• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik dayanamıyorum..

Su an yüksek lisans yapiyorum da.. Hem is hem kpss hem yuksek lisans kafam iyice karsti..yuksek lisansn bitmesne bi yilim var o sürede para bulmam lazm diktrmekicin..

Ablacım önce tezini bitir
Sonra iş meselesini hallet
Sonra evlilik işine giriş
Evlilik kaçmıyor ya hepsini bir arada yapmak zorunda değilsin
Sırayla git , her şeyi aynı anda halletmeye çalışma
Senin durumundan bağımsız, genel olarak babaevinden çıkıp koca evine gitmeyi anlamıyorum
Kendi paranı kazanıp harca, ye, iç,gez
Kendi kazandığını yemek güzel
Evlilik kaçmıyor ya 1 yıl sonra da önce de evlensen nasılsa ömür boyu birliktesiniz

Ceyizime birşeyler almalıyım de az az para koy kenara. Doktorlara görüşebilirsin zor durumdayım deyip belki sana bir güzellik yapar. Yada düğünü regl olduğun döneme getir. Ne bunalımlara girdin kız bende birsey oldu sandim

diktirmek için para yokki'' para olsa diktirecekmisiniz :KK57::KK57:
o zaman bütün sorun çözülecek mi rahatlayacakmısınız hem kendinizi hem karı tarafı kandirdiğiniz için:KK57:

Kandirmak evet.
Tr genel seviyesinden yola cikarak kandirilan zar bekcileri hak ediyor diyorum ve hatda doktor olsam bu işlemi bedavaya yapardim.

o zaman bütün sorun çözülecek mi rahatlayacakmısınız hem kendinizi hem karı tarafı kandirdiğiniz için:KK57:
Bizim toplumda ayıplanan şeyler bunlar kimse ben bekarım ama aktif sex hayatım var diyerek gezemiyor. Diktirsin rahatlasin

24 yasndayim..artik icime ata ata patlicam bi yerde..
aynen aklından intiharı çıkar cocukta değilsin 24 yas olgun düşün.olabilir her insanın basına gelebilir herkes hata yapabilir önemli olan telafisini yapmak.herşeyin bir cözüm yolu var zamana bırak.konuşursun kabul eder yada etmez yada diyemedinmi git diktir bunun başka bir yolu yok.artık bu konuları duydukça kulağa normal geliyor.derslerini düşün o konuyu aklından sil at cok büyütmüşsün.kendini yıpratma yazık edersin kendine..

Tesçok teşekkür ederim konusmak iyi geldi..:(
Senin durumundan bağımsız, genel olarak babaevinden çıkıp koca evine gitmeyi anlamıyorum
Kendi paranı kazanıp harca, ye, iç,gez
Kendi kazandığını yemek güzel
Evlilik kaçmıyor ya 1 yıl sonra da önce de evlensen nasılsa ömür boyu birliktesiniz

Kandirmak evet.
Tr genel seviyesinden yola cikarak kandirilan zar bekcileri hak ediyor diyorum ve hatda doktor olsam bu işlemi bedavaya yapardim.

Erkekler her halti yiyip gogsunu gere gere gezerken kadinlara cinsellik degil eteginin ucunu gostermek haram

Cinsellik yasamayip erkeklere normal gorup, kadinlara yasak koyanlar erkeklerse....o zaman bu toplumun erkekleri kandirilmaya mustehak bu kadar

Bir et parcasi icin kan dokuluyor bu ulkede.Erkek ogrense kimbilir neyle yaftalicak kizi.intihar etmesi daha mi iyi sizin icin ?
Diktirsin herkes rahatlasin bence de ..
Konu sahibi burda kendine aciyacagina gir bir iste calis iki maasini birlestir git operasyonu tamamla .
Bana kalsa bunlari sorun edebilecek biriyle evlenme .
O sana ispatlasin senden once kimseyle birlikte olmadigini.
Kiza haram erkege helal mi zina ?

Erkekler her halti yiyip gogsunu gere gere gezerken kadinlara cinsellik degil eteginin ucunu gostermek haram

Cinsellik yasamayip erkeklere normal gorup, kadinlara yasak koyanlar erkeklerse....o zaman bu toplumun erkekleri kandirilmaya mustehak bu kadar

Aynen. Kökleri kurumadi.

Zar bekcileri.
Hele dul kadina yapilan muamele...

Pffff... dul kelimesi bile igrenc ( boşanmış kadin için)

Psikolojim yerinde değil artik dusunmekten kendimi alamiyorum cok cok mutsuzum sürekli agliyorum..öncelikle 16 yasmda bi iliski yasadim keske yasamasaydim cok pismanim..gecmisi bi kenara birakip kendi ayaklarmn üstnde duruyum diyorum olmuo is yok.. Bi yil snra nisanm var aileler bilio ama sevgilime hala söyleyemedim bakire olmadgmi..ablma icimi döksem diyorum ama Bilmiyorum bu devrde insan ablasna bile güvenemio..intihar etmek istiyorum artik gerçekten dayanamiyorum kimseyle kbusamiyotum is yok güc yok kendimi ise yaramaz biri gibi hissediyorum..nolur bana yardim edin nolur iyi degilim..kpss ye calismak istiyorum ama bu kafayla konsantre olamiyorum cok yorgunum.artik herseyden biktim.
Şu anda kaç yaşındasınız? Allah belasını versin bu toplumun. Canım bak Himen yani toplumda kızlık zarı diye bilinen şey erkek denen varlığa birşey ispat etmek için yaratılmamıştır. Kadını mikroptan ve enfeksiyondan korumak için vardır. Neden kendinize lanetlenmiş muamelesi yapıyorsunuz. Ne olmuş bakire değilsiniz? Biri bana böyle bir soru sorsa kulaklarından tavana asarım.

Kandirmak evet.
O adamlar bir kadından doğruluk dürüstlük sadiklik falan beklemiyor ki
Tek bekledikleri şey iki damla kan o kızlarda bu istediklerini veriyor

Karsindaki insani en iyi sen tanirsin biz ne desek bos.az cok konusmalarindan anlarsin tepki verir mi nasil karsilar.ha bana kalsa boyle bir seye degil tepki ima edecek adamla bir dk durma derim..nisanliyim ve bir kez bile boyle bir soruyla karsilasmadim.seni bununla yargilayacak adam once kendi gecmisine bakacak.utanma hata olarak gorebilirsin ama arkasinda dur.ezilip bukuldukce daha kirarlar.

Back
X