Artık dayanamıyorum!Kocam hayvanın önde gideni!

Madem hayvan niye evli kalmakta bu ısrar? Dayağa teşvik şu şekilde olur ,karşınızdaki manyaksa sinirlendirip üzerinize saldırmasına fırsat verirsiniz. dövüşmek yerine sessizce hazırlık yapın. Uygun zamanda da boşanın. Sizin yaşadığınız ağır travmalardan sonra savunma ve saldırı mekanizmanız çok gelişmiş ama yanlış yerde aranıyorsunuz. Size son sözüm ne haliniz varsa görün olacak. Kusura bakmayın bu lafı hakediyorsunuz

Madem hayvan niye evli kalmakta bu ısrar? Dayağa teşvik şu şekilde olur ,karşınızdaki manyaksa sinirlendirip üzerinize saldırmasına fırsat verirsiniz. dövüşmek yerine sessizce hazırlık yapın. Uygun zamanda da boşanın. Sizin yaşadığınız ağır travmalardan sonra savunma ve saldırı mekanizmanız çok gelişmiş ama yanlış yerde aranıyorsunuz. Size son sözüm ne haliniz varsa görün olacak. Kusura bakmayın bu lafı hakediyorsunuz

O değil de 3 yıllık evlilikte 2,5 yaşında çocuk. Üstelik görücü usulü evlenmişsin. Ne gerek vardı bu aceleye? psikologlar aynı evde yaşamakla sevgili olmak çok farklı diyorlar, kendinize bir zaman verin, birbirinizi tanıyın, evliliğinizi oturtun, evlendiğiniz an hamile kalmayın diyorlar. Ahhhh ah... Barışma çabalarına gelince, neden uğraşıyorsun anlamadım. Kendine biraz değer ver, bir kadın olduğunu, anne olduğunu hatırla. Kendine bu muameleyi layık görme. Hele hele sana berbat davranan bir kocanın ayağına gidip barışma talep etmek, kendi kişiliğine hakarettir. Çocuğunun da sana saygı duymasını imkansızlaştırıyorsun. Otur güzelce düşün, gerekirse akıl al. Çocuğa yazık.

.ne bicim konusuyosun ya sen kadinin ne sucu var basinda olmadigi icin bole konusma biraz uslubunu bil lutfen

Allah yardımcın olsun. Yuvayi disi kus yapar derken tek amac yemek temizlik deil. Esinin üstüne gitmemeye çalış. Kavga etmemek için uğraş. Maddi olanagim yok derken sanirim bosanamam demek istiyorsun. O zaman bu evliligi kurtarmak için elinden ns geliyorsa yap. Ama boyle katlanmaya devam etme sakin. Gidisati degiatiremiyorsan bir işe gir. Ayaklarının üstünde durunca eminim esinde biraz degisir. Baktin olmuyo boşa bu sekilde hayat surmez...

Git bir kreş bul çocuğuna ve de ki ben burda çalışmak istiyorum hem kimseye emanet etmezsin okula başlar hem sen işe başlarsın ilk sene düşük rakam da olsa kabul et sonra tecrübem var dediğinde koşa koşa alırlar seni. Şiddet konusu ise kabul edilemez yinede bir erkek neden şiddet uygular okumak lazım

Hiçbir yere gidemiyorsanız kadın sığınma evlerine gidin hiçbir yol bilmiyorsanız şehrinizin barosundan ücretsiz avukat talep edin hiçbir işte çalışmıyorsanız da artık çalışmaya başlayın . Saygı bitmişse bir ilişkide herşey bitmiştir. Yok ben hiçbir şey yapamam diyorsanız da hayvanın önde gideni diye nitelendirdiğiniz kocanızla yaşamaya alışın dayakla kalırsa da halinize şükredin .

.ne bicim konusuyosun ya sen kadinin ne sucu var basinda olmadigi icin bole konusma biraz uslubunu bil lutfen
Asıl sen benimle ne biçim konuşuyorsun. Üslup bilmesi gereken kişi ben değilim sensin. Hey Allahımm yaa. Eğer yorumlardan rahatsız olacaksanız o zaman konu açmayacaksınız burada. Ne yani konu sahibi üzülecek diye pembe bir tablodan mı bahsedelüm? Öneri sunuyoruz. Yapacak başka birşeyimizde yok zaten. Daha fazla dayak yemesin diye o adamı kışkırtma demişim. Gayet mantıklı söylediğim şey. Car car konuşup dayak yiyip otursun mu aşağıya? Bışanamıyorsada dayak yemesin en azından.

biz arkadasa tavsiyelerde bulunuyoruz sen ise hakaret edyorsun sende hosuna gtmedyse yorum ypma burda

Hayır biz hemen çocuk peşine düşüyoruz. Hiç anlaşabiliyor muyuz? bu adam bana uygun mu diye düşünmeden, çocuğu aradan çıkarıveriyoruz. Çocuklara üzülüyorum ya.

esinize karsiniza alin ve acik acik konusun, siddetin ve kufrun oldugu bir yuva istemiyorum, evladimin kritik donemlerinde bunlara sahit olmasini istemiyorum, ben ve yavrumuz sana Allahin emanetiyiz deyin. bir an once bir psikologa gidelim ya da bosanalim diye iki secenek sunun.

eger hala cozume kavusmazsa bosanin.

Evladiniz oldugu icin bu kadar yumusak konustum yoksa sahsen bir dakika dahi durmam o adamla.

Hayır biz hemen çocuk peşine düşüyoruz. Hiç anlaşabiliyor muyuz? bu adam bana uygun mu diye düşünmeden, çocuğu aradan çıkarıveriyoruz. Çocuklara üzülüyorum ya.

kesinlikle katiliyorum.

Kizlar nolur hemen cocuk yapmayin, korunma yontemleri cesit cesit var.
En az 2 yil bi esinizi taniyin, yuvanizin temelini saglamlastirin, basbasa gezin tozun vakit gecirin.

Ben esimi cok iyi taniyorum gerek yok zamana hemem cocugumuz olsun vs tarzindaki pembe gozluklerinizi de cikarin.

İşte kadınlar hep eliniz ekmek tutsun, çalışın, erkek eline bakmayın, altınızda atınız olsun, sizi çalıştırmak istemeyen kocayla evlenmeyin diye boşuna söylemiyoruz. Siz damızlık inek değilsiniz, köle veya çocuk doğurmakla yükümlü değilsiniz. İnsansınız. Eğer hayat arkadaşınız size yoldaşlık değil köteklik yapıyorsa ömrünüzü harcamayın. Boşuna da sormayın ne yapayım diye. Böyle davarlar için boşanmaktan başka hiçbir çözüm yok. O kişi öyle yetişmiş huylu huyundan VAZ-GEÇ-MEZ! Siz erkek çocuklarınızı paşam, erkeğim, prensim diye değil, bir birey olarak yetiştirin ki başkasının kızlarının başını yakmasın böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…