Artık dar kıyafet giymek istiyorum!!! :(

He millet de göbeğinden tanıyacak konu sahibini. :KK12: Kemik yapınız bu şekilde gibi duruyor, biraz daha sıkılaştırırsınız sadece.

Sevgili Chopsuey, sorun tanınıp tanınmamak değil, konuyu okuyordum arkamda annem vardı bir açtım konuyu, cıbıldak göbek-basen çıkınca :KK57: oldum, annem de ne oluyo orda :KK34: diye yanlış anladı, yani tabi ki konu sahibi göbek resminden deşifre olmaz ama insanların vücutlarının resmini çekip eklerken daha hassas davranması gerekir bence diye düşünüyorum, çünkü konu sahibinin problemini anlamak için resme bakmamıza gerek yok, kızda kabak gibi basen var yani, bende basen var dese anlardık, ama suratında alerji çıkar falan ne biliyim, resimle göstermesi gerekir, anlarım onu, ama bu konuda resim gereksiz olmuş, saygılar =)

başlık açarkan (resimli) diye açıyoruz ya bazen artık bu tarz foto atacak olan (cıbıldak foto içerir) yazsın bence ona göre görmek istemeyen girmez konuya :KK53:

yüksek bel pantolonlar kamufle eder diye düşünüyorum bu arada :KK14:

Sevgili Chopsuey, sorun tanınıp tanınmamak değil, konuyu okuyordum arkamda annem vardı bir açtım konuyu, cıbıldak göbek-basen çıkınca :KK57: oldum, annem de ne oluyo orda :KK34: diye yanlış anladı, yani tabi ki konu sahibi göbek resminden deşifre olmaz ama insanların vücutlarının resmini çekip eklerken daha hassas davranması gerekir bence diye düşünüyorum, çünkü konu sahibinin problemini anlamak için resme bakmamıza gerek yok, kızda kabak gibi basen var yani, bende basen var dese anlardık, ama suratında alerji çıkar falan ne biliyim, resimle göstermesi gerekir, anlarım onu, ama bu konuda resim gereksiz olmuş, saygılar =)

Ortada sadece göbek var, basen yok. :KK66: Görmeden öneri verirdik ve işe yaramazdı çünkü kemik yapısı böyle ve değiştirilemez bir şey bu. Bunu da görmeden anlayamazdık. Çok uç bir şey yapmamış. Ayrıca aynı şey bana olsa benim annem sorardı, hatta yanıma otururdu ve birlikte bakardık. :KK66:

emin ol basenlerimin olduğunu bilseydim açmazdım zaten konuyu

Telefondan bağlandığım için yönlendiremeyeceğim admine mesaj at istersen. Konu sahibinin saflığına gelmiş bence aşırı müstehcen bir şey yok. Sadece konular silinmediği için ileride sıkıntı yaşayabilirsin. Ya da google aramalarda bile çıkabilir resmin kimse istemez google da fotoğrafı olmasını.

Lütfen fesat olmayalım arkadaşlar başka bir amacım yoktu ne olabilir ki zaten yanlış düşünmüşüm
Fesat olacak bi durum yok buraya binlerce erkek giriyor üye olmadan da fotonu herkes görecek kasıklarına kadar görünüyor fotoda nerdeyse siz bilirsiniz tabi rahatsız olmuyorsanız :KK14:

Telefondan bağlandığım için yönlendiremeyeceğim admine mesaj at istersen. Konu sahibinin saflığına gelmiş bence aşırı müstehcen bir şey yok. Sadece konular silinmediği için ileride sıkıntı yaşayabilirsin. Ya da google aramalarda bile çıkabilir resmin kimse istemez google da fotoğrafı olmasını.
Teşekkür ederim attım mesaj :)

Ortada sadece göbek var, basen yok. :KK66: Görmeden öneri verirdik ve işe yaramazdı çünkü kemik yapısı böyle ve değiştirilemez bir şey bu. Bunu da görmeden anlayamazdık. Çok uç bir şey yapmamış. Ayrıca aynı şey bana olsa benim annem sorardı, hatta yanıma otururdu ve birlikte bakardık. :KK66:

Basen yazıp TDK da sorgulattıgımda " Vücudun bel ile kalça arasındaki bölümü " diyor, konu sahibesinin eklediği fotoğrafta da basenler bal gibi görünüyor. (Bel-kalça arası) Ben mi yanlış mı biliyorum acaba ? Açıklar mısınız ?
Evet annemin görmesi bir şans, insanlar iş yerlerinde de bu siteye giriyorlar ve iş arkadaşlarının görmesi ne derece hoş olurdu acaba =) Her neyse, bence de çok uç bir şey yapmamış, ama hoş değil.

Basen yazıp TDK da sorgulattıgımda " Vücudun bel ile kalça arasındaki bölümü " diyor, konu sahibesinin eklediği fotoğrafta da basenler bal gibi görünüyor. (Bel-kalça arası) Ben mi yanlış mı biliyorum acaba ? Açıklar mısınız ?
Evet annemin görmesi bir şans, insanlar iş yerlerinde de bu siteye giriyorlar ve iş arkadaşlarının görmesi ne derece hoş olurdu acaba =) Her neyse, bence de çok uç bir şey yapmamış, ama hoş değil.
evet basen bu ama benim bu belim yani basenim değil

yan sımıtleri (can sımıtlerı) dıye gecıyor oranın adı..

yan sımıt egzersizleri dıye arat Google da

emin ol basenlerimin olduğunu bilseydim açmazdım zaten konuyu
Alay mı etmeye çalışıyorsun anlamadım canım ama vücut yapımız benziyor, düzenli yürüyüşle basenlerin çoğunu erittim ama arkadaşların söylediği gibi kemik yapısından kaynaklanan kısım geçmiyor, geçmez.

Basen bölgesi üst bacaklara deniyor diye biliyorum ben de. Bu saatte de işten giren yoktur herhalde.

evet basen bu ama benim bu belim yani basenim değil

Canım anlaşamayacağız herhalde, resimde belin gözükmüyor okey ? ;) yani bu resme bakan biri sadece belini görmüyor kasıklarına kadar gözüküyor ben iyi niyetimle uyardım sadece seni. Yoksa bana ne. Selametle..

Basen bölgesi üst bacaklara deniyor diye biliyorum ben de. Bu saatte de işten giren yoktur herhalde.

Benim bildiğim resimde gözüken kısımla birlikte üst bacaklardır basen, tek başlarına değil.. Her neyse..=)
Yarın olacak ama işten giren, sadece uyarmak istedim, kötü niyetim yoktu =) iyi geceler.

Zayıfsın bence takma açıkken benimde öyleydi ama umursamıyordum : )

Back
X