- 17 Mart 2012
- 6.664
- 2.417
- 448
He millet de göbeğinden tanıyacak konu sahibini.Kemik yapınız bu şekilde gibi duruyor, biraz daha sıkılaştırırsınız sadece.
Lütfen fesat olmayalım arkadaşlar başka bir amacım yoktu ne olabilir ki zaten yanlış düşünmüşümGöbüşten daha fazlası milan yaw resmen bi tık aşağısı olsa görünücek
Buda yeni moda galiba çıplak foto koyma
Sevgili Chopsuey, sorun tanınıp tanınmamak değil, konuyu okuyordum arkamda annem vardı bir açtım konuyu, cıbıldak göbek-basen çıkıncaoldum, annem de ne oluyo orda diye yanlış anladı, yani tabi ki konu sahibi göbek resminden deşifre olmaz ama insanların vücutlarının resmini çekip eklerken daha hassas davranması gerekir bence diye düşünüyorum, çünkü konu sahibinin problemini anlamak için resme bakmamıza gerek yok, kızda kabak gibi basen var yani, bende basen var dese anlardık, ama suratında alerji çıkar falan ne biliyim, resimle göstermesi gerekir, anlarım onu, ama bu konuda resim gereksiz olmuş, saygılar =)
emin ol basenlerimin olduğunu bilseydim açmazdım zaten konuyuSevgili Chopsuey, sorun tanınıp tanınmamak değil, konuyu okuyordum arkamda annem vardı bir açtım konuyu, cıbıldak göbek-basen çıkıncaoldum, annem de ne oluyo orda diye yanlış anladı, yani tabi ki konu sahibi göbek resminden deşifre olmaz ama insanların vücutlarının resmini çekip eklerken daha hassas davranması gerekir bence diye düşünüyorum, çünkü konu sahibinin problemini anlamak için resme bakmamıza gerek yok, kızda kabak gibi basen var yani, bende basen var dese anlardık, ama suratında alerji çıkar falan ne biliyim, resimle göstermesi gerekir, anlarım onu, ama bu konuda resim gereksiz olmuş, saygılar =)
Fesat olacak bi durum yok buraya binlerce erkek giriyor üye olmadan da fotonu herkes görecek kasıklarına kadar görünüyor fotoda nerdeyse siz bilirsiniz tabi rahatsız olmuyorsanızLütfen fesat olmayalım arkadaşlar başka bir amacım yoktu ne olabilir ki zaten yanlış düşünmüşüm
Teşekkür ederim attım mesaj :)Telefondan bağlandığım için yönlendiremeyeceğim admine mesaj at istersen. Konu sahibinin saflığına gelmiş bence aşırı müstehcen bir şey yok. Sadece konular silinmediği için ileride sıkıntı yaşayabilirsin. Ya da google aramalarda bile çıkabilir resmin kimse istemez google da fotoğrafı olmasını.
Ortada sadece göbek var, basen yok.Görmeden öneri verirdik ve işe yaramazdı çünkü kemik yapısı böyle ve değiştirilemez bir şey bu. Bunu da görmeden anlayamazdık. Çok uç bir şey yapmamış. Ayrıca aynı şey bana olsa benim annem sorardı, hatta yanıma otururdu ve birlikte bakardık.
evet basen bu ama benim bu belim yani basenim değilBasen yazıp TDK da sorgulattıgımda " Vücudun bel ile kalça arasındaki bölümü " diyor, konu sahibesinin eklediği fotoğrafta da basenler bal gibi görünüyor. (Bel-kalça arası) Ben mi yanlış mı biliyorum acaba ? Açıklar mısınız ?
Evet annemin görmesi bir şans, insanlar iş yerlerinde de bu siteye giriyorlar ve iş arkadaşlarının görmesi ne derece hoş olurdu acaba =) Her neyse, bence de çok uç bir şey yapmamış, ama hoş değil.
Alay mı etmeye çalışıyorsun anlamadım canım ama vücut yapımız benziyor, düzenli yürüyüşle basenlerin çoğunu erittim ama arkadaşların söylediği gibi kemik yapısından kaynaklanan kısım geçmiyor, geçmez.emin ol basenlerimin olduğunu bilseydim açmazdım zaten konuyu
Basen yazıp TDK da sorgulattıgımda " Vücudun bel ile kalça arasındaki bölümü " diyor, konu sahibesinin eklediği fotoğrafta da basenler bal gibi görünüyor. (Bel-kalça arası) Ben mi yanlış mı biliyorum acaba ? Açıklar mısınız ?
Evet annemin görmesi bir şans, insanlar iş yerlerinde de bu siteye giriyorlar ve iş arkadaşlarının görmesi ne derece hoş olurdu acaba =) Her neyse, bence de çok uç bir şey yapmamış, ama hoş değil.
evet basen bu ama benim bu belim yani basenim değil
Basen bölgesi üst bacaklara deniyor diye biliyorum ben de. Bu saatte de işten giren yoktur herhalde.
teşekkür ederim :)Zayıfsın bence takma açıkken benimde öyleydi ama umursamıyordum : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?