Arkadaşım felan olsa hadi neyse diyeceğim de, yani kocam. Bana gelince böyle, ailesiyle şakır şakır dertlerini paylaşıyorlar birbirleriyleHaklısınız da kimseyi zorlayarak sizi dinlemesine haliniiz sormaya ikna edemezsiniz.
Eşiniz bu konularda dert dinleyecek dert anlatacak biri değil demek ki.
Onu böyle kabul edin veya ayrılma yoluna girin değişmez bu huyu çünkü.
Yok be kendime hazırladım, merak etme lkjfpşsdgbok yeseydi tebrik eder gibi birde sofra hazırlamışsınız küfürden sonra . size saydı duymaz tabi.
Arkadaşım felan olsa hadi neyse diyeceğim de, yani kocam. Bana gelince böyle, ailesiyle şakır şakır dertlerini paylaşıyorlar birbirleriyle
Hayır genel olarak, niye birlikte geldiğimiz evde ben hoşgeldin bekleyeyim. Benden erken geldiği dönemler oluyor. Her açtığında kapıyı birisiyle konuşuyor. Ben böyle düşünmüyorum, sorsa anlatacağım ve birlikte oturup bir şeyler yapacaktık belki de.Ben abarttıgınızı düşünüyorum .
S. g., çakarım , gerizekalı mı diyorsunuz birbirinize her tartışmada ya da anlaşmazlıkta?
Eve de birlikte dönmüşsünüz , siz markete uğramışsınız anladığım kadarıyla neden hoşgeldin desin onu da anlamadım .
Kısacası iş yerinin stresini eşinizden çıkarmışsınız.
Sizin anlatmanız için illa ki eşinizin sorması gerekmezdi ki siz arabada “Bugün de şöyle şöyle oldu biliyor musun ?” diyebi anlatabilirsiniz.Hayır genel olarak, niye birlikte geldiğimiz evde ben hoşgeldin bekleyeyim. Benden erken geldiği dönemler oluyor. Her açtığında kapıyı birisiyle konuşuyor. Ben böyle düşünmüyorum, sorsa anlatacağım ve birlikte oturup bir şeyler yapacaktık belki de.
ve evet maalesef.
Olayı zaten biliyor, üstün körü anlatmıştım. Uff neyse dayanamıyorum zaten. Böyleyse böyle kabullenemeyeceğim gına geldi.Sizin anlatmanız için illa ki eşinizin sorması gerekmezdi ki siz arabada “Bugün de şöyle şöyle oldu biliyor musun ?” diyebi anlatabilirsiniz.
Neden illa sorulmasını beklediniz , yedi kat el değil ya eşiniz neticede.
Ben de nefret ettim zaten, her şeyine tilt oluyorum adamın. Zamanla oldu bu.Karşılıklı cümlelerinizden tüylerim diken diken oldu, ürperdim. Bence sorununuz sizi umursamamasından daha ileri boyutta ve tek taraflı değil.
Madem öyle boşanBen de nefret ettim zaten, her şeyine tilt oluyorum adamın. Zamanla oldu bu.
Ay ben de her zaman sormuyorum tabii ki, bu tip konularda ne kadar taktığımı bilir. Hiçbir şey yapmamakta normal değil. Siz böyle bir gün yaşasaydınız eşinizden ne beklerdiniz? Hiçbir şey dememesini mi?Saygı bittiği yerde evlilikte bitmiş oluyor, bence sizde var bir şeyler…
Eşim her gün işten gelince ben sormuyorum nasıl geçti diye bazen o anlatır tabi ben sorarım…
Ki anlattım üstün körü, eee ne oldu kız devamını söylemedin meraklandım dese mesela vallahi billah ide hoşuma gider.Ay ben de her zaman sormuyorum tabii ki, bu tip konularda ne kadar taktığımı bilir. Hiçbir şey yapmamakta normal değil. Siz böyle bir gün yaşasaydınız eşinizden ne beklerdiniz? Hiçbir şey dememesini mi?
Sizin yerinize koyuyorum kendimi önce bir selam veririm arabadayız markete giriyorum çıkıyorum eve gidiyoruz yemek yiyoruz vs bu süreçler arasında sormasını beklemem, hani sıkıntılı bir dönemdeyim sakin bir ortam isterim sorması yada anlatmam için siz işyerinde ki stresi direkt yansıtmaya acısını eşinizden çıkarmaya başlamışsınız bence…Ay ben de her zaman sormuyorum tabii ki, bu tip konularda ne kadar taktığımı bilir. Hiçbir şey yapmamakta normal değil. Siz böyle bir gün yaşasaydınız eşinizden ne beklerdiniz? Hiçbir şey dememesini mi?
Ki anlattım üstün körü, eee ne oldu kız devamını söylemedin meraklandım dese mesela vallahi billah ide hoşuma gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?