Artık dayanamıyorum

duygularina yenik dusme her daim bir adim oncesini hesapla ve ona gore hareket et..
bu adamdan ne koy ne kasaba olur ..
sana kapiyi gosteriyorsa bir adam..
giderim anamin babamin kapisinda yatarim da yinede boyle bir adama daha da kadinlik yapmam..

Siz bi de bu sığ adamla oturup çocuk mu konuşuyorsunuz?
Allah aşkına yapmayın şunu ya.

ailemi bıraktığım adam tarafından ailesi için hep bırakılıyorum.
Bazı şeyler en başından yanlış. Gidin ailenize pişmanlığınızı belirtin ve o adamdan kurtulun. Yuva böyle bir şey değil, ortada kurtarılabilecek bir şey yok.

Ve gerçekten lütfen çocuk yapmayın.

Neden katlaniyorsunuz bu canlıya?

Sizi eski kdnularonızdan hatırladım en son açılmayı düsünülordunuz. Bikaçkez benimki dedi öyle ben düzenimi bozmam al ceketini git dedim yemedi tabi.en son demesini de babasını aradım ben bosuyorum oğmnuuzu diye geldi ben kızımdan memnunum hata senin dedi arayı buldu ailesi olmasa b)nde kapıya koyardım heralde

Kapı orda diyorsa o an babanizi çağırın nasıl başlarsa ömür boyu öyle gider çocuk olursa da daha beter olur ailemden biliyorum . Kendinizi ezdirip alttan alan siz olmayın.
Peygamberimiz buyuruyor erkeklerin en hayırlısı karısına iyi davranan dir. Hazır cocukda yokmuş saygı sevgi . Sevgi yoksa en azından saygı olmalı . Kapıyı gösteren kişiler saygisizdir .

Kocanız çocugunun erkek olcağını nerden biliomuş acaba babasının adını koycakmış.
Hepsini geçtimde seni sürekli evden kovuyo ve sen bu adama ödül olarak çocukmu verceksin.
Sakın çocuktan sonra düzelir diye düşünenlerden olma zira hepsi buraya çocuktan sonra bisürü konu daha açtılar çoğu boşanmak üzerine...

Bende buna benzer konu actim .kacarak evlendim bende ve hep ailesini tutuyordu .ciktim evden babam gulun yanindayim bosanacam omur boyu cekilmez bence

Bu sorunları asmadan çocuk yapmak mantıklı gelmiyor bana. Bu sefer çocuğunuz için herşeye daha da katlanmak zorunda hissedebilirsiniz.

görünen o ki eşinizin size ne sevgisi ne de saygısı kalmış. sizi huzura erdirecek şey:boşanma gibi duruyor.
çocuk fikrini düşünmeyin bile,yazık onu da böyle bi hayatın içine getirmeyin.Allah yardımcınız olsun

Şu soru kalıbına da kıl oluyorum. "Bizim eşlerimiz de hep kovuyor ya" desek susup oturacak mısınız?

Demek ki dayanamıyorsunuz ki artık dert görüp şikayet ediyorsunuz. Demek ki normal değil.
Bir de bu herifi baba mı yapacaksınız? Neden?

Bu mükemmel evliliği tabiki çocuksuz birakmak olmaz.
Hemen yapın.
Ödül gibi.

Ben asıl her kavgada defol git diyen, sevmeyen adamların koynuna girip nasıl sevişiyorlar da üstüne bir de çocuk muhabbeti yapıyorlar onu anlayamıyorum? Hiç mi akıllarına gelmiyor bu aşağılama?

Ben böyle erkeğin donunu bile bir yıkamam kendi kıyafetimden ayırırım yahu. Her gün sil baştan nasıl yaşayabiliyorlar aynı evde? Defol git diyen adamı ben kendim kovarım evden..

Çocuk falan yapma sakın dicem ama yazdıkların çözüm bulmaktan ziyade iç dökmek diye düşünüyorum. Yani düzelme için bir adım atacak cesaretin olduğunu sanmıyorum. Keşke yazdıklarını Kocaman puntolarla her lise çalışına billbordlara assak da genç kızlar aynı hataya düşmese

Ve sende bu evliliğe devam dıyorsun bakınca hafifletici hic bir sebep bulamadım...

Öncelikle Allah sana sabır versin. Her ailede sorunlar olabilse de eş çok önemli... Acaba ailesi ile ilgili şikayetini dile getirirken sert mi davranıyorsun? Ne yazık ki erkekler bir kadına ancak acıdıklarında anlıyorlar. Daha naif yaklaş bana böyle yaptıklarında ben çok üzülüyorum de ama sakın onlar şöyle onlar böyle deme. Birde bu şekilde dene eşin değişmezse ondan sana hayır gelmez üzgünüm...

Bosanir mısınız bilmem ama sakın sakın bu adamdan cocuk yapmayın. Sızın ıcın intihar olur ben size deyim. Sakın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…