Artık dayanamıyorum

Teyze ve uc cocugu var bir kızı evlı bir kızı bekar ogluda bekar ama yasları 40 larda bana kotuluklerını hıc görmedım teyze kanser hastası cok yasama diyorlar Allah korusun

Insallah atanırım ama bir cocugum var kızım boyle bir adama ıkıncı cocuk yapılmaz ki kızıma bile pısman oldum cocugun günahına gırdım

Aradım kadın siginma evini cocugunuz durumu degerlendırılecek yurda verilebilir tarzı konustu ben cocugum yuvaya vermem sokakta yatarım kızımla vermem

darkmore bu dogru mu?
Yani bu konuyu okuyan bir kadin , kadin siginma evinde cocuklarin ellerinden alinip yuvaya verildigini dusunur
Ne diyorsun bu konuda?

Siz annesiniz,güçlü olun.Hiç yakışmıyor yaşamak istememek falan.

Size destek olan o ailenin yanına gidin.Yük olacağınızı düşünseler baştan çağırmazlar. Anladığım kadarıyla üniversite mezunusunuz.Çalışıyor musunuz anlamadım ama hemenmiş aramaya başlarsınız.Biraz para biriktirdikten snra da ayrı eve çıkarsınız. Ayrıca o koca sıfatına haiz kişi de el mecbur size yardım edecek,nafaka vs.Umarım darp raporu da almışsınızdır. Hakkınızı sonuna kadar arayın.Korkmayın,her şey hallolur,yeter ki adım atın.

Öyle yapmalısın. Sana zarar veren herseyden hemen uzaklaş bence. Illa bir yolu vardır çünkü
Kızıma tek basıma analık babalık yapabilir miyim o korkutuyor beni bir evlilik vs dusuncem olmaz zaten kızım var yapmam yani hayatında tek ben olucam kotu etkilenir mı

Ondan para almanız hırsızlık değil ki? Siz de eşi olarak çocuklara bakıp, temizlik yapıp, yemek yapıp yuva açmışsınız. Tabi ki harcamalarınız olacak. Hiç gurur yapmayın, siz yalnızsınız diye sizi sıkıştırmış. Duygusal manipülasyona açık olmayın. Kadın sığınma evlerinde psikologlar da oluyor diye biliyorum. Çocuğunuz asla sizin gibi olmaz. Siz Aslan gibi, akıllı kadınsınız. Yaşınız daha çok genç. Hayata atılır, para kazanır ve sosyal çevre edinirsiniz. Kardeşlerle de bağınız yok galiba? Ama şunu bilin, bir çok ailede insanların çevresinde birileri var gibi görünüyor ama aslında herkes yalnız. Annesi ve babası arkasında duran çok az insan var. Siz iyi ki en azından zeki ve farkındalığı olan birisiniz.

Canim okudugun bolumu ilk kez duydum acil tip teknisyeni misin. Bu arada kizini da al cik o evden simdilik darp raporunu alip kadin siginma evine gec. Sonrasini iyi planla atanamazsan bile o tanidigin aikenin oldugu dmsehirde girer bir ise calisirsin bebegin icin destek olurlarsa. sonra nafaka vs alirsin onunla bakici tutabilirsin. Ama o evdeki baskiyi cocugunu da kendini de maruz birakma. Ailen yapmamis ama sen belliki iyi bir annesin cocugun için basarmalisin.

182 yı aradım degerlendırılır verilebilir dedı bende korktum yanlıs yonlerdırmeyım bana oyle dendı

İyi de bu soylediginiz cok ciddi bir olay
Bir kadin evde fiziksel siddet gördüğü icin kadin siginma evine yerlesmek istediginde degerlendirip cocugunu mu alacaklar elinden , ne hakla?
Yani buna o kadar takildim ki konunuza yorum dahi yapamiyorum

Gıdecegım ailenin 3 katlı evı var kucuk bir ılcede orta katta oturuyorlar Dıger evler esyalı kıraya vs vermiyorlar durumları ıyı teras katta kalırsın dediler calisip kıra veririm dedim olmaz dediler ama ıste ne kadar kalabilirim korkuyorum yük gibi olmak korkuruyor

Azcık bırıkmısım var onu da istiyor benden huya ondan çalmıs biriktirmişim canta orup sattım sımdı de malzeme parasını istiyor elimdeki telefonu o almıs onu da istiyor
Sakın hiçbir şey vermeyin.Çaldın desin kanıtlasın bakalım.Kadının harçlığından biriktirdikleri kendi parasıdır kanun önünde de.Bi halt alamaz.

Kızıma tek basıma analık babalık yapabilir miyim o korkutuyor beni bir evlilik vs dusuncem olmaz zaten kızım var yapmam yani hayatında tek ben olucam kotu etkilenir mı
Şiddet içinde olmak kadar etkileyeceğini düşünmüyorum. Bir pedegoktan da yardım alabilirsiniz. En sağlıklı böyle olur

Evet att oluyor unı versiyonu nafaka talep edıcem Evet kendisi okulda mudur yardımcısı ama ınsna olamamış

Sakın hiçbir şey vermeyin.Çaldın desin kanıtlasın bakalım.Kadının harçlığından biriktirdikleri kendi parasıdır kanun önünde de.Bi halt alamaz.
Telefonu vermeyi dusunuyorum kac defa dedı artık kaldıramıyorum vermeli mıyım canta oruyorum ip falan o alıyordu gelirken soyluyordum 5 TL falan onları da istiyor hatta babasının kızıma taktıgı yarım altını ıstıyor

Yahu daha ne istiyorsunuz Allah aşkına.Resmen Allah size bir kapı açmış.
Gidin.Onlar nezaketen çalışmana gerek yok dicekler tabi.Ama siz kimseye bel bağlamayın.İşe girin çalışın, belki çocuğunuza onlar bakarlar. Ya da işten kazandığınız parayla kreşe verirsiniz.Sizden 6 ay bile kira almasalar düzeninizi kurarsınız.Ama muhakkak çalışın,ne olursa olsun.Bu zamanda kimseye bel bağlamayacaksın.Ne eşine,ne anne babana ne de başka birine. Destek de bi yere kadar .Çocuğum küçük die düşünmeyin,iş yerinde bebeğini kreşe bırakıp gelenler gördüm

Kimseyi yanlıs yonlendırmek istemem ama erkek cocuk sa 12 yas alti dediler kız dedim bebek duruma Gore sosyal hizmet dediler ben dayak yerim yine de kızımı vermem sosyal hizmetlere ayrılamam cocugumdan Allah korusun sokakta kalırım gene vermem bir evladım var bu hayatta nasıl verim

Allah razı olsun okurkende ben onların İstanbul'daki evinde kaldım ne kıra faturaları bile odedıler hep nasıl boyle bir hata yaptım dusunuyorum dusunuyorum aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…