Amin çok teşekkürler desteğiniz için ..Allah yar ve yardımcın olsun . kendini sakın ezdirme. ömrünün en güzel yıllarını böyle bir insanla heba etme... dualarım seninle
özele yazacak mısın? bekleyeyim mi? beklemeyeyim mi ?Amin çok teşekkürler desteğiniz için ..
Valla ben aldim cocugumu carptim ciktim kapiyi. Oglum 5 yasindaydi. Benim kendi annem rahmetli olmustu. Babam evliydi. Kendim cocuk baktim vs yine buyuttim oglumu 17 sene oldu.Var çok şükür Sahip çıkarlar destek olurlar tabi ailem de arkamda benim ama bu şekilde bitirmeyi göze alamıyorum . Çocuk olmasa bi beklentim olmaz çeker kapıyı çıkardım ama hem bana hem çocuğuma bakamazki ailem zaten borç batağında...
Neden sanki burda stajını yapan bi hukuk öğrencisine benzettim şuan seni ? Bide kendi kendine espri yapıyorsun sürekligizli kamera bazı durumlarsa işe yarıyor. alenen söylemesi daha mantıklı.
cocuk istismarı olunca gizli kamera ok. ama böyle birşey de bak seni cameya alıyorum demen lazım. bildigi halde hala devam ediyorsa delil kabul ediliyor. ( avukat varsa bir baksın lütfen )
yani ben okudugum kadarı ile bunu böyle anladım :) fazla mı okuyorum nee
çalışıp dadı manası ile kamera koysa kapalı deyip açık bıraksa olur mu kanıt?gizli kamera bazı durumlarsa işe yarıyor. alenen söylemesi daha mantıklı.
cocuk istismarı olunca gizli kamera ok. ama böyle birşey de bak seni cameya alıyorum demen lazım. bildigi halde hala devam ediyorsa delil kabul ediliyor. ( avukat varsa bir baksın lütfen )
yani ben okudugum kadarı ile bunu böyle anladım :) fazla mı okuyorum nee
staj mı ahh keşkkeeeNeden sanki burda stajını yapan bi hukuk öğrencisine benzettim şuan seni ? Bide kendi kendine espri yapıyorsun sürekli
dadı yok ki..çalışıp dadı manası ile kamera koysa kapalı deyip açık bıraksa olur mu kanıt?
Annemlerde öyle dedi eğer bir daha vurursa git diyeelleri kırılsın a...ı bence darp raporu al evden uzaklaştır.
Tabi okuyun okumanın sonu yok ... yok canım ne takılacam meydan senin .. konu başlığını da değiştireyim mi?staj mı ahh keşkkeeeyaşım 37. okudugum bölümün cok cook farklı.
ben kendi kendime espiri yaparım takılma. kendime kendime yazıp söyler güler eglenebilirim. ama cok okurum. herşeyi okurum.
Benim eşimde haksızken haklı olur kendini naza çekerdi. Bir gün patladım bağıra bağıra dedim bitti çekip gidiyorum bu evden ne beni ne çoçuğunu bir daha göremeyeceksin hadi eyvallah dedim. Hızlı hızlı toparlandım bir baktım Aslan kesilen adam süt dökmüş kedi olmuş gel aşkım konuşalım sen yanlış anladın felan filan . O gün bugündür acayip değişim var ama bu yapacağın ters te tepebilir buna hazırlıklı olman şart. Allah kolaylık versinMerhabalar 3 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var. Eşim memur sinirli,agresif,kaba saba bi adam.Sürekli kavga ediyoruz ve eğer ben alttan almazsam barışamıyoruz.Kavgalardan sonra da Naz'ı,tribi de cabası...Sanki ben erkek o kadın.Evde iş bölümü diye birşey de yok dolap yatak koltuk ben kaldırrım.3sene sonunda bi tane çerçeve aşabildi evimize o kadar üşengeç yanı..Neyse bnm sıkıntım şu haklıyken haksız duruma düşüyorum hep şiddet uyguladığında bende karşılık veriyorum vurdumu vuruyorum tabi sonunda ağlaya ağlaya oturuyorum.sürekli hakaret ediyor bi yerden sonra patlıyorum bende ağzıma geleni sayıyorum sonra gene kendini Naz'a çeken o oluyor el öpen ben .. Çocuğum da etkileniyor olanlardan üstüne titrediğim çiçeğimin ağzından küfür duymaya başladım.Napcagımı bilemiyorum maddi gücüm yok çalışmıyorum lütfen bana bi akıl verin ...
ama belkii belkiii emsal kararlar varsa sebep sonuc ilişkisine bakıp delil kabul edilebilir. ama emin degilim. o kadarını bilmiyorum. bazı şeyler yoruma cok acık yani hukuk mantıgı dahilinde. e birde yasa var. onun da bir mantıgı var. öncesini sonrasını bilmek yorumu öyle yapmak lazım... onu da ben yapamam....çalışıp dadı manası ile kamera koysa kapalı deyip açık bıraksa olur mu kanıt?
O kadar çok isterim ki gideyim bi doktora anlatayım derdimi sıkıntımı varsa söylesin hatamı göstersin doğru yolu da bu tatsız olaylar yaşanmasın .. aile danışmanı çift terapisi yapıyorlar kaç kere teklif ettim kabul etmiyor ben deli değilim sen git deyip bağırıyorSiz de biliyosunuz ki o adamdan hayır gelmez size ve tek çareniz boşanmak. Tabi bu sizin için kolay bir karar olmayabilir. Aslında yapacağınız çok şey var. Bir çoğunu arkadaşlar yazmış zaten. Bence öncelikle sizin psikolojik destek almanız lazım gücünüzü toplamanız, boşanmak için bir adım atmanız için. Allah güç versin size..
konu başlıgını bence gayet uygun... değiştirme.Tabi okuyun okumanın sonu yok ... yok canım ne takılacam meydan senin .. konu başlığını da değiştireyim mi?
hayır tek de yapabilirsiniz. eşim gelmek istemiyor hasta olarak ben geldim diyin. kimse hayır git demez.O kadar çok isterim ki gideyim bi doktora anlatayım derdimi sıkıntımı varsa söylesin hatamı göstersin doğru yolu da bu tatsız olaylar yaşanmasın .. aile danışmanı çift terapisi yapıyorlar kaç kere teklif ettim kabul etmiyor ben deli değilim sen git deyip bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?