artık dayanamıyorum bu hayata :(

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Kızlar nerden başlasam bilmiyorum. Şuan çok kötüyüm. Gerçekten elim ayağım titriyor. Ağlasam boğazım düğüm düğüm.
Yıllardır çekmediğim sıkıntı kalmadı.
Biz daha küçükken amcam evlendi kadın benim babama göz koydu annemle babamı türlü türlü yalanlarla oyunlarla ayırmaya çalıştı amcama ve babaanneme söylediğimizde bize kimse inanmadı.
evlerimiz yanyanaydı sürekli hergün kavga dövüş oldu.
sonra taşındık bu sefer annemle babamın sorunları başladı babam içki içiyor diye.
Bu yıllarca böyle devam etti.
son bir yıldır çok iyiydik o kötü insanlardan kurtulduk iyiydik yani
sonra bir ay öncesine kadar babamın dayısı bize geldi kızımı oğluna al dedi babamla anneme
neyse abime çok baskı yapıldı abimde kıza bakmaya gitti farklı şehirlerdeydik
bu bahsettiğim amcamın karısı abimin aklına girdi abimde biz gitme bakma dedikçe gitmek görmek istedi
her neyse gitti gördü beğenmedi
ama adam kene gibi yapıstı
abim vazgeçmişti ama babama ayıp olmasın diye evet dedi
sonra kız bigün evet bidün hayır istemiyorum diyip durdu bu hafta içinde
abimi arıyıp ben seni ailemin zoruyla istedim dedi sonra annemleri arayıp yalan dedi özürler diledi sonra abim bi süre konusmayalım dedi kızda sana çokmu meraklıyımda bilmem ne bi sürü saçma sapan sözler etti
kesin ve ent olarak abim istemediğini söyledi
bu akşam bizi aradı kızın babası yarın size geliyoruz kızımı vercem ben size sanki mal veriyosun!
abimde hayır istemiyorum diye kıza mesaj attı
sonra babamı aradı bunlar ne yalanlar ne yalanlar söylediler abim demiş ki babamın hatrına olmaz dedim geliyosanız bana gelmeyin ben sizi napim demiş güya
asla böyle bir şey söylemedi abim ben şahidim
o kadar çok yalan söyleyip abimi kışkırttılar ki çok da sinirli biridir abime gelenler geldi
babamda hangisine inanacağını şaşırdı
sonra babam olabilir benimde oğlum bir dengesizlik yapmıs olabilir dedi sonuçta dayısı siz yalancısınız da diyemedi
zaten çok hasta babam yataktan zor kalkıp geziyor
abim babama saldırdı dövmeye kalktı bana dangalak diyemezsin diye
nasıl ayıracağımızı bilemedik annemle.
kapının camlarını falan yere indirdi abim her yer tuz buz oldu elleri kesildi
yani o anı anlatamıyorum :(
tamam babamla hiç bi zaman evlat baba gibi olamadık ama o an çok üzüldüm ona.
zaten gözünden ameliyatlıydı tekrar dikişleri attı kan içinde kaldı.
hiçbişiy yapmadı babam sadece beni dövmeye kalktı diye ahirette helal etmicem hakkımı dedi.
tam toparlanıyoruz aile oluyoruz derken yine yalancılar yuvamıza çomak soktu :(
çok berbat bir haldeyim annemin korkudan şekeri çıktı falan
abimin bu sinirli hallerinden çok bıktım
hayat hiçbir zaman gülmedi şimdide gülmemeye devam ediyor

şimdi babam tutturdu evi satcam gitsin bu evden o diyip duruyor
bana işe gir diye tutturdu o kadar okulum kpss derslerim var napıcaz biz böyle hayat geçer mi :(
inşaallah o kız ahirette değil bu dünyada çeker o yalanlarını entrikalarını.
hep abime ayrı babama ayrı oynadı
ben ilk başta bu işin sonunu gördüm ama kimse beni dinlemedi :(
hiçbir şeyde mutlu değilim, birini sevdim terketti, biri beni istedi inandım aldattı gitti daha ne sayayım ki
kiloluyum diye işe bile almıyorlar beni :14:
bıktım çok bıktımmmmm hemde:14::14::14:

canım önce kiloyla işin ilgisi ne?
mankenlik ajansına başvurmuyorsun herhalde..böyle düşünme..

akraba evliliklerini bu sebeplerden dolayı tasvip etmem..zaten bizde de yoktur..
al işte akrabalar birbirine zıt,düşman oluyor..

insanin basina bin turlu dert gelir, kimisi mali ile, sagligi ile, dostlari ile, hersey ile sinava cekilir. ama onemli olan bunun ustesinden gelebilmek. Konuyu okuyunca aklima sunu yap bunu yap demek gelmiyor cunku gercekleri sen yasiyorsun, o yuzde sen dogru yoldan asla sasma. Babanizla mesafeli olmaniza ragmn abinin babaniza el kaldirmasi hic ama hic hos degil..
Sen sakin ol, annene babana destek cik, guclu olmaya bak, dua et, inancli biri isen Allaha sigin, sakin ama sakin hirslanip karsilik verme size yapilan kotuluklere.. unutma ki hicbirsey bosa degildir. bunlarin daha kotusu de var ve her zmn haline sukur et!
Alah size sabir versin ve cekilen derdin karsiliginin versin.

Kızlar nerden başlasam bilmiyorum. Şuan çok kötüyüm. Gerçekten elim ayağım titriyor. Ağlasam boğazım düğüm düğüm.
Yıllardır çekmediğim sıkıntı kalmadı.
Biz daha küçükken amcam evlendi kadın benim babama göz koydu annemle babamı türlü türlü yalanlarla oyunlarla ayırmaya çalıştı amcama ve babaanneme söylediğimizde bize kimse inanmadı.
evlerimiz yanyanaydı sürekli hergün kavga dövüş oldu.
sonra taşındık bu sefer annemle babamın sorunları başladı babam içki içiyor diye.
Bu yıllarca böyle devam etti.
son bir yıldır çok iyiydik o kötü insanlardan kurtulduk iyiydik yani
sonra bir ay öncesine kadar babamın dayısı bize geldi kızımı oğluna al dedi babamla anneme
neyse abime çok baskı yapıldı abimde kıza bakmaya gitti farklı şehirlerdeydik
bu bahsettiğim amcamın karısı abimin aklına girdi abimde biz gitme bakma dedikçe gitmek görmek istedi
her neyse gitti gördü beğenmedi
ama adam kene gibi yapıstı
abim vazgeçmişti ama babama ayıp olmasın diye evet dedi
sonra kız bigün evet bidün hayır istemiyorum diyip durdu bu hafta içinde
abimi arıyıp ben seni ailemin zoruyla istedim dedi sonra annemleri arayıp yalan dedi özürler diledi sonra abim bi süre konusmayalım dedi kızda sana çokmu meraklıyımda bilmem ne bi sürü saçma sapan sözler etti
kesin ve ent olarak abim istemediğini söyledi
bu akşam bizi aradı kızın babası yarın size geliyoruz kızımı vercem ben size sanki mal veriyosun!
abimde hayır istemiyorum diye kıza mesaj attı
sonra babamı aradı bunlar ne yalanlar ne yalanlar söylediler abim demiş ki babamın hatrına olmaz dedim geliyosanız bana gelmeyin ben sizi napim demiş güya
asla böyle bir şey söylemedi abim ben şahidim
o kadar çok yalan söyleyip abimi kışkırttılar ki çok da sinirli biridir abime gelenler geldi
babamda hangisine inanacağını şaşırdı
sonra babam olabilir benimde oğlum bir dengesizlik yapmıs olabilir dedi sonuçta dayısı siz yalancısınız da diyemedi
zaten çok hasta babam yataktan zor kalkıp geziyor
abim babama saldırdı dövmeye kalktı bana dangalak diyemezsin diye
nasıl ayıracağımızı bilemedik annemle.
kapının camlarını falan yere indirdi abim her yer tuz buz oldu elleri kesildi
yani o anı anlatamıyorum :(
tamam babamla hiç bi zaman evlat baba gibi olamadık ama o an çok üzüldüm ona.
zaten gözünden ameliyatlıydı tekrar dikişleri attı kan içinde kaldı.
hiçbişiy yapmadı babam sadece beni dövmeye kalktı diye ahirette helal etmicem hakkımı dedi.
tam toparlanıyoruz aile oluyoruz derken yine yalancılar yuvamıza çomak soktu :(
çok berbat bir haldeyim annemin korkudan şekeri çıktı falan
abimin bu sinirli hallerinden çok bıktım
hayat hiçbir zaman gülmedi şimdide gülmemeye devam ediyor

şimdi babam tutturdu evi satcam gitsin bu evden o diyip duruyor
bana işe gir diye tutturdu o kadar okulum kpss derslerim var napıcaz biz böyle hayat geçer mi :(
inşaallah o kız ahirette değil bu dünyada çeker o yalanlarını entrikalarını.
hep abime ayrı babama ayrı oynadı
ben ilk başta bu işin sonunu gördüm ama kimse beni dinlemedi :(
hiçbir şeyde mutlu değilim, birini sevdim terketti, biri beni istedi inandım aldattı gitti daha ne sayayım ki
kiloluyum diye işe bile almıyorlar beni :14:
bıktım çok bıktımmmmm hemde:14::14::14:

Ya canım benim ya kilo halledilmez mi:(? Bak ben de zayıf bi insan değilim ama onun çaresi var tamam mı bak ona üzülme onu halledersin şu dünyada bir tek ölümün çaresi yok. Amcanın karısına da kusura bakma çok ama çok sinir oldum okurken. Ben bu kadar sinir olduysam sen kimbilir neler hissediyorsun. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Uzak dursunlar çeksinler ellerini ailelerimizin mutlu masum yuvalarımızın üzerinden. Hayır anlamıyorum herkesin yengesi mi böyle olur? Kime rastladıysam bu böyle.Babanın Dayısının yaptığı da benim kızımı oğluna alıcaksın ne demek ya? Neyse hadi yaptı diyelim abin beğenmemiş. Zorla mı evlenecek hayret bişey. Bak sana hiç çözüm yolu sunamadım:( Senin gibi sinir oldum sadece :( Canım bunlarla beynini meşgul etme kazanıcaksın KPSS'yi hayırlısıyla ekonomik özgürlüğün olunca daha farklı olur herşey sen kendini derslerine vermeye çalış pek yardımcı olamadım ama :(

kiloyla olan cümlemi iş başvurusuna gittiğim bi konu üzerine söylemiştim adam beni kovmaktan beter etmiişti
diğer gittiğim yerlerde söylemedi ama onlarda kabul etmedi
zar zor herşeye rağmen okudum ama görsellik önemli şimdi :50:Tamam babamın bize karşı sayısız hatası oldu ama hiçbirimize bu yaşımıza kadar el kaldırmadı
hakkını yiyemem bu konuda ben hiç karşı gelmedim ben evladıyım napıyım
ama abim bunu bikaç defa daha yaptı yine kapattı babam olayı şimdi bu konuda onun suçu yoktu
o kadar sıkıldım ve bunaldım ki cümlelerimi yanlıs kullanabilirim kusura bakmayın
bu zamana kadar rabbime olan inancım olmasaydı dayanamazdım:14::14:

Ya canım benim ya kilo halledilmez mi:(? Bak ben de zayıf bi insan değilim ama onun çaresi var tamam mı bak ona üzülme onu halledersin şu dünyada bir tek ölümün çaresi yok. Amcanın karısına da kusura bakma çok ama çok sinir oldum okurken. Ben bu kadar sinir olduysam sen kimbilir neler hissediyorsun. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Uzak dursunlar çeksinler ellerini ailelerimizin mutlu masum yuvalarımızın üzerinden. Hayır anlamıyorum herkesin yengesi mi böyle olur? Kime rastladıysam bu böyle.Babanın Dayısının yaptığı da benim kızımı oğluna alıcaksın ne demek ya? Neyse hadi yaptı diyelim abin beğenmemiş. Zorla mı evlenecek hayret bişey. Bak sana hiç çözüm yolu sunamadım:( Senin gibi sinir oldum sadece :( Canım bunlarla beynini meşgul etme kazanıcaksın KPSS'yi hayırlısıyla ekonomik özgürlüğün olunca daha farklı olur herşey sen kendini derslerine vermeye çalış pek yardımcı olamadım ama :(

Çözüm yolu olsa keşke. ama herşey yaşanıyor geçiyorda izi asla silinmiyor.
tam birşeyler düzeldi derken yuvamız en temelden sarsılıyor
aslında abime de bu sinir yaşadıklarımızdan dolayı kaldı psikolojisi bozuldu bilmiyorum
kpss kazanmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.:43:
ailemde diyor keşke kazansan da gitsek buralardan
en az 90 alcamki yerleşcem
motivasyon denen şey 0 nası veriyim :50:

Ben anlamadım neden bu adam zorla kızını size vermeye çalışıyor, böyle yüzsüzlükmü olur bunlarda hiç gurur yokmu? Ya kızın bir durumu var yamamaya çalışıyorlar(tabirimi hoş görün) yada baba kafadan kontak. Abinde arayıp söyleyemiyor mu kardeşim" ben senin kızını istemiyorum, evlenmem zorlamı karakola başvurcam artık" filan desin ya. Ve babanla kavga etmesi kötü olmuş, yanlış anlama ama babandada hata var ne diye kızı abinle evlendirmeye çalışıyor yada abine değilde kıza inanıyor. Çok karışık mevzular bence ilk önce abinle konuş o kızın babasını arasın söylesin karakola başvururum savcılığa veririm peşimi bırakmıyorlar diye tehdit etsin. Onu halledin ilk önce sonra aile arasında birşekilde düzelir olaylar.

Ailelerdeki huzursuzluğun sebebi genelde akrabalar oluyor zaten
Hiçbiriyle görüşmeyin bence artık
Dayı,amca hikaye hepsi
Siz birbirinize düşmeyin diyeceğim ama malesef oda olmuş
Bi yandan abinizede hakveriyorum istemediği biriyle evlenemez ya,babanızda arada kalmış
Sizin için en hayırlı olacak olan şey kpss'yi kazanamak olur,inşallah kazanırsınız
O zaman kimseyi tanımadığınız bi şehire yerleşirsiniz

Ben anlamadım neden bu adam zorla kızını size vermeye çalışıyor, böyle yüzsüzlükmü olur bunlarda hiç gurur yokmu? Ya kızın bir durumu var yamamaya çalışıyorlar(tabirimi hoş görün) yada baba kafadan kontak. Abinde arayıp söyleyemiyor mu kardeşim" ben senin kızını istemiyorum, evlenmem zorlamı karakola başvurcam artık" filan desin ya. Ve babanla kavga etmesi kötü olmuş, yanlış anlama ama babandada hata var ne diye kızı abinle evlendirmeye çalışıyor yada abine değilde kıza inanıyor. Çok karışık mevzular bence ilk önce abinle konuş o kızın babasını arasın söylesin karakola başvururum savcılığa veririm peşimi bırakmıyorlar diye tehdit etsin. Onu halledin ilk önce sonra aile arasında birşekilde düzelir olaylar.

Yanlış anlamışsınız babam asla kızı al yada alma demedi dayısı babamı ameliyat bahanesiyle görmeye geldi söyledi kızımı alın diye
abim yengeme uyup gitti kıza bakmaya olmadı beğenmedi
kesin olarak istemediğini söyledi zaten ama kız bunu sindiremedi heralde ki bir sürü yalan söyledi ben bile hatırlamıyorum şuan
babası zaten kafası yerinde değil hayatı ömrü boyunca çalışmamış karısını çocukalrını çalıştırarak parasını yiyor
ben ilk başta dedim bu kızda var bişey bu işin sonu kötü dedim abim sana laf düşmez dedi.:50:
adamın ne olduğunu bildiği için babam istemiyoruz dedi yine babama ne dedilerse öyle bir dengesizlik yapmıs olabilir bilmiyorum dedi
o an koptu kıyamet:25:

Ailelerdeki huzursuzluğun sebebi genelde akrabalar oluyor zaten
Hiçbiriyle görüşmeyin bence artık
Dayı,amca hikaye hepsi
Siz birbirinize düşmeyin diyeceğim ama malesef oda olmuş
Bi yandan abinizede hakveriyorum istemediği biriyle evlenemez ya,babanızda arada kalmış
Sizin için en hayırlı olacak olan şey kpss'yi kazanamak olur,inşallah kazanırsınız
O zaman kimseyi tanımadığınız bi şehire yerleşirsiniz

Canı gönülden amiiiiiin diyorum, inşallah :14:

Yanlış anlamışsınız babam asla kızı al yada alma demedi dayısı babamı ameliyat bahanesiyle görmeye geldi söyledi kızımı alın diye
abim yengeme uyup gitti kıza bakmaya olmadı beğenmedi
kesin olarak istemediğini söyledi zaten ama kız bunu sindiremedi heralde ki bir sürü yalan söyledi ben bile hatırlamıyorum şuan
babası zaten kafası yerinde değil hayatı ömrü boyunca çalışmamış karısını çocukalrını çalıştırarak parasını yiyor
ben ilk başta dedim bu kızda var bişey bu işin sonu kötü dedim abim sana laf düşmez dedi.:50:
adamın ne olduğunu bildiği için babam istemiyoruz dedi yine babama ne dedilerse öyle bir dengesizlik yapmıs olabilir bilmiyorum dedi
o an koptu kıyamet:25:

Pardon canım babanın mevzusunu yanlış anlamışım kusura bakma. Adam hala diretiyorsa bu konuda abinle konuş tekrar bence çözmeyi bakan bu meseleyi, baba oğul elbet barışır inşallah.

canim arkadasim benimmm. inan cok üzüldüm bunlari okuyunca. her ailede böyle tür olaylar olur tatlim, bizim ailedede böyle cirkin bi olay var ki anlatsam agzin acik kalir.
amcanin karisida benim öz teyzemi hatirlatti okuyunca hemen o aklima geldi. böyle tür insanlar hep olacak bu dünyada malesef. zaten annen ve baban anlamis afedersin ne mal oldugnu tasinmissiniz ordan allaha sükür. abinde cok ayip etmis insan hic annesine veya babasina kiyarmi? türk erkekleri zaten genelde cok sinirli olurlar. ama abinin yaptigi yanlis gercekten. demek ki sinirlenince gözü dönüyor ve hic bisey görmüyor. babanada cok acidim :50:
gecmiste iyi davranmamis size yazmissin ama haklisin sende sonucta o bir baba.
tatlim senin simdi su anda cok güclü olman lazim, annen ve baban seni böyle görürlerse daha cok üzülürler..
icini ferah tut, bol bol dua et, SIKINTIlari gidermek icin bi dua var kitablarda okumustum. biliyorsan eger sürekli onu oku bilmiyorsan bana söyle ben yazarim senin icin.
sen anneni toparlamaya calis onlara destek ol. abinle konus eger dinliyorsa seni tabi.
babanin dayilarida neymis öyle zorla kizlarini satiyorlar afedersin, yukardaki arkadas yazmis zaten akraba evliliklerin sonucu böyle olur. bizim ailedede yok allaha sükür.
bide kilo ne alaka tatlim yaaa, gördügüm kadariyla sen asiri kilolu degilsin ki obez degilsin ki allah askina agzimi actirma.
bak bide veriyorsun yavas yavas, seneye bu zamanlar citipiti olacaksin ve insallah o kpss sinavi iyi gecer senin icin ki memure olursun sonunda:nazar:
biz inaniyoruz sana tatlim pes etmek yok, hersey diledigin gibi olacak hayatinda, ilerde cok mutlu olacaksin:nazar::nazar:
su anda zor zamanlar geciriyorsun geciriyorsunuz ama inan bana seninde/ sizinde yüzün gülecek gececek bu günler
konusmakk istiyorsan facede yaz tatlim tmm mi:54:

Sağol kalbim iyiki varsınız.
babamın tarafı akraba evliliğine meraklıdır ama babam bize hep der sizi istediğinize vericem ben der bu konuda bir zorlaması falan asla olmadı yiğidi öldür hakkını yeme.
babaannem de çok desteklemiş kardeşini bugün öğrendim işin aslını destekçisi büyükmüş
nasıl bir aileler nasıl bir evlat yetiştirmişler
bide kızı bizden başka 2 daha istiyormusta bilmem ne bi tarafları resmen tavan yapmıs hasbamın.
vardı da niye bize kakalamaya çalışıyorsunuz!
aslında abim hiç kötü biri değildir sinirlerine hakim olamıyor aslına bakarsan onu böyle yapanda babam.
okumasına mani oldu yıllardır çalışıyor eve katkı sağlıyor
ben ayırdım zar zor ikisini aldım aibimi dısarı çıktım
meğer içinde ne çok sakldağı şeyler varmış biranda patlama yapmıs
ilk defa anlattı bana
ona da çok üzüldüm babama da :50:
bizi hiçbi zaman insanlara karsı savunmadı kocaman evlatlarım var diye gurur duymadı
anlatsam neler var aslında
annemin artık üzülmesine ağlamasına dayanamıyorum
45 yasında ama daha yaslı zannediyorlar
inşaalah su sınavdan adam gibi puan alırımda onun hayali olan huzurlu bir yaşam sunabilirim
evlilik falan düşünmüyorum tek istediğim anneme güzel bir hayat verebilmek :14:

olur olmaz akraba için,üstelik abinin de sevdiği bile olmayan bi kız için, aile huzurunu bozmaya değmez..

toparlanırsınız inşallah..sen de sınavlarına konsantre ol..
istersen ufaktan diyet gibi bişeyler dene..
hayatında hiç diyet yapmamış annem, dr.kontr.de diyete başladı, yaşı 60..
sen mi yapamıyacaksın..
annem verdiği kiloları görünce, bana da diyorki ,boşuna hammallık yapmışım bu kiololarla..:31:
yani herşey motivasyon..:34:

Sağol kalbim iyiki varsınız.
babamın tarafı akraba evliliğine meraklıdır ama babam bize hep der sizi istediğinize vericem ben der bu konuda bir zorlaması falan asla olmadı yiğidi öldür hakkını yeme.
babaannem de çok desteklemiş kardeşini bugün öğrendim işin aslını destekçisi büyükmüş
nasıl bir aileler nasıl bir evlat yetiştirmişler
bide kızı bizden başka 2 daha istiyormusta bilmem ne bi tarafları resmen tavan yapmıs hasbamın.
vardı da niye bize kakalamaya çalışıyorsunuz!
aslında abim hiç kötü biri değildir sinirlerine hakim olamıyor aslına bakarsan onu böyle yapanda babam.
okumasına mani oldu yıllardır çalışıyor eve katkı sağlıyor
ben ayırdım zar zor ikisini aldım aibimi dısarı çıktım
meğer içinde ne çok sakldağı şeyler varmış biranda patlama yapmıs
ilk defa anlattı bana
ona da çok üzüldüm babama da :50:
bizi hiçbi zaman insanlara karsı savunmadı kocaman evlatlarım var diye gurur duymadı
anlatsam neler var aslında
annemin artık üzülmesine ağlamasına dayanamıyorum
45 yasında ama daha yaslı zannediyorlar
inşaalah su sınavdan adam gibi puan alırımda onun hayali olan huzurlu bir yaşam sunabilirim
evlilik falan düşünmüyorum tek istediğim anneme güzel bir hayat verebilmek :14:

kiyamam annene tatlimmm, annelerin üzülmesine dayanamam. hic haketmezler bunu.
insallah istedigin gibi puan alirsin ve annene huzurlu bir yasam verebilirsin canimmm.
bu olay seni simdi cok motive etmesi lazim, cok calis derslere. kendini derslerine ver. motiven kayboldumu annen gelsin aklina
onun üzülmesini istemiyorsun sen cunku o yüzden cok calis canim coooook.
bol bol dua et dedigim gibi, sinavin iyi gecsin, evinize huzur gelsin, kötü insanlar uzak dursun sizden.
:nazar:
biliyormusun benim babamda öyle bi insan, yani bizimle hic gurur duymadi. benim hangi bölüm okudugmu bile bilmez, kardesimin kancinci sinifta oldugnu bilmez.
demek ki sadece benim babam öyle degilmis..
bu cok büyük bi hata, insallah kafalarinda bi gün dank ederde akillanirlar o zaman:nazar:

Son düzenleme:
üzülmeyin ne olur insanız biz herşey bizim için
hyat böyle iyi günde oluyor kötü günde oluyor
zaman zaman birileri aile düzenini bzacak şeyler yapıyorlar, olaylar yoldan çıkıyor daha neler neler oluyor
anladığım kadarıyla bu olay henüz sıcak o yüzden etkisini çok yoğun yaşıyorsunuz biraz sıkın dişinizi illaki işler yoluna girecek
abi-baba arasındaki sıkıntı da düzelir evladı nihayetinde atsa atamaz satsa satamaz tüm söylenenler kızgınlıkla sarf edilmiş sözler
ama abiniz için üzüldüm dilerim o kızla evlenmek gibi bir hataya düşmez. yazık nasıl gidilmişse çocuğun üzerine sinir krizi yaşamış

işe girmek ve kilolu olmak çok alakasız durduk yerde kendinize dert edinmeyin bunu. bu bir kriter değil vücut yapınızı boşverin kafanız akıl dolu olsun yeter

ve son olarak çok gerilipte ruhunuzu yıpratmayın, herşey yoluna girer inşallah

anam şok oldum meleğim ya:S dumur oldum:S nasıl insanlar var inanamıyorum:S nası bi yengeymiş o allahım düşman başına... of.. cidden insanlardan korkulur. keşke abin de babana öyle yapmasaymış ama olmuş malesef :( ben de engelli memur sınavına giricem bu sene nisan ayında... senin için de bol bol dua edicem fıstığım. kendini toparla ve daha çok asıl derslere. bi an önce kurtul ve kendi hayatını kur.
çok üzüldüm inan. ben de saçma sapan şeyleri kendime dert edip üzülüyormuşum cidden böyle şeyleri okuduktan sonra.
içini ferah tut balım sen.

güzel Sevgimmmmmm:16::16::16::16:
kuzum cnm sen neler yaşamışsın boyle...
anca okuyabildim dün giremedim tatlım yaaaa
biliyorum ki sen güçlü bir kızsın, bugune kadar ayakta durabildiğine göre bundan sonra da duracagına can-ı gönülden inanıyorum bebeğim

merhaba canım benimmm
inan canım her ailede yaşanan şeyler.
bizdede aynışeyler yaşanmıştı abim evlendi birlikde oturduk birsüre yengem nişanlıyken başka evliyken başkaydı
abimde evlenince değişmişti yengem en küçük olayı abime büyüterek anlatıyorduu
onun yüzünden kaçdefa abimden dayak yemiştim hem ben hem ablam
babamda onlardan yana olmuştu annem ablam ben kaç kez evi terk ettik ayak yalın evden kaçtığımızı biliyorum ablamla
bi babam dövüyordu bi abim resmen şamar oğlanını dönmüştük ama şimdi yengem kaçkez özürdiliyor o günler için
çok utandığını öyle şeyleri nasıl yaptığını söylüyo biz eski günleri kapattık yiyenlerim canlarım kendi çocugum kadar çok seviyorum
sevgimizden abimi ve yengemi affettik okadar kötü günlerdiki evde huzursuzluk çok kötüü
nie bunları anlatıyorm ki sana destek çıkmam gerekirken
eski günleri hatırlamak bile istemiyorm babam dövsede sevsede babam onu asla atamam
abimede öyle geçti ogünler şükür
seni çok iyi anlıyorm hep dua et inan o günler gelip geçiyooo
annen sana destek en azından sen de annene desteksin kendini üzme canım benim
biz sana hep destek oluruz kendini yalnız hissetme
seni ve diğer arkadaşlarımı çok seviyorum inan

Bende sizi seviyorum sadiyem, şuan dünden daha iyiyim.
tek teselli evlenmeden önce nasıl bir yılan olduğunu görmüş olduk dengesiz bütün aileyi ayağa kaldırdı aile terbiyesi görmemiş ki nolsun
bu arada kızda bir durum varmıs resmen kakalamaya çalışmışlar
ben bile söylerken utanıyorum nasıl bir ahlaktır rabbim günahlarını boynuna yazsın. töbe töbe rahatlamıştır şimdi birbirimize yedirdi bizi.
aramadı bak yemiyo daha
abim o kızı böyle bırakmam ben ödücek diyor
babamda eve gelmicem diye tutturdu öf öf :50:

Back
X