- 6 Haziran 2007
- 279
- 46
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Merak ettim eşin oğlak burcumu ??
hediyelik eşya dükkanı aslında öyle bişey yapılabilir birini çalıştırabiliriz ama eşim o kadar düşkün ki işine herkes 11 de açarken o sabahın köründe gidiyo.Önceliği işi.iş için her şekle giriyo bakıyorum gayet duyarlı bana gelince yok.
eşin anladığım kadarıyla işine çok düşkün buda iyi bişey aslında. ama esnaf olmak gerçekten zor. tatil falan olmuyo. cinselliğe gelince her erkek aynı deği sonuçta kimisi hergün kimisi haftada bir. kimsi temizlik yaparken bile eşini pis kıyafetleriyle bile arzular kimisine süs püs kışkırtıcı kıyafet işlemez. eşinizin sizi sevmediğini arzulamadığını kafaya takmayın bu yüzden. siz kendiniz için güzel olun aynaya bakınca kendi güzelliğinizin önce siz farkına bakın. erkekler farklı düşünüyo bizden uyumaya gidip yastığa kafayı koyunca karım orda ağlıyo ben nasıl uyuycam şimdi diye değilde offf yine ağlıyo yat uyu sabah olsun işe git diyo kendi kendine.
canim biliyorum zor gunler geciriyorsun ama biraz uzak durmaya calis gitme o is yerine bence otur evde gez dolan tabi izinde al sonra bakarsin kendi sana taraf donmusdur... ben bir sey biliyorum ama onu yapmak gunahmi onuda bilmiyorum benim bir eski arkadas sevgilisine yapmisdi adam sevmediyi halde o gunnen o kizi bir sevmis bir sevmis tabi ben sahidi deyilim ama oyle soylediler banada burda yazamam cok ayip olur ama (gunahmi bilmiyorum ama istersen yazarim ozelden filan yani)
işiniz çok yoğun belli birbirinizi "anlayamıyorsunuz"
oda senin onu anlamamandan sikayetçidir eminim...seni sevmeyerek evlenmis ibi geldi bana..erkek istemezse evlilik gerçekten rayına oturmuyor
ama 8aylık dahaboşanmak vs aklına getirme evlilik beraberliktir seninle gezip tozmuyorsa seni yanına isçimi aldı???
bence oturun bir konusun deki buneya biz evlendiğimzden beri calısıyoruz zaman akıp gidiyor de ,çok daraldım de.psikolojin bozuk gibi cünkü gidisatından anlasılıyor dikkat et
birde dualar et derim kendini tanridan ayirma bence mutlulugunu ondan iste Rabbim verir istersen mutluluk inan
ben sana yaziyim sende basda olan arkadasimiza yazarsin birde kim isterse yazarim lutfen arkadaslar darilmayin bana biraz yazmaga utaniyorum
bugün aynen bunları konuştum 8746473 kez. sonunda benim psikoloğa gitmeme karar verdik .İzah edemiyorum sorun bana patlıyo rahatlık batıyomuşta ondanmış gibi oluyo.Korku filmi gibi hiç kimseye anlayamıyorm anlamıyolar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?