kabullendim sonuçta ben seçmedim annemi. şuan annemle aramız iyi arkadaş gibiyiz arada kavga ediyoruz ama olsunAnnenizi böyle kabullenin ve beklenti içine girmeyin..bi iş bulup kendi hayatınıza odaklanın
3 yıldır Annemle arkadaş gibiyiz arada dışarı çıkıp beraber geziyor alışveriş yapıyoruz bazen kavga ederiz herkes gibi ama yine de bir eksiklik hissediyorumYedirmek icirmek,yemek yapmak,bulasigini yikamak yada para kazanip ihtiyaclarini karsilamak,bunlar anne baba olmanin en kolay yani.Basini oksamiyorsan,"iyi misin" diye sormuyorsan,destegini hissettirmiyosan uzgunum anne/baba degilsin.Maddi olarak ihtiyaclarini karsilamis eyvallah ama varligiyla,anneligiyle yaninda olsaydi,dustugun yerden kalkardin.Sana tavsiyem kendini yetistirmeye,kendini iyilestirmeye bak ,yapamiyorsan uzmandan destek al.
çok istiyorum bende artık bıktım kendi hayatımı yaşayamıyorum sığıntı gibiyim. 3 yıldır Annemle arkadaş gibiyiz arada dışarı çıkıp beraber geziyor alışveriş yapıyoruz bazen kavga ederiz herkes gibi ama yine de bir eksiklik hissediyorumAnnenizle ilgilenmeyi bırakıp kendinizle ilgilenmeye baslayın o zaman. Mesela bir işe girin kafanız dolsun, yorulun.. hayat bi sekilde düzene giriyor. Etrafınız genişlesin degisiklik yapın yani hayatınızda.. anneniz kendisine bakabiliyodur herhalde siz ilgilenmesenizde..
Gencliginin en güzel yillarina adim atmis bulunuyorsun daha yeni bence.
Bakis acini degistir.
Olmus olanlari da fazla düsünme. Olmus bitmis. Gecmise ancak ders almak icin bakilmali.
Annen calisan bir kadinmis. Belki kendisi sevgi görmemistir veya maddiyatla göstermek istemistir sana olan sevgisini. Bildigi ve elinden geldigi okadar dir. Bu seni sevmiyor anlamina gelmez kendini öyle hissetme bence.
is hayatina atilmaya bak biran önce biryerden basla gerisi gelir
anlatamadığım çok özel şeyler var anlatsam bana hak vericeksiniz nasıl dayandın bunlara diye ben özet geçtim sadece. Okulu bitirmeye çalışıyorum şuan . Temizlik işini biraz saldım ki annem yapmaya başladı artık yardımcı oluyor daha önce neden yapmıyordu ona kızıyorum ona rağmen ağır olan işleri ben yapıyorum o hafifleri yapıyor. İlişkiler konusunda çok tecrübem olmadığı için hayal kırıklığına uğradım okuyup araştırıp görüp öğrendim bazı şeyleri. Ve 3 4 yıldır Annemle arkadaş gibiyiz arada dışarı çıkıp beraber geziyor alışveriş yapıyoruz bazen kavga ederiz herkes gibi ama yine de bir eksiklik hissediyorumAnneniz çalışmış , elinden geleni yapmış sizi büyütmeye çalışmış. Güzel anneler gibi Size iyi de davranmış .
Sevgisizlik çektim diyorsunuz ama neye göre sevgisizlik . Belki de o elinden geleni yapmıştır sevgi olarak, boyutunu farklı olduğu için size eksik gelmiştir.
Okumamaniza sebep annenizi tutamazsiniz. Kolay yolu secmektir başkasını suclamak.
Isteyen 9 10 kardeşle , Tek oda da lisans yapıyor, yapanlar çok.
Engelleyen olmamış sizi. Yaşınız 26 temizlikte yapılır, yemekte yapılır, adını hizmetcilik bırakarak kendinizi boşuna demorilize ediyorsunuz.
Ve kaçıncı sınıf terksiniz Bilmiyorum ancak isterseniz okulunuzu bitirebilrsiniz, yeter ki isteyin.
Hayat yoldaşı seciminizi ise gözden geçirin. Demek ki bir yerde yanlış kararlar veriyorsunuz, o noktayı bulun.
Doğru insan var bunu unutmayın. Kistasiniza uyan bir şekilde kendini belli ediyor. Mantıkla karar verin en çok.
Mükemmel insanlar olup sonradan sıkıntı verenler de var elbet bunun da bir açıklaması yok benim yanımda. Insanoglu işte.
3 yıldır Annemle arkadaş gibiyiz arada dışarı çıkıp beraber geziyor alışveriş yapıyoruz bazen kavga ederiz herkes gibi ama yine de bir eksiklik hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?