- 2 Ocak 2017
- 756
- 1.318
- 113
- 48
Madem hayvan niye evli kalmakta bu ısrar? Dayağa teşvik şu şekilde olur ,karşınızdaki manyaksa sinirlendirip üzerinize saldırmasına fırsat verirsiniz. dövüşmek yerine sessizce hazırlık yapın. Uygun zamanda da boşanın. Sizin yaşadığınız ağır travmalardan sonra savunma ve saldırı mekanizmanız çok gelişmiş ama yanlış yerde aranıyorsunuz. Size son sözüm ne haliniz varsa görün olacak. Kusura bakmayın bu lafı hakediyorsunuzHangi mantıklı öneriyi kabul etmedim ? Çoğu kişiye tşk edip söylediklerini yapacağımı yazıyorum zaten.kendimi savunmam zorunuza gitmiş anlaşılan . İnsanlar dayağa teşvik edilmez hanfendi karşınızdaki hayvansa vurur!
Madem hayvan niye evli kalmakta bu ısrar? Dayağa teşvik şu şekilde olur ,karşınızdaki manyaksa sinirlendirip üzerinize saldırmasına fırsat verirsiniz. dövüşmek yerine sessizce hazırlık yapın. Uygun zamanda da boşanın. Sizin yaşadığınız ağır travmalardan sonra savunma ve saldırı mekanizmanız çok gelişmiş ama yanlış yerde aranıyorsunuz. Size son sözüm ne haliniz varsa görün olacak. Kusura bakmayın bu lafı hakediyorsunuzHangi mantıklı öneriyi kabul etmedim ? Çoğu kişiye tşk edip söylediklerini yapacağımı yazıyorum zaten.kendimi savunmam zorunuza gitmiş anlaşılan . İnsanlar dayağa teşvik edilmez hanfendi karşınızdaki hayvansa vurur!
O değil de 3 yıllık evlilikte 2,5 yaşında çocuk. Üstelik görücü usulü evlenmişsin. Ne gerek vardı bu aceleye? psikologlar aynı evde yaşamakla sevgili olmak çok farklı diyorlar, kendinize bir zaman verin, birbirinizi tanıyın, evliliğinizi oturtun, evlendiğiniz an hamile kalmayın diyorlar. Ahhhh ah... Barışma çabalarına gelince, neden uğraşıyorsun anlamadım. Kendine biraz değer ver, bir kadın olduğunu, anne olduğunu hatırla. Kendine bu muameleyi layık görme. Hele hele sana berbat davranan bir kocanın ayağına gidip barışma talep etmek, kendi kişiliğine hakarettir. Çocuğunun da sana saygı duymasını imkansızlaştırıyorsun. Otur güzelce düşün, gerekirse akıl al. Çocuğa yazık.Merhabalar 3 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var. Eşim memur sinirli,agresif,kaba saba bi adam.Sürekli kavga ediyoruz ve eğer ben alttan almazsam barışamıyoruz.Kavgalardan sonra da Naz'ı,tribi de cabası...Sanki ben erkek o kadın.Evde iş bölümü diye birşey de yok dolap yatak koltuk ben kaldırrım.3sene sonunda bi tane çerçeve aşabildi evimize o kadar üşengeç yanı..Neyse bnm sıkıntım şu haklıyken haksız duruma düşüyorum hep şiddet uyguladığında bende karşılık veriyorum vurdumu vuruyorum tabi sonunda ağlaya ağlaya oturuyorum.sürekli hakaret ediyor bi yerden sonra patlıyorum bende ağzıma geleni sayıyorum sonra gene kendini Naz'a çeken o oluyor el öpen ben .. Çocuğum da etkileniyor olanlardan üstüne titrediğim çiçeğimin ağzından küfür duymaya başladım.Napcagımı bilemiyorum maddi gücüm yok çalışmıyorum lütfen bana bi akıl verin ...
Siz kimseden fikir istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman burada konu açmayıp ya başınızın çaresine bakacaksınız yada hastayım diye diye ömrünüzü bu adamdan dayak yiyerek geçireceksiniz. Size sadece güzel öneriler veriliyor siz burada önerilen hiçbirşeyi kabul etmiyorsunuz . Eğer eşinizlede bu uslüpla konuşuyorsanız zaten hasta ve dengesiz olan eşinizi dövmesi için teşvik ediyorsunuz demektir. Naçizane önerim önce tedavi olun sonra iş bulun. Biraz para biriktirip yolunuza bakın. Zira hayat dayak yiyerek,hakaret işiterek geçirilmeyecek kadar kısa. Allah yardımcınız olsun
Merhabalar 3 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var. Eşim memur sinirli,agresif,kaba saba bi adam.Sürekli kavga ediyoruz ve eğer ben alttan almazsam barışamıyoruz.Kavgalardan sonra da Naz'ı,tribi de cabası...Sanki ben erkek o kadın.Evde iş bölümü diye birşey de yok dolap yatak koltuk ben kaldırrım.3sene sonunda bi tane çerçeve aşabildi evimize o kadar üşengeç yanı..Neyse bnm sıkıntım şu haklıyken haksız duruma düşüyorum hep şiddet uyguladığında bende karşılık veriyorum vurdumu vuruyorum tabi sonunda ağlaya ağlaya oturuyorum.sürekli hakaret ediyor bi yerden sonra patlıyorum bende ağzıma geleni sayıyorum sonra gene kendini Naz'a çeken o oluyor el öpen ben .. Çocuğum da etkileniyor olanlardan üstüne titrediğim çiçeğimin ağzından küfür duymaya başladım.Napcagımı bilemiyorum maddi gücüm yok çalışmıyorum lütfen bana bi akıl verin ...
Asıl sen benimle ne biçim konuşuyorsun. Üslup bilmesi gereken kişi ben değilim sensin. Hey Allahımm yaa. Eğer yorumlardan rahatsız olacaksanız o zaman konu açmayacaksınız burada. Ne yani konu sahibi üzülecek diye pembe bir tablodan mı bahsedelüm? Öneri sunuyoruz. Yapacak başka birşeyimizde yok zaten. Daha fazla dayak yemesin diye o adamı kışkırtma demişim. Gayet mantıklı söylediğim şey. Car car konuşup dayak yiyip otursun mu aşağıya? Bışanamıyorsada dayak yemesin en azından..ne bicim konusuyosun ya sen kadinin ne sucu var basinda olmadigi icin bole konusma biraz uslubunu bil lutfen
Asıl sen benimle ne biçim konuşuyorsun. Üslup bilmesi gereken kişi ben değilim sensin. Hey Allahımm yaa. Eğer yorumlardan rahatsız olacaksanız o zaman konu açmayacaksınız burada. Ne yani konu sahibi üzülecek diye pembe bir tablodan mı bahsedelüm? Öneri sunuyoruz. Yapacak başka birşeyimizde yok zaten. Daha fazla dayak yemesin diye o adamı kışkırtma demişim. Gayet mantıklı söylediğim şey. Car car konuşup dayak yiyip otursun mu aşağıya? Bışanamıyorsada dayak yemesin en azından.
Hayır biz hemen çocuk peşine düşüyoruz. Hiç anlaşabiliyor muyuz? bu adam bana uygun mu diye düşünmeden, çocuğu aradan çıkarıveriyoruz. Çocuklara üzülüyorum ya.O değil de 3 yıllık evlilikte 2,5 yaşında çocuk. Üstelik görücü usulü evlenmişsin. Ne gerek vardı bu aceleye? psikologlar aynı evde yaşamakla sevgili olmak çok farklı diyorlar, kendinize bir zaman verin, birbirinizi tanıyın, evliliğinizi oturtun, evlendiğiniz an hamile kalmayın diyorlar. Ahhhh ah... Barışma çabalarına gelince, neden uğraşıyorsun anlamadım. Kendine biraz değer ver, bir kadın olduğunu, anne olduğunu hatırla. Kendine bu muameleyi layık görme. Hele hele sana berbat davranan bir kocanın ayağına gidip barışma talep etmek, kendi kişiliğine hakarettir. Çocuğunun da sana saygı duymasını imkansızlaştırıyorsun. Otur güzelce düşün, gerekirse akıl al. Çocuğa yazık.
Merhabalar 3 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var. Eşim memur sinirli,agresif,kaba saba bi adam.Sürekli kavga ediyoruz ve eğer ben alttan almazsam barışamıyoruz.Kavgalardan sonra da Naz'ı,tribi de cabası...Sanki ben erkek o kadın.Evde iş bölümü diye birşey de yok dolap yatak koltuk ben kaldırrım.3sene sonunda bi tane çerçeve aşabildi evimize o kadar üşengeç yanı..Neyse bnm sıkıntım şu haklıyken haksız duruma düşüyorum hep şiddet uyguladığında bende karşılık veriyorum vurdumu vuruyorum tabi sonunda ağlaya ağlaya oturuyorum.sürekli hakaret ediyor bi yerden sonra patlıyorum bende ağzıma geleni sayıyorum sonra gene kendini Naz'a çeken o oluyor el öpen ben .. Çocuğum da etkileniyor olanlardan üstüne titrediğim çiçeğimin ağzından küfür duymaya başladım.Napcagımı bilemiyorum maddi gücüm yok çalışmıyorum lütfen bana bi akıl verin ...
Hayır biz hemen çocuk peşine düşüyoruz. Hiç anlaşabiliyor muyuz? bu adam bana uygun mu diye düşünmeden, çocuğu aradan çıkarıveriyoruz. Çocuklara üzülüyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?