnm her türlü aşağılama dışlama laf sokma bana karşı birlik oldular daha dün dşman olanlar bana karsı oldular en yakın sandıgım insan laflatımın üzerine demediklerimi ekledi sucu bana attıBiraz açar mısınız? Bin bir türlüsü var mobbingin
Değiştiremiyorum çakılıyım ben cnm.hepsi birden düşman kesildi bana.o kadar ikiyüzlüler ki beni günah keçisi ilan ettilerBen yaklasık 4 sene maruz kaldım .kadın mudurum ve 2 bayan tarafından .ben 3 .bayan olarak gıtmıstım bu 3 u senelerdır orda olduklarından her yenı gelene benzer seylerı yapıp gıtmesını saglıyorlardı .patron dahı bu 3 bayanın agzından cıkana bakıyordu ,yenı gelen elemanlar gıttıkce bu kadınlar en basarılı ,en dayanıklı en fedakar cefakar calısanlar gıbı lanse edılmıslerdı ..benım su sekıldeydı ,iş konusunda aşağılama ,ezme ,şaka varı hakaret , ya da açık açık hakaret ,ne becerıksızsın ben 8 tane yaptım sen daha 1. Sındesın gıbı , ya da kendı hatalarını ört bas etme benımkılerı patrona kadar duyurma ,örneğin öğlen yemeklere cıkınca benı cagırmama ,ya sa bıskuvı vs paketlı bır sey alınıp yenınce herkese sorup bana sormama :)vay be bende ne dayanıklıymışım. O zamanlar aılem ev kredısı odedıgınden bende sabır göstermıstım .aradan 8 yıl gectı ,o ıkı bayan ayrıldı . Ben en eskı elemanım ,mudur hala burda , sorsan dıyorkı ya o ıkısı sana neler yaptı(kendısını aklamıs aklınca )gecmısı bana unutturmaya çalışıyor.kımsenın ahı kımsede kalmaz canım ,sabret , ya da muhtac degılsen ımkanın varsa ıs degıstır ,psikolojını bozma
Kurtulmuş ne güzelBenim arkadaşım bir yetkili ile görüşmüştü. En son masasını değiştirdiler. Diğerlerini de uyarmislar. Böylece tam olarak bitmese de büyük ölçüde azaldı mobbingi.
Bir de o zamanlar yeniydi,şimdi epey eski eleman. O yüzden son zamanlarda tamamen bitti gibi bişey oldu
Ona çare yok ya siz de yapın vallaArkadaşlar sürekli mobing altında kalanlar ve o işyerinde çLışmak zorunda olanlar mutlka vardır desteklerinizi bekliyorum yazmaya mecalim bile kalmıyor![]()
Ne kadar da yardımcı oldunuz dönüp kendi hesaplaşmamı elbet yaptım ayrıca çok genel bir yargı sizinkisi saygı duyarımBir iş yerinde anlattiginiz gibi tüm çalışanlar bir kişiye karşı soğuk duruyorsa sorun o kişidedir. Dönüp kendinizle bir hesaplaşma yapın bence.
Size de geçmiş olsun2.5 sene yasadım. Baya hakaret , kucumseme, hor gorme hepsını yasadım. Fabrıka muduru tarafından. Tam gözüm dönmüşken, uzerıne bıseyler fırlatmak ıcın artık fırsat kollarken yonetım degıstı ve kovuldular.
Iyıkı dayanmısım dırenmısım dıyorum 8 senedır calısıyorum suanda aynı yerde ve pozısyonum ve maasım cok degıstı.
Ama suanda bunu yasasam artık dayanamam s.carım ısıne dıyebılırım. Umarım ınsana bır kere denk gelebılen bıseydır
9 ay oldu canım benim mücadeleme devam ediyorum bakalım inşNe güzel atanmışsınız takmamaya çalışın derim, onlara rahat batmış milletle uğraşacak kadar boş insanlar demekki. Siz görmezden gelip işinize baktıkça ilk zamanlarda iyice kudururlar ama zamanla bu mobbing sönme gösterebilir.