- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Tasprenses
askere gitmeden önce ayrılın o zaman.
askerdeyken ayrılmak çok kötü olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikleaskere gitmeden önce ayrılın o zaman.
Soğuk davrandıkça ondan bu tepkileri gördükçe bedenime acıyorum belkide hak etmemişti diyorumCinsel paylaşımlar sizi birbirinize daha cok baglamaliydi bence? Bedenime acıyorum demisken kast ettiğiniz nedir merak ettim?
Benim de vardı aynen sizinki gibi bi iliskim ne demek istediginizi cok iyi anlıyorum.sonra ne mi oldu? Sizin gibi kiyamam dediğim yıllarıma kıyıp bitirdim
Tek sebebi cinselliği yaşamamız değil canım.cinselliği yaşarsan böyle ortada bişey yokken ne istek kalır nede aşk![]()
Askerdeyken bitti diyemem zaten bu kötülüğü ona yapamamMerhaba canım,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum senin soğuma nedenin acelen ne kısmı olmuş şöyle bir düşündüm de bana dense bende baya bozulurdum. Ama bu geçici bir şeyde olabilir ayrı kalınca özlersin belki. Gerçekten ayrılmak istiyorsan 4 yılın hatrına askerden önce ayrıl da kimsenin canı fazla fazla yanmasın. Zor çünkü.
Soğuk davrandıkça ondan bu tepkileri gördükçe bedenime acıyorum belkide hak etmemişti diyorum
Evet ikimizde severek yaşadıkHak etmemiş olabilir her erkek bunu taşıyabilir diye bir sey yok. Sen sevdigin icin yaşadıysan sıkıntı yok
İyi bakalım hakkında hayırlısı :)Askerdeyken bitti diyemem zaten bu kötülüğü ona yapamam![]()
Bende sonumuzu evlilik olarak görmemeye başladım zatenüzülme ama evliliğinizi düşünemiyorum.şimdiden böyleyse ben bunun evlilik durumunu pek parlak görmüyorum.6 yıldır evliyim benden sana tavsiye bu iişkiyi evlilikle bitirme...
Kesinlikle öyle aileme çok mahcup oldum4 senenin ardından " acelen ne" demesi gerçekten çok ilginç. O sizi ailenize karşı utandırmış bu tavırlarıyla. Merak etmeyin ayrılmakla yüz üstü bırakmış olmazsınız, o sizi yüz üstü bırakmış zaten.
Ayrılığı söyleyecek cümleleri kuramıyorumbirkaç ay evvel 4 senelik ilişkimi bitirdim ben de. aileler tanışıyordu, bu ay nişan düşünüyorduk normal şartlarda. bende de aşk vs kalmamıştı, soğumuştum ama 4 sene dile kolay. en son gözümü kararttım ayrıldım, hiç kimseyi dinlemedim araya giren. inan bana aylardır o kadar huzurluyum ki keşke daha önce bitirseymişim. tavsiye ederim. gitmiyorsa zorlama.