anladığım kadarıyla niyetiniz eski eşinizin olduğu şehre yerleşmek?Bende evladım için üzülüyorum. Daha küçük ama şimdi bile babasını çok özlüyor büyüdükçe daha çok soracak isteyecek. İş bulmak gerçekten zor özel sektörde çok çalıştım canını çıkarıyorlar insanın saatleri çok fazla. Ben tüm bunlarada razı olurum kızım için ama bu şehirde ayrı bi eve çıkmamıza ailem izin vermez asla. Milletin lafı sözü de bi taraftan.
Neler yaşandı bilmiyorum tabi ama açıkcası evladını düşünmeden başka şehire çekip giden bi babayla büyüyeceğine, dimdik ayakta duran ve onu kimseye muhtaç etmeyen annesiyle büyüsün çocuk. Babasını illaki özlüyordur ama babasıda onu düşünseydi çekip gitmezdi. Siz ayrılabilirsiniz ama evladından ayrılmıyor insan. Eşinizin bulunduğu şehire gitmek gibi bi hata yapmayın, adam sevse zaten bi şekilde geri gelirdi, yuvasını bozmazdı. Sevmeyen birinin gözü önünde olmak onu daha da uzaklaştırır
sana zamanında boşan boşan diyen arkadaşlarmı bunlararkadaşlar merhaba. öyle yalnız çaresiz ve yorgunum ki... 30 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var ve eşimle 1,5 yıl önce ayrıldık maalesef. Hala onu çok seviyorum, kızım babasıyla büyüsün istiyorum ama artık dönüşü yok. Eşim çok inatçıdır. Biz kızımla annemlerde kalıyoruz. Ben boşandıktan sonra çalışmadım. Sınava girdim bu sene ama o kadar az kadro açıldı ki maalesef o da olmadı. Kızımla kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyorum ve bu şehirden gitmek. Çok zor zamanlar geçiriyorum. Bakıyorum zamanında arkadaşım bildiğim insanlar da yok. Konuşacak kimsem bile yok. Evet kaldığım yer yabancı yer değil ama biz rahat değiliz. Biliyor musunuz küçücük bir odada yaşamaya razıydım kızımla kimseye muhtaç olmadan. Savaşıyorum uğraşıyorum inanın ama gücüm kalmadı tükendi. Artık dayanamıyorum. Alışamıyorum da....
Kıyamam yaarkadaşlar merhaba. öyle yalnız çaresiz ve yorgunum ki... 30 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var ve eşimle 1,5 yıl önce ayrıldık maalesef. Hala onu çok seviyorum, kızım babasıyla büyüsün istiyorum ama artık dönüşü yok. Eşim çok inatçıdır. Biz kızımla annemlerde kalıyoruz. Ben boşandıktan sonra çalışmadım. Sınava girdim bu sene ama o kadar az kadro açıldı ki maalesef o da olmadı. Kızımla kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyorum ve bu şehirden gitmek. Çok zor zamanlar geçiriyorum. Bakıyorum zamanında arkadaşım bildiğim insanlar da yok. Konuşacak kimsem bile yok. Evet kaldığım yer yabancı yer değil ama biz rahat değiliz. Biliyor musunuz küçücük bir odada yaşamaya razıydım kızımla kimseye muhtaç olmadan. Savaşıyorum uğraşıyorum inanın ama gücüm kalmadı tükendi. Artık dayanamıyorum. Alışamıyorum da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?