artık daraldım,boşanmalımıyım bilmiyorum çok çaresiz ve yalnızım...

sercem ne kız cok merak ettım valla:)

tamam yaziyorum ama kim kocisinin ve ya sevgilisinin sevmesinden supeliyse o yapsin lutfen ama ben yapmadim eski bir arkadas yapti bilmiyorum ne kadar dogru ama o cok iyi oldugunu yazmisdi

kız saka yapıyoruz sadece merak ettık okadar :):) yoksa Allah bozmasın yanı ..

ben sana yaziyim sende basda olan arkadasimiza yazarsin birde kim isterse yazarim lutfen arkadaslar darilmayin bana biraz yazmaga utaniyorum

8 ay neki üzüldüm ne diyebiilirim Allah yardımcın olsun erkekler böyledir benim eşimde böyleydi ilk yıl sonraları düzelmeye başladı inşallah düzelir sabır göster daha yeni evlisin

valla sercem ozelden yazamam 100 msjı doldurmadım :) sanırsam buyu falan gıbı bısıymı dıcektın ..o gunah ama cnm yapanda yaptıranda cehennmlk

valla sercem ozelden yazamam 100 msjı doldurmadım :) sanırsam buyu falan gıbı bısıymı dıcektın ..o gunah ama cnm yapanda yaptıranda cehennmlk

yok canim Allah korusun zaten ben namaz usteyim yaparmiyim diyermiyim oyle seyler yok iste bende duydugumu dedim buyu deyil

gunahmis bilmiyordum ama bende iyi birsey oldugunu dusunmuyordum ama arkadas cok terif etmisdi nebiliyim ben bi keresinde esimle kus kaldim ilk baslarda bir kusub bir barisiyorduk o zaman ona anlatmisdim oda bunu yap istersen demisdi bende yapmadim cunki Rabbime dualar etdim ve hersey yoluna girdi ama o yapmisdi iste nebiliyim aklima geldi.. BEN EYER SIKINTIDAYSA AYATEL KURSISINI OKUMAGINI TAVSIYE EDERIM HERGUN OKUSUN HATTA YAZSIN UZERINDE TASISIN DERIM buda benim kendi fikrim

yukarıda bahsettiğiniz nedenlerden dolayı ayrılmayı düşünmek 8 aylık bir evlilik için çok erken bence. biz de yaklaşık sizinle aynı süredir evliyiz. ilk zamanlar çok tartışırdık, iki farklı insanın aynı evde ortak hayatı yaşamaya çalışması pek kolay olmuyor.

yine kendimden örnek veriym, yorgunken zevk aldığımız şeyler çok farklı. ben neti ya da kitap dergi karıştırmayı severim eşim tv izler öyle boş boş. hem de inanılmaz saçma programlar izler beni sinir eder. bu bile tartışma sebebiydi önceleri.

size tavsiyem şu ağlayıp sızlanmayı bırakın. evin içinde sürekli ağlayan biri çok sinir bozucu ve itici gelebilir bir yerden sonra. sakinleşin ve eşinizle sakin sakin konuşun. isteklerinizi, rahatsız olduğunuz noktaları kavga etmeden ağlamadan eşinize açıklayın. aynısını ondan da isteyin.

ortak bir payda için karşılıklı tavizler vermeyi gurur meselesi haline getirmeyin. ilk zamanlar bu da çok olur. eşinizin istediğini yapmak sizi rahatsız etmemeli aynı şekilde sizin istediklerinizi o da yapabilmeli.

cinsellik konusuna gelince bence bu da konuşulması gereken bi konu ama eşinizi rencide etmekten kaçının erkekler bu konuda çok hassaslar. erkekliğine laf söylüyormuşsunuz izleniminin oluşmaması için çok dikkatli olmalısınız. ben dilini kullanmak daha başarılı sonuçlar verecektir diye tahmin ediyorum.

"seni özlüyorum" demeniz bile bir çok şeyi değiştirecektir.

siz elinizden geleni sonuna kadar yapın baktınız sonuç vermiyor boşanmayı o zaman düşünmeye başlarsınız. kendinize, eşinize ve evliliğinize zaman ve şans verin. kendimi evlilik terapisti gibi hissettim ama yazdıklarımın çoğu kendi hayatımdan örnekler :)

bol şanslar diliyorum, dilerim en kısa zamanda işler yoluna girer. sevgiler :)

kocalar kocaman bebek diyorum bazi seyleri bazi zaman sonra anliyorlar kimsi kaybedince anlar kimisi karsisindaki kadin onu tersleyince anlar kimisi kadin aglarken anlar kimiside kadin gulerken kimisi cocuklari olunca kimiside yaslandikca anlar onun kiymetini... her kadin mutluluga layiktir bunuda kiz babasi olunca anliyorlar.. herkesin hayatinda tatsiz bir oyun vardir mutlaka ama oyun bitmesi uzun surmez vakti vardir sonra tatli oyunlar baslar ve omur boyu devam eder.. kadinlar kocalarinin kadrini kocalarda kadinlarinin kadrini kiymetini bilsin cunki bu Allahtan gelir bir cok ayelerimiz var karikoca hakkinda gerekki kadinin kendi kocasina hersey icin helaligi olsun olmazsa o erkek buyuk gunahla gocer bu dunyadan kadininda tabiki... boyle bir deyim var peygemberlerimizden var eyer kari koca arasinda birgece iliski isteksizliyi varsa yani misal olarak kisi istiyor ve kadin olmuyor bu hemin gece meleklerin ona bedua okumasina mali olurmus.. herkese mutluluklar diliyorum sabir edin arkadaslar hersey guzel olur Allah yardimci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…