Artık dayanamıyorum!Kocam hayvanın önde gideni!

Valla ben aldim cocugumu carptim ciktim kapiyi. Oglum 5 yasindaydi. Benim kendi annem rahmetli olmustu. Babam evliydi. Kendim cocuk baktim vs yine buyuttim oglumu 17 sene oldu.

Neden sanki burda stajını yapan bi hukuk öğrencisine benzettim şuan seni ? Bide kendi kendine espri yapıyorsun sürekli

çalışıp dadı manası ile kamera koysa kapalı deyip açık bıraksa olur mu kanıt?

Neden sanki burda stajını yapan bi hukuk öğrencisine benzettim şuan seni ? Bide kendi kendine espri yapıyorsun sürekli
staj mı ahh keşkkeee yaşım 37. okudugum bölümün cok cook farklı.
ben kendi kendime espiri yaparım takılma. kendime kendime yazıp söyler güler eglenebilirim. ama cok okurum. herşeyi okurum.

Siz de biliyosunuz ki o adamdan hayır gelmez size ve tek çareniz boşanmak. Tabi bu sizin için kolay bir karar olmayabilir. Aslında yapacağınız çok şey var. Bir çoğunu arkadaşlar yazmış zaten. Bence öncelikle sizin psikolojik destek almanız lazım gücünüzü toplamanız, boşanmak için bir adım atmanız için. Allah güç versin size..

staj mı ahh keşkkeee yaşım 37. okudugum bölümün cok cook farklı.
ben kendi kendime espiri yaparım takılma. kendime kendime yazıp söyler güler eglenebilirim. ama cok okurum. herşeyi okurum.
Tabi okuyun okumanın sonu yok ... yok canım ne takılacam meydan senin .. konu başlığını da değiştireyim mi?

Benim eşimde haksızken haklı olur kendini naza çekerdi. Bir gün patladım bağıra bağıra dedim bitti çekip gidiyorum bu evden ne beni ne çoçuğunu bir daha göremeyeceksin hadi eyvallah dedim. Hızlı hızlı toparlandım bir baktım Aslan kesilen adam süt dökmüş kedi olmuş gel aşkım konuşalım sen yanlış anladın felan filan . O gün bugündür acayip değişim var ama bu yapacağın ters te tepebilir buna hazırlıklı olman şart. Allah kolaylık versin

çalışıp dadı manası ile kamera koysa kapalı deyip açık bıraksa olur mu kanıt?
ama belkii belkiii emsal kararlar varsa sebep sonuc ilişkisine bakıp delil kabul edilebilir. ama emin degilim. o kadarını bilmiyorum. bazı şeyler yoruma cok acık yani hukuk mantıgı dahilinde. e birde yasa var. onun da bir mantıgı var. öncesini sonrasını bilmek yorumu öyle yapmak lazım... onu da ben yapamam....

O kadar çok isterim ki gideyim bi doktora anlatayım derdimi sıkıntımı varsa söylesin hatamı göstersin doğru yolu da bu tatsız olaylar yaşanmasın .. aile danışmanı çift terapisi yapıyorlar kaç kere teklif ettim kabul etmiyor ben deli değilim sen git deyip bağırıyor

Tabi okuyun okumanın sonu yok ... yok canım ne takılacam meydan senin .. konu başlığını da değiştireyim mi?
konu başlıgını bence gayet uygun... değiştirme.
meydan hepimizin konu senin - yadım isteyende sensin.
gene kendini savunuyorsun. hemde gereksiz yere...
azıcık bir derin nefes al - ekrandan az uzaklaş. ve sunu bil : biz sana yardım etmeye calışıyoruz. bize ters davranma.

hayır tek de yapabilirsiniz. eşim gelmek istemiyor hasta olarak ben geldim diyin. kimse hayır git demez.
eşinizde gelse iyi olur derler ama macbur tutmazlar.
+ hatalarını doktor sana söylemez. sana buldurur.

Küfür ve hakarete küfürle, şiddete şiddetle cevap vermek olayı büyütüyor, siz de yaptıkça aile içinde bu çok normal bir durum haline geliyor muhtemelen. Eşim bağırdığında susarım mesela o an sinirliyse çünkü bir laf etsem büyüyecek başka bir zamanda söylerim bu lafları bir daha etme çocuk etkileniyor ben de üzülüyorum diye. Allah sabır versin, bize ağır geliyor bazı şeyler ama dışarda erkekler arasındaki konuşmalara göre normal. Siz de ona benzemeyin çocuğunuza örnek olmak adına, bağırıyorsa başka odaya gidin çay koyun kahve yapın, konuyu uzatmayın, içinize atmayın ama kavga anında olayı büyütmeyin, peki deyip susmak bazen birçok kavgayı engelliyor, sakinken konuşmak daha iyidir. Elbette sizin haklı olduğunuz yerler vardır ama sabredin, uygun zamanlarda uygun bir dille konuşun. Şiddetin bağırıp çağırmanın genelde sebebi iletişim kuramamak, birbirini anlayamamak. Daha iyi anlamaya çalışın neden öfkeli, ve daha düzgün anlatmaya çalışın kendinizi. Alttan almak eziklik değildir, yuvanın devamlılığı için gerekiyor, tartışma sebepleri çok önemli değilse tabiki.

Bana kalırsa baba evine dönmek de bi çare değil. Benim ablam da eşiyle çok sıkıntılıydı baba evine döndü inanın bana ev ev üstüne olmuyor. Yakın bir komşum var onun da kocası onu aldattığı halde pes etmedi asla boşanmadı ve gitti çalıştı. Bazen konuşurduk bize kocasını gram sevmediğini ama meydanı neden başka kadınlara bırakacakmışım şurda evim var düzenim var boşanıp asla gitmem baba evine derdi ve öyle de oldu. şimdi araları düzelti. Yani açıkcası size ne tavsiye edeceğimi bilemedim sadece çevremden gördüğüm örnekleri söylemek istedim. Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir bu durum.

konu fake mi ? neden konu sahibi gri oldu gecici pasiftir yazıo. ban mı aldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…