Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. İnşallahamin seninde Allah yardımcın olsun canım
Bende o kadar pişmanım ki keske dıyorum ama keşke dıyebıluyorum elımden geldıgı kadar soguk davranıcamKüçücüksün ya ne evliliği 20 nedir ya hayatın baharı of 27 bana erken gelırken ben gayet iyi bir Yaşta evlenmişim
Belli degıl ama insallah olmaz bazıları ıkı aya olur falan dıyolar ama net bsy yok inşallah olmazDugun tarihi yakin mi?
Bi de aranizda bu kadar nefret edecegin neler yasandi?
Büyük ihtimal benı suçlarlar abla bu umrumda degıl ama aılem zarar görebıkır .Manevi konuda off bılmıyorum artık ne yapacagımı soğusun istiyorum bende ama Konuşmuyorz kıÇocuğu karşına al konuş, beni sevmiyorsun biliyorum millete başka birini sevdiğini söyle, bana ısınamadığını söyle nişanı at de. O da sanırım pek gönüllü değil. Çocuğu ikna et nişanı bozsun ama bu sefer de o kadar gerici bir yerse sende kabahat bulabilirler. Oradan ayrılma şansın yok mu, annen baban başka bir şehirde üniversiteye yollarlar mı seni?
Evet bebegın sakat olma ihtimali var bılıyorum bunu sayesınde ayrılma noktasına geldım gıt konuş büyüklerımızle. Dedım ama soylemedıÇocukla konuş sevmiyorum seni benle mutlu olamazsın de. Kendi atsın nişanı sana bırakmasın açık açık konuş ama. Kuzen evliliği ensesttir. Onu da geçtim bebeğinin sakat olma ihtimali var...
Aslında güzel bi fikr ama onunla nasıl konuşsam 20 gündür konuşmuyoruz bıraz bahane bulsam iste nıye aramıyorsun sormuyosundan gibi bıraz trıp tarzından kavgamı çıkartsam acaba ?
Hayır ablaa beraber oturmıcaz ama insallah kendı bınalarında bulurlar babam bı durum da bı ıhtımal belkı yok olmaz der ınsşaah tek umudum buSimdi ben yazacaksin, ara hatta evlerini ara, senin derdin ne diye gir, anan mi dolduruyor seni de cik cirkefin teki ol. Evlenince ayri evde mi yasayacaksin yoksa kv ile mi? Eger kv ileyse, ordan devam et, kessen yine beraber otturmam diye.
Hayır ablaa beraber oturmıcaz ama insallah kendı bınalarında bulurlar babam bı durum da bı ıhtımal belkı yok olmaz der ınsşaah tek umudum bu
kesinlikle katılıyorumArayip kavga cikardin mi? Eger cikarmadiysan yap bunu. Gercekden istemiyorsan ve dedigin gibi normal sakince konusarak bu isi bitiremiyorsan sirret bi gelin olup cirkefleseceksin.
Konu sahibi belli ki küçük bir yerde yaşıyor, adını bu şekilde çıkartması doğru mu sizce? Yani netice de bu çocukla bitireceğim diye herkese kendisini kötü tanıtması ne kadar doğru olur? İlerde bir yuva kurmak istediğinde önüne çıkacak, bu davranışları kimse unutmaz, neden bitti diye sorulduğunda bunlar konuşulacak neticede, bu düşüncedeki insanlar kızın adını da çıkartır. Ben bu fikri hiç cazip bulmadım.Valla canim benim düşüncem böyle madem zorluyor ailen yapacak bişey yok önce evde başla bu psikolojisi bozuk davranışlara sonra zaten duyulur milletin diline herhalde altına kakasini yapan gelin almazlar.ama utanma bunu yapmak zorundasın Allah yardim cin olsun
Nisanlin istemediğini hissetmiyor mu? Kendini istemeyen biriyle zorla mi evlenmek istiyor?Belli degıl ama insallah olmaz bazıları ıkı aya olur falan dıyolar ama net bsy yok inşallah olmaz
Akraba evliliklerinin sonucunu biliyorsunuz degil mi. Hemde baba tarafindan akraba en tehlikelisi. Aile buyuklerinizi karsiniza alip konustunuz mu. Evliyken cocuklami donmek, boylemi donmek daha iyi diye sorsaydiniz. Illa ki israrci olurlarsa da sonuclarina siz katlanin diyin.Sevgili ablalarım o kadar kötüyüm ki artık dayanamıyorum nişanlıyım nişan atmak istiyorum. Fakat atamıyorum amcamın oğlu ile nişanlıyım Doğuda yaşıyorum burda nişan atınca adın bildıgın Cıkıyor aılenın sözde namusu lekelenıyor oyle bi haldeyim kı artık allahım al Can'ımı kurtulayım şu evlılıkten dediğim oluyor Allah affetsin nişanlım cok degısk. Bı yapıya sağıp sessız sakın daha önce bi kac tartışma yaşadık Onu önceden cok sevıyordum ama artık zerresı yok bende sevemıyorum Ne onu ne amcamı ne yengemi Yapamıyorum içim sinmiyor aöa mecburm bu evlılıge ağlıyorum sızlıyorum ama bi çarem yok. Sadece. Rabbım. Yardım edebılır bana dua edıyorum rabbım hayırlı bı sekılde sonlandır şu nişanı dıye beınım icin hayırlı degıl Sankı hissedıyorum bunu babamla konuştum ama yanımda durmadı burda. Namusa laf atılıyor ya burda adım oruspuya cıkıyor Namusumdan hic şüphem yok ama babam dedı başta istemeseydin dondum Kaldım elımde bi çocukla kapıya donmeyı ıstemıyorum boşanmak istmeıyorum korkuyorum onu çok severken benı kendınden cok soğuttu sizden rıcam ablalarım beınım icin dua edın cok ıhtıyacım var beınım icin hayırlısını dileyin nolur benıde duanıza ekleyin artık sadece benım icin hayırlısı olsun dıyorum sadece bu çünkü baska bsy dıyemıyorm insan allahtan bşyi çok cok ıstememelı yanı ısrr. Etmemelı ben onu cok ıstedım rabbımden ve oldu duam kabul oldu ama. Keske sadece hayırlısın ısteseydım bana dıyıceksınız neden akraba sevdım kuzen gıbı degılız farklı sehırde büyüdük o benı başta ıstemedı ama ben hep ıstedım bılmıyorum çocuktum. 16 yasında ıstedım dua ettım akrabalarımız cok ıstıyor du Sankı onların lafı beynıme yerlesmıstı bilmiyorum Nasıl oldu bıanda nişan oldu ve şuan bıttsın ıstıyorum bolur benı yargılamayın neden akraba dıye. Cok kotu durumdayım arada sınır krızı gecıryorım ağlıyorum ama bu işe bi çare bulamıyorum sadece Allah'a sığınıyorum sizde bana dua edin cok ihtıyacım var
Kiz ölümden bahsediyor.vdahae kesinlikle ailesinin bunu kabul etmediginden bahsediyor. sonraki hayatına giren insana bunun izahını ya par.son çare olarak söyledim.kar zarar olarak bakarsanız kendini arabanın altına atmayı düşündüm yazmış.Konu sahibi belli ki küçük bir yerde yaşıyor, adını bu şekilde çıkartması doğru mu sizce? Yani netice de bu çocukla bitireceğim diye herkese kendisini kötü tanıtması ne kadar doğru olur? İlerde bir yuva kurmak istediğinde önüne çıkacak, bu davranışları kimse unutmaz, neden bitti diye sorulduğunda bunlar konuşulacak neticede, bu düşüncedeki insanlar kızın adını da çıkartır. Ben bu fikri hiç cazip bulmadım.
Ben de anlamadım. Doğuluyuz biz de, hiç böyle şeyler olmuyor çevremde.Ben de Doğuda yaşıyorum ve çevrede nişan atma olayı da oluyor ister istemez kimse de yadırgamıyor hatta herkesin söylediği aynı şey sonradan evlenip boşanmakdan daha iyi falan diyorlar ailenizi bir şekilde ikna etmeye bakın madem nişanlınız cins biri her cinsliğini her ters hareketini söyleyin anlatın ailenize babanıza diğer aile büyüklerine varsa diğer amcalarınızdan kuzenlerinizden yardım isteyin emin olun kimsede namusunuza laf etmez zaten nişanlılık kişilerin birbirini daha iyi tanıma süreci değil mi Allah yardımcınız olsun
Yil olmus 2017 kim kiminle zorla evlenir arkadasim sen istemedikten sonra kimse birsey diyemez baban zorla sacindan tutup goturcek hali yok ya .Baktin cok ustune geliyorlar devlete sigin bir omur istemedigin bir adamla mi evli kalicaksin ve ondan cocuk mu yapacaksin