• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık daha fazla ne onu ne kendimi kandırmak istemiyorum çüknü AŞK bitti..

Cinsel paylaşımlar sizi birbirinize daha cok baglamaliydi bence? Bedenime acıyorum demisken kast ettiğiniz nedir merak ettim?
Benim de vardı aynen sizinki gibi bi iliskim ne demek istediginizi cok iyi anlıyorum.sonra ne mi oldu? Sizin gibi kiyamam dediğim yıllarıma kıyıp bitirdim
Soğuk davrandıkça ondan bu tepkileri gördükçe bedenime acıyorum belkide hak etmemişti diyorum

Merhaba canım,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum senin soğuma nedenin acelen ne kısmı olmuş şöyle bir düşündüm de bana dense bende baya bozulurdum. Ama bu geçici bir şeyde olabilir ayrı kalınca özlersin belki. Gerçekten ayrılmak istiyorsan 4 yılın hatrına askerden önce ayrıl da kimsenin canı fazla fazla yanmasın. Zor çünkü.

Merhaba canım,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum senin soğuma nedenin acelen ne kısmı olmuş şöyle bir düşündüm de bana dense bende baya bozulurdum. Ama bu geçici bir şeyde olabilir ayrı kalınca özlersin belki. Gerçekten ayrılmak istiyorsan 4 yılın hatrına askerden önce ayrıl da kimsenin canı fazla fazla yanmasın. Zor çünkü.
Askerdeyken bitti diyemem zaten bu kötülüğü ona yapamam :KK14:

üzülme ama evliliğinizi düşünemiyorum.şimdiden böyleyse ben bunun evlilik durumunu pek parlak görmüyorum.6 yıldır evliyim benden sana tavsiye bu iişkiyi evlilikle bitirme...
Bende sonumuzu evlilik olarak görmemeye başladım zaten :(

4 senenin ardından " acelen ne" demesi gerçekten çok ilginç. O sizi ailenize karşı utandırmış bu tavırlarıyla. Merak etmeyin ayrılmakla yüz üstü bırakmış olmazsınız, o sizi yüz üstü bırakmış zaten.

4 senenin ardından " acelen ne" demesi gerçekten çok ilginç. O sizi ailenize karşı utandırmış bu tavırlarıyla. Merak etmeyin ayrılmakla yüz üstü bırakmış olmazsınız, o sizi yüz üstü bırakmış zaten.
Kesinlikle öyle aileme çok mahcup oldum:KK61:

birkaç ay evvel 4 senelik ilişkimi bitirdim ben de. aileler tanışıyordu, bu ay nişan düşünüyorduk normal şartlarda. bende de aşk vs kalmamıştı, soğumuştum ama 4 sene dile kolay. en son gözümü kararttım ayrıldım, hiç kimseyi dinlemedim araya giren. inan bana aylardır o kadar huzurluyum ki keşke daha önce bitirseymişim. tavsiye ederim. gitmiyorsa zorlama.

Eşimle sizin 2 katınız kadar sevgili kaldık,soğuma filan da olmadı. Siz aşkınızın bittiğini söylüyorsunuz,cinsellik yaşamışsınız,ailenizle tanışmaya yanaşmıyor ciddi değil sizinle. E daha niye zorluyorsunuz? Bence kimse evlenmeden cinsellik yaşamasın,kadın da erkek de. Bazı şeyler evlenince güzel. Her şeyi tüketir olduk

birkaç ay evvel 4 senelik ilişkimi bitirdim ben de. aileler tanışıyordu, bu ay nişan düşünüyorduk normal şartlarda. bende de aşk vs kalmamıştı, soğumuştum ama 4 sene dile kolay. en son gözümü kararttım ayrıldım, hiç kimseyi dinlemedim araya giren. inan bana aylardır o kadar huzurluyum ki keşke daha önce bitirseymişim. tavsiye ederim. gitmiyorsa zorlama.
Ayrılığı söyleyecek cümleleri kuramıyorum :( Siz nasıl bi şekilde söylediniz ayrılmak istediğinizi

Evlenmeden öyle herşeyi paylaşırsanız tabi biter herşeyin zamanı var.aslında evlenmeden cinsel seyler yasayanlar kendilerine ediyor heyecan falan kalmıyor işte böyle özelliğini kaybediyor.insan kocasıyla bile herşeyi dibine kadar yasamayacak ki heyecan bitmesin bir ömür herşeyi yaya yaya yasamak gerek :KK60:

Eski konulariniza falan bi göz attim da siz 19 sevglnz 20 yasinda sanirsam. Yani ne bilim 20 yas bana gore bi erkek icin cocuk sayilabilecek bi yas korkmus olabjlir cunku erkekler bildgmiz uzere bu evlilik tanjsma vs islerinde korkabiliyolar. Ayrica meslegi var mi bilmiyorum da kendjni yetersiz giruyo da olabilir. 4 yillik iliski deyince ben de kacmasini anormal buldum ama yasi da goz onunde tutmak lazim. Evlilik gormuyorum falan demissinjz de daha erken degil mi en guzel caginizdasinjz okuyun bi meslegnizi alin elinize. Artik evlilikler anne babamizin devrindeki gbi degil bosanmalar cok cok fazlalasti. Kendinizi bi garantileyin hele daha yirmi bile degilsiniz.

Back
X