- 6 Ekim 2016
- 84
- 16
- 3
Rabbım dayanma gücü versın sıze ve aılenıze ablaAynen. 12 sene bitti nerdeyse. Yaş kaç olursa olsun her an hissetmek istiyo insan varlığını. Allah kalanlarımıza uzun ömür versin diyoruz napalım kader...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbım dayanma gücü versın sıze ve aılenıze ablaAynen. 12 sene bitti nerdeyse. Yaş kaç olursa olsun her an hissetmek istiyo insan varlığını. Allah kalanlarımıza uzun ömür versin diyoruz napalım kader...
Tabiki öyle , baban öldü mü büyürsün, yaşıyorsa yasin 50 de olsa küçüksün. ..Nurlar içinde yatsın ..Aynen. 12 sene bitti nerdeyse. Yaş kaç olursa olsun her an hissetmek istiyo insan varlığını. Allah kalanlarımıza uzun ömür versin diyoruz napalım kader...
Kuzen evliliği nasıl ensesttir anlamadım. Kaynak var mı kafanıza göre mi söylediniz bunu?Çocukla konuş sevmiyorum seni benle mutlu olamazsın de. Kendi atsın nişanı sana bırakmasın açık açık konuş ama. Kuzen evliliği ensesttir. Onu da geçtim bebeğinin sakat olma ihtimali var...
Kuzen nasıl ensest oluyo. Genler aynı anne babadan mı geliyo?Çocukla konuş sevmiyorum seni benle mutlu olamazsın de. Kendi atsın nişanı sana bırakmasın açık açık konuş ama. Kuzen evliliği ensesttir. Onu da geçtim bebeğinin sakat olma ihtimali var...
amin seninde Allah yardımcın olsun canımÇok dua edıyorum abla benımde hayatım da once rabbımjn elınde sonra pıslık amcamın ablaa ben ıtandıgımdıgımdan degıl askında elımde bi meslek yok bana kapısında sığınmak cok zor sizde bana dua edın cok üzüldüm o kız ıcın rabbım mekanını cennet etsin
Kuzen nasıl ensest oluyo. Genler aynı anne babadan mı geliyo?
Bencede hadi araştıralım.Anne babadan gelen olmasına gerek yok anne babayla aynı kanı taşıyan kardeşinin çocuğu işte. Gayet ensestte girer. Ensestin terminolojik anlamını bir araştıralım önce.
Hala kuzenlerle evlilik yapılıyor. Sanmayınki ben buna hoşgörüyle bakıyorum, asla olmaması gereken birşey. Hem sağlık hem aileler açısından çok tehlikeli bi durum. Ailemde de hiç böyle bir ilişki evlilik Yok ama bu ensest diyebileceğim anlamına gelmez.Anne babadan gelen olmasına gerek yok anne babayla aynı kanı taşıyan kardeşinin çocuğu işte. Gayet ensestte girer. Ensestin terminolojik anlamını bir araştıralım önce.
Gecici olarak kendini cirkinlestir. Bol bol sakarlik yap. Buyuklerin yaninda sacma sacma seyler soyle fikra falan anlat buyuklerin yaninda nasil konusuyor desinler. Yaptigin ikramlar cok kotu olsun. Ustune basina bakma eski pusku hatta kirli seyler giy. Telefonda surekli kavga et rahat huzur birakma. Yani bir sekilde kendisini ve ailesini sogut kendinden.
Anladigim kadariyla sizinle bayila bayila nisanlanmadigi icin umurumda degilsiniz. Tamamen evlenmek icin evleniyor yani kimle evlendigi umurunda degil. Ayrica psikolojik sorunlari da var bence.
Bencede hadi araştıralım.
Ensest genellikle bir erkeğin cinsel ilişki yönünden yasaklanmış olan kızı, kız kardeşi, ablası, üvey kız kardeşi, kız yeğeni, teyzesi veya annesi ile cinsel ilişkide bulunmasıdır.
Nerden geldiği beni ilgilendirmez. Nerde yaşıyorsam oranın yasalarına göre kabullenirim anlamları ve sınırları. Dinimize ve Medeni kanununun 92. Maddesine göre anne baba dayı hala teyze amca ve kardeşlerle evlenmek yasak ve sapkınlıktır.Fransızca inceste den gelir.çoğu kişinin aklına anne-baba-kardeşle yaşanan ilişki gelse de kan bağınız olan kişilerle yaşanılan ilişki ensesttir. Türk dil kurumunda aile içi yasak ilişki olarak tanımlanıyor. 1. Dereceden kuzenler arasında %13 gen ortaklığı vardır ensest ilişkiye girer. 2. Derece kuzen ise ensest sayılmamaktadır. 1. Derece dünyanın tamamına yakınında yasakken 2. Derece sadece bazı yerlerinde yasaktır. Mesela amerikanın yarısında yasak yarısında serbesttir. Tanımlara nerden bakıldığına göre dünyada değişiklik gösterse de kuzen aile içi sayıldığından ensesttir.
Nerden geldiği beni ilgilendirmez. Nerde yaşıyorsam oranın yasalarına göre kabullenirim anlamları ve sınırları. Dinimize ve Medeni kanununun 92. Maddesine göre anne baba dayı hala teyze amca ve kardeşlerle evlenmek yasak ve sapkınlıktır.
Tekrar ediyorum, durum çok nahoş. Kendi kızlarımın asssslaaaa kuzenleriyle evlenmesini istemem çünkü bana göre gözümde kardeşler. Ama kendileri istedikten sonra hayır bu ensest ilişki demem kimseyede dedirtmem.
Konu sahibinin durumu ise bambaşka. İlk sevmiş tanıyınca yine akraba evliliğinin dezavantajı olan ailelerin kopmasından korktuklarından ayrılamıyor. İlk olarak yardım etmeliyiz sonra Kelime oyunlarıyla uğraşırız[/QUOTE
Dine göre ne olduğunu genel geçer bir kabul olarak zaten sayamayız. Medeni kanuna göre yasak ve sapkınlık olarak addedilen şeyden yola çıkarak o kişilerin çocuklarıyla ilişkiye girmeyi ben bir psikolog olarak ensest şeklinde tanımlıyorum.bu da benim bilimsel görüşüm. konu sahibine de görüşümü bildirdim hangi şartlarda olursa olsun kabul edilebilir bişey değil bunda zaten hemfikiriz:) iyi günler dilerim.