Kocasından maaş alır o zaman miras falan geçinir giderdiFarz edelim kocan hakkın rahmetine kavuştu,ne yapardım?
İşte bu soruya vereceğin cevap senin için çözüm olacak. İse bir çalışma ömür boyu çekme bu adamı,çocuğa yazik
Konusuyomusun eşinle bu durumu düzeltelim falan diye? Anlaşmak bu kadar zor olmamalı aslında. Hep mi böyleydi esinMerhabalar 3 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var. Eşim memur sinirli,agresif,kaba saba bi adam.Sürekli kavga ediyoruz ve eğer ben alttan almazsam barışamıyoruz.Kavgalardan sonra da Naz'ı,tribi de cabası...Sanki ben erkek o kadın.Evde iş bölümü diye birşey de yok dolap yatak koltuk ben kaldırrım.3sene sonunda bi tane çerçeve aşabildi evimize o kadar üşengeç yanı..Neyse bnm sıkıntım şu haklıyken haksız duruma düşüyorum hep şiddet uyguladığında bende karşılık veriyorum vurdumu vuruyorum tabi sonunda ağlaya ağlaya oturuyorum.sürekli hakaret ediyor bi yerden sonra patlıyorum bende ağzıma geleni sayıyorum sonra gene kendini Naz'a çeken o oluyor el öpen ben .. Çocuğum da etkileniyor olanlardan üstüne titrediğim çiçeğimin ağzından küfür duymaya başladım.Napcagımı bilemiyorum maddi gücüm yok çalışmıyorum lütfen bana bi akıl verin ...
Arkadaşım bunlar bahane değil,şu anki malların yarısı kadının zaten.tabiki kolay olmayacak ama cesaret lazım.Kocasından maaş alır o zaman miras falan geçinir giderdi
Evet doğru diyosun. Dayak da varmış gitsin bir darp raporu alsın. Eşi de memurmus nafaka da alır çocuk için. Çocuğu krese verir kendi de çalışır.Arkadaşım bunlar bahane değil,şu anki malların yarısı kadının zaten.tabiki kolay olmayacak ama cesaret lazım.
Ses kayıdı yapsa bile kullanamaz mahkeme kabul etmez ses kayıdı suç eşin suçlu çıkar,ayrıya nafaka alırsın çocuğunun velayetini alırsın nafaka ödemez deme memurmuş eşin direk maaşından keserler senin hesabına geçer.Ayrıya darp raporuda alırsın.Eşimle görücü usulü evlendik.5 ay nişanlı kaldık .sigara bile içmem derdi.evlrmdikten sonra bambaşka bi adam çıktı karşıma daha ilk haftamızda yatağı terk etti.hamileyken kapıları kitledi yatak odasının kapısının önünde yatırdı.sürekli sinirini tolere etmekten bıktım.saglıgım çok kötü degıl bi iş bulup çalışmak çocuğuma çok zor bakıyorum.boşanmak çare değil o kadar kurnaz ki kocam kendini cimcikler sen cimcikledin der.ses kayıtları yapar.her an aleyhime kullanacak deliller toplar.ailesinin önünde de her fısçrsatta yerin dibime sokar beni. Bu kadar anlattın sen sütten çıkmış ak kaşık musın diyeceksiniz hayır tabi ki bana vurduğunda s..r git dediğinde kendimi kaybediyorum ağzıma geleni sayıyorum terbiyeslz ahlaksız gibi :/ ve vurunca kendimi savunuyorum hatta vuruyorumda tabi kendisinin vurduğunun yanında kuştüyü:/ her anlamda gücüm yok aileminde durumu iyi değil napcam bilmiyorum.
Şiddet görüp küfür yediğinizde karşılık vermeniz sizi suçlu yapmaz. Eşiniz o kadar sindirmiş, psikolojinizi bozmuş ki kendinizi savunduğunuz için bile kabahat buluyorsunuz. Geçmiş olsun, hastalığınız nedir?Eşimle görücü usulü evlendik.5 ay nişanlı kaldık .sigara bile içmem derdi.evlrmdikten sonra bambaşka bi adam çıktı karşıma daha ilk haftamızda yatağı terk etti.hamileyken kapıları kitledi yatak odasının kapısının önünde yatırdı.sürekli sinirini tolere etmekten bıktım.saglıgım çok kötü degıl bi iş bulup çalışmak çocuğuma çok zor bakıyorum.boşanmak çare değil o kadar kurnaz ki kocam kendini cimcikler sen cimcikledin der.ses kayıtları yapar.her an aleyhime kullanacak deliller toplar.ailesinin önünde de her fısçrsatta yerin dibime sokar beni. Bu kadar anlattın sen sütten çıkmış ak kaşık musın diyeceksiniz hayır tabi ki bana vurduğunda s..r git dediğinde kendimi kaybediyorum ağzıma geleni sayıyorum terbiyeslz ahlaksız gibi :/ ve vurunca kendimi savunuyorum hatta vuruyorumda tabi kendisinin vurduğunun yanında kuştüyü:/ her anlamda gücüm yok aileminde durumu iyi değil napcam bilmiyorum.
Bir süre suyuna gider gibi yap karşılık verme hakaret etme. Sana vurduğunda hiç birşey yapma. Sonra da git rapor al. Etrafında şahitlik yapacak birilerini bul kurtul gitsin. Ailenin durumu iyi değil diyosun da şimdi çok mu iyi durumdasin. Koyacakları 1 tabak. Sende çalış annen çocuğuna bakar eve de ufak bir katkin olurEşimle görücü usulü evlendik.5 ay nişanlı kaldık .sigara bile içmem derdi.evlrmdikten sonra bambaşka bi adam çıktı karşıma daha ilk haftamızda yatağı terk etti.hamileyken kapıları kitledi yatak odasının kapısının önünde yatırdı.sürekli sinirini tolere etmekten bıktım.saglıgım çok kötü degıl bi iş bulup çalışmak çocuğuma çok zor bakıyorum.boşanmak çare değil o kadar kurnaz ki kocam kendini cimcikler sen cimcikledin der.ses kayıtları yapar.her an aleyhime kullanacak deliller toplar.ailesinin önünde de her fısçrsatta yerin dibime sokar beni. Bu kadar anlattın sen sütten çıkmış ak kaşık musın diyeceksiniz hayır tabi ki bana vurduğunda s..r git dediğinde kendimi kaybediyorum ağzıma geleni sayıyorum terbiyeslz ahlaksız gibi :/ ve vurunca kendimi savunuyorum hatta vuruyorumda tabi kendisinin vurduğunun yanında kuştüyü:/ her anlamda gücüm yok aileminde durumu iyi değil napcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?