Artık dayanamıyorum

Ama ailesi için yapıyor bunu acaba ailesi konusunda ne için bu kadar psikolojik şiddet uyguluyor kopamadığı ne yada eşine sevgisi azdır :KK43:
Ozaman? Yuva kolay kurulmuyor demek yersiz olur dı mı . Karısını sevmeyen adam zaten yuvaya ait degıldır, kadın neden omrunu kovulmakla gecırsın

Ayy tesettür meselesini okuyunca bu iş bitti gözümde ya abla sen manyak mısın kaç gitsene yüzsüz gibi hala adamın peşindesin noluyormuş tesettüre girince 😂

Böyle sürekli evden kovulsam giderdim. Sürekliliğe de gerek yok aslında.
Çocuk da yok mis gibi, tabiri caizse çöpsüz üzümsünüz.
Çocuk olsa maddi durum, ekonomik özgürlük, ev bark çok daha mühim oluyor türlü türlü zorluk ama şimdi avantajlısınız.

Elbette boşanma son çare olsun, evlilik kurtarılmaya çalışılsın ama böyle tek taraflı itelemekle biraz zor gibi

Ayy tesettür meselesini okuyunca bu iş bitti gözümde ya abla sen manyak mısın kaç gitsene yüzsüz gibi hala adamın peşindesin noluyormuş tesettüre girince 😂
Manyak mısın derken? Tesettüre girince noluyormuş, manyak olunmuyormuş herhalde değil mi?
Kahkahayla gülünecek bir şey göremedim ben konuda.

21 yazıyor cidden 21 yaşında mısınız ?
Böyle sizi evden kovan bir erkek sizi asla sevmiyor ve istemiyordur. Size değer vermiyor kaybetme korkusu yok. Bir de sakin ama sakın çocuk yapmayın. Aklinizi başınıza alın. Bugün olmasa 1 sene sonra kapının önünü gösterecek bu sefer eve de almayacak. Bir ömür sürecek bir evlilik değil. Bana kalırsa gururunuzu onurunuzu bu pisliğin önünde ezdirmeyin ailenizin yanina gidin. Size es olarak gectim insan olarak bir ne ailesi ne de eşiniz değer vermiyor. Kendinize gelin lütfen.

Manyak mısın derken? Tesettüre girince noluyormuş, manyak olunmuyormuş herhalde değil mi?
Kahkahayla gülünecek bir şey göremedim ben konuda.
Kusura bakma başıma bir kumaş bağlamamı isteyen bir adamla asla evli kalmam

21 yazıyor cidden 21 yaşında mısınız ?
Böyle sizi evden kovan bir erkek sizi asla sevmiyor ve istemiyordur. Size değer vermiyor kaybetme korkusu yok. Bir de sakin ama sakın çocuk yapmayın. Aklinizi başınıza alın. Bugün olmasa 1 sene sonra kapının önünü gösterecek bu sefer eve de almayacak. Bir ömür sürecek bir evlilik değil. Bana kalırsa gururunuzu onurunuzu bu pisliğin önünde ezdirmeyin ailenizin yanina gidin. Size es olarak gectim insan olarak bir ne ailesi ne de eşiniz değer vermiyor. Kendinize gelin lütfen.
Ben 21 yaşındayım çocuğum daha 😀😀😀 ne evlenmesi ağzım açık şuan

Var mı eşi her kavgada evden kovan. Mesela ne olursa olsun büyük küçük her tartışmada topla çantanı çık git, kapı orada, defol git.
Ne olursa olsun haklı olduğum her şeyde inkar ediliyor. Gözümün içine baka baka gerçekleri kabullenemiyor. Eşimin gözünde ailesinden nefret eden bir kadın gibiyim. Fakat nedense ailem karıma bir şeyler yaptı da karım da aileme karşı mesafe koydu diyemiyor. Bana gelip ailemden nefret ediyorsun diyip ailem de seni kendi kızları gibi seviyor deyişi o kadar yalan ki.Eşimin ailesi her şeyine, her şeyimize karışıyor. Öyleki benim giyimimde bir anormallik yokken eşime eşin tesettüre girecek dayatmaları ile eşimin de bana tesettüre gir bıktım bunların dırdırından deyip benimde kaçmamla boyun eğdiğim şeyler öyle fazlaki. Üzülüyorum eşimin kimseye hayır diyemeyişine.Ailemle aram kötü olacak diye diye öyle her şeye susuyor ki.Ne yaparlarsa yapsınlar iyi veya kötü her şeye susacakmışım.Çocuğumuz olursa benim hakkım yok kendi babasının adını koyacakmış. Ve ben ailemi bıraktığım adam tarafından ailesi için hep bırakılıyorum.
Babam vardı hep bizi kovan. Eller iyisi evler ağusu bir adamdı. Her gün ayrı bir travma yaşadım. 35 yaşındayım hiçbirini unutmadim. Siz bu kötülüğü kendinize yapiyorsunuz bari çocuk sahibi olup onu da yakmayın. Ben 20 li yaşlarımda anneme yalvardım da boşanmadı. Şimdi ona da mesafeliyim. Böyle mi olsun istiyorsunuz?

Ben 21 yaşındayım çocuğum daha 😀😀😀 ne evlenmesi ağzım açık şuan

Profilde 21 görünüyor o nedenle sordum bende net bilmiyorum :)
O yaşta evlenmiş ama evlilik gibi bir hatadan dönüp hayatını yeniden kurabilir 21 yaşından sonra yalnız çocuk yaparsa asıl en büyük ve geri dönüşü olmayan bir hataya girmis olur ki şuan çocuksuz haliyle bu kadar eziliyorsa cocuk olursa hiç ayrılamaz.

Var mı eşi her kavgada evden kovan. Mesela ne olursa olsun büyük küçük her tartışmada topla çantanı çık git, kapı orada, defol git.
Ne olursa olsun haklı olduğum her şeyde inkar ediliyor. Gözümün içine baka baka gerçekleri kabullenemiyor. Eşimin gözünde ailesinden nefret eden bir kadın gibiyim. Fakat nedense ailem karıma bir şeyler yaptı da karım da aileme karşı mesafe koydu diyemiyor. Bana gelip ailemden nefret ediyorsun diyip ailem de seni kendi kızları gibi seviyor deyişi o kadar yalan ki.Eşimin ailesi her şeyine, her şeyimize karışıyor. Öyleki benim giyimimde bir anormallik yokken eşime eşin tesettüre girecek dayatmaları ile eşimin de bana tesettüre gir bıktım bunların dırdırından deyip benimde kaçmamla boyun eğdiğim şeyler öyle fazlaki. Üzülüyorum eşimin kimseye hayır diyemeyişine.Ailemle aram kötü olacak diye diye öyle her şeye susuyor ki.Ne yaparlarsa yapsınlar iyi veya kötü her şeye susacakmışım.Çocuğumuz olursa benim hakkım yok kendi babasının adını koyacakmış. Ve ben ailemi bıraktığım adam tarafından ailesi için hep bırakılıyorum.
Az demi bende aynı konuyu açtım noktasına kadar beni anlatmışsın yemin ederim artık dayanamıyorum sabit taşı olsa bu kadar duramazdı biz napıcaz biz ne hale geldik nolucak 😢😢😢😢😢😢😢

Siz kalmayabilirsiniz 👍🏼

Bahsettiğiniz 'kumaş' bir inanış, dini bir gereklilik. Sizi edebe davet ediyorum. Kelimelerinizi özenle seçin!
Olayı dine getirip konu sahibinin konusunu sabote etmeyin lütfen. Size göre dini inanç bir başkasına kumaş parçası. Mesela hintlilerin ineğe tapması da onların dini inancı ama bize saçma geliyor gibi...

Olayı dine getirip konu sahibinin konusunu sabote etmeyin lütfen. Size göre dini inanç bir başkasına kumaş parçası. Mesela hintlilerin ineğe tapması da onların dini inancı ama bize saçma geliyor gibi...
Dini değerlerle dalga geçen diğer üye, ben değilim hanımefendi.
Olayı asla dine getirmedim, getiren de o.
Dinle ne ilgisi var zaten olayın?
Kadının evliliği bitiyor, zor durumda, adam problemli bir adam. Ve inanın tesettür orada sadece bir detay, ufacık.
Ama her zamanki gibi pusuda bekleyenler var işte..

Eşinizin sizi kaybetmekten korkması lazım. O lafları söylediğinde gece yarısı bile olsa çıkıp gitsen arayıp sormasan gidip boşanma dilekçesi versen tepkisi ne olur acaba.
Siz sürekli ona muhtaç bir halde olduğunuzu yansıtır ve bu lafları dinleyip oturursaniz o da sizi kaybetmekten korkmadıgi için bunları söyler

Eşiniz muhtemelen maddi anlamda özgür değil ve ailesine bağlı...Zaten göbek bağını koparamamış anacığı ile :sinirli: şu durumda sakın hamile kalmayın, takılarınızı vs özenle saklayın ve birikim yapmaya çalışın. Ailenizle de bir şekilde barışın, kendinizi affettirin. İlerisi için alabileceğiniz her türlü tedbiri almaya bakın. Allah yardımcınız olsun...

Back
X