Artık dayanamıyorum

Anlam veremediğim kadın tipi. Eşi kovuyor, özgür iradesini hiçe sayıp insan yerine koymuyor ama hala o adamın yanında duruyor. Bir de çocuktan bahsediyor. Sen kendini bu kadar değersiz görüyorsan biz ne yapabiliriz ki? Daha da içinden çıkılmaz bir zindan haline getirmek istiyorsan hayatını bir de çocuk yap ne diyeyim ki.

Var mı eşi her kavgada evden kovan. Mesela ne olursa olsun büyük küçük her tartışmada topla çantanı çık git, kapı orada, defol git.
Ne olursa olsun haklı olduğum her şeyde inkar ediliyor. Gözümün içine baka baka gerçekleri kabullenemiyor. Eşimin gözünde ailesinden nefret eden bir kadın gibiyim. Fakat nedense ailem karıma bir şeyler yaptı da karım da aileme karşı mesafe koydu diyemiyor. Bana gelip ailemden nefret ediyorsun diyip ailem de seni kendi kızları gibi seviyor deyişi o kadar yalan ki.Eşimin ailesi her şeyine, her şeyimize karışıyor. Öyleki benim giyimimde bir anormallik yokken eşime eşin tesettüre girecek dayatmaları ile eşimin de bana tesettüre gir bıktım bunların dırdırından deyip benimde kaçmamla boyun eğdiğim şeyler öyle fazlaki. Üzülüyorum eşimin kimseye hayır diyemeyişine.Ailemle aram kötü olacak diye diye öyle her şeye susuyor ki.Ne yaparlarsa yapsınlar iyi veya kötü her şeye susacakmışım.Çocuğumuz olursa benim hakkım yok kendi babasının adını koyacakmış. Ve ben ailemi bıraktığım adam tarafından ailesi için hep bırakılıyorum.
Benimki diyordu bi ara. Topladım eşyamı aldım valizimi çıktım gittim davayı da açtım. Kriz geçirdi sonra alttan almalar eve dön demeler. Şimdi en ufak bişeyde ben onu tehdit ediyorum giderim die. Şimdi de farklı sorunlar var da tabi.

Böyle bir adamdan asla hamile kalmazdım
Evden kovduğu içinde, boşanırdım
Herşeyden önce kendi gururum ve onurum gelirdi En Büyük KK

Rahatsiz oluyorsa kendi defolsun gitsin seni niye kovuyor? Erkeklerin kira fatura ödüyor diye ev benim havalarina girmelerine de ayar oluyorum. Kadinlar olmasa acliktan ölürler, ama 3 kurus para kazaniyorlar diye bi havalar bi havalar.
Babasinin adini koymak istemesine hic deginmiyorum bile. Adam ailesine yaranmak icin ne yapacagini sasirmis

Ailenizi kimse için bırakmayın demek ki aileniz sizin için değersizmis
Esinizin ailesi de sizden daha değerli yani ana baba rızası diyorum geçiyorum.

Asla çocuk yapmayın.. size saygı duymayan birinden neden çocuk sahibi olup hayatınızı daha da çıkmaza sokacaksınız? Eğer maddi gücünüz yoksa hemen bir iş bulun çalışın ve size bir daha aynı şeyi yaparsa boşayın.. hiç kimse ezilmek için evlenmiyor kendinizi ezdirmeyin

Umarım bu adamdan çocuk sahibi olma planınız yoktur. Varsa da bence vazgeçin.

Bence bu durum artık sizin seçiminiz çocuk yok ve hala o evde kalıyorsanız durum seçim olmuş oluyor...

sanırım bu durumdan hoşlanıyorsunuz başka açıklamasını bulamıyorum
Her insanın evlilik anlayışı farklıdır
Bana göre tek çözümü boşanmak
Bir de hayır yani çocuk olursa diye yazmışsınız bu ihtimalin var olması bu durumu seviyorum demek üzgünüm

Cocuk mu? Saka misin? Boyle bir ortamda yaparsan, iste o zaman cidden cehennemlik olursun. Kendini yakmis olabilirsin ama bir subyanin hakkini yiyemezsin

Back
X