Artık dayanamıyorum

Asla verme. O eve giren her kuruşun yarısında senin hakkın var.Boşuna gurur yapma,karşı taraf gurursuzken..Sonra pişman olursun. 5 kuruş bile vermeden o evden çek git.Şiddet olayı da yeni olduysa hemen polisi ara seni götürsünler ve darp raporu al.Sonra onlar eşliğinde terk edersin evi

Ben Manisa in bir ılcesındeyım ilce yazamadım yanlus anlamayın tanıdık cıkabılırım cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın

Haklısınız vermıcem telefonu tazminat davası ac diyor arkadaslar cunku hayatımı mafettı

Evet att oluyor unı versiyonu nafaka talep edıcem Evet kendisi okulda mudur yardımcısı ama ınsna olamamış
Canim bu ara iyi atama oldu kardesim de saglikci 80 lere dustu cogu bolum sen cik o evden gerisi kolay. Allah yardim eder calisip gul gibi bakarsin kizina o pisligin eline bakmaktan iyidir. Eski esi de nasil kadinmis cocuklarini atmis basindan nasil bir annelik sen baskasinin cocuguna bakmaya mecbur degilsin. Iyi hizmetci bulmuslar kendilerine

İste sacma olan da o zaten , siz cocugunuzdan vazgecmek istemiyorsunuz ki neyi degerlendireceklermis?
Neyse siz o teyzenin yanina gidin , bi kendinize gelin once , bi yuz yuze konusun bakalim nasil destek olabilecekler size
Belki bebege bakarlar siz de ise girersiniz , bosanir kendi duzeninizi kurarsiniz , yazik etmissiniz kendinize bu adamla evlenerek , allah yardımcınız olsun

Haklısınız vermıcem telefonu tazminat davası ac diyor arkadaslar cunku hayatımı mafettı
Tabi ki açmalısın. Hem fiziksel hem psikolojik şiddet için,maddi manevi tazminat davası aç.Şu an senden bebeğe takılan altını bile istemesi psikolojik şiddet.Sanki kendi kızına takılmadı da alelade birine takılmış giBi isteyebileceğini sanıor beyinsiz.Öyle anlaşmalı falan boşanma,yani istediklerini kabul etme.Devlet kadının yanında unutma.Sen kendini kurtarmaya bak

1 kuruş bile vermeyin pisliğe. O dediginiz ailenin yanına gidebilseniz harika olur aslında gel demişler durumda var ne güzel . Yaşlı teyzeye siz baksaniz nasıl olur?

Çocuğu elinden almıyorlar . Yaş ya da sağlık itibariyle uygun değilse bir süre ayrı yerlerde tutuyorlar.

Bebek olduğu için ayirmazlar.

Kızıma tek basıma analık babalık yapabilir miyim o korkutuyor beni bir evlilik vs dusuncem olmaz zaten kızım var yapmam yani hayatında tek ben olucam kotu etkilenir mı
Şiddet gördüğün evliliği sürdürürsen çocuğun kötü etkilenir.Sen hem kendini hem onu kurtaracaksın.

Benim annem de şiddet gördüğü için ben 6 aylıkken boşanmış.Bir memesi mosmor olduğundan aylarca tek meme beslemiş beni düşün.Mükemmelim diyemem ama çoğı anne babası evli insana göre normal sayılırım,kızına da bişi olmas merak etme:) Ben hep anneme diyorum ki "çok kötü biriyle evlenerek hata yapmışsın ama kısa sürede hem kendini hem beni kurtarmışsın ,seninle gurur duyuyorum""ayrıca o hatayı yapmasa ben dünyaya gelmicektim.Yaşamak her şeye rağmen çok güzel

Allah yardımcınız olsun mantıklı olan çözümleri yazmışlar zaten herkes hata yapar evlilik için yanlış kişiyi seçmişsiniz ama kızınız için hayata tutunun ve yeni bir sayfa açın hiçbir şey için geç değil. Gel diyen bi yakınınız var şanslısınız çoğu kadın gidecek hiçbir yeri olmadığından çaresiz kalıyor. Inşallah kurtulursunuz yeni bir hayat kurarsınız

Allah razı olsun iste keske gel diyen ailen olsaydı bir dakika durmazdım ama ne olursa olsun el korkuyorum bir sorun olur dıye

Çocuğun benden olup olmadığı bile belli değil demesi de hem namusuna iftiradır hem de psilolojik şiddettir.Yani tazminat konusu. Bunları hep yaz kenara.Güzel bi boşanma avukatı bul.İnşallah kızın ve senin için her şey çok güzel olur

Çocuğu elinden almıyorlar . Yaş ya da sağlık itibariyle uygun değilse bir süre ayrı yerlerde tutuyorlar.

Bebek olduğu için ayirmazlar.
Ya 1sen yine de cocuk anneden ayri tutulur mu ne olursa olsun , ha bebek ha 10 yasinda , evde baba siddetinden kacmislar , zaten korkmus cocuk , bilmedigi yerde , nasil annesinden ayrilir benim aklim almadi
Ben burada onlarca kadina kadin siginma evine git dedim bugune kadar ama bunu bilmiyordum , bilsem kimseye demezdim boyle birseyi , nasil boyle vebal alinir , cokkotu hissettim kendimi

Anneniz den Baska kimseniz var mı pekı benim korkum ya bana bisey olursa diye cunku kızımın tek kimsesi ben olucam. Babası sen gıttıgın gun ben evlenirim diyor umrumda degıl ama yapar bılıyorum yani baba evlenince kızımı cok umursayacagını sanmam

Malesef hıc sahıdım yok o cocuklarını sahit koyar demedim etmedim diye hakim bana inanır mı bilmiyorum hamılelıgım bıyunca kufur yedim dogum gene aynı panik atak hastası oldum

Allah razı olsun iste keske gel diyen ailen olsaydı bir dakika durmazdım ama ne olursa olsun el korkuyorum bir sorun olur dıye
Başlangıç için en azından bir basamak gibi düşünün önce oraya gidip biraz toparlanin sonra yeni bir hayat için elinizden geleni yapacaksınız kızınız için de hem. Allah kolaylık versin size

Öyle bir babanın kızınızı umursamaması daha hayırlı olur heralde Aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin size bir şey olmaz Allah 'ın izniyle ömrünüz yettiğince yanında olursunuz.

Malesef hıc sahıdım yok o cocuklarını sahit koyar demedim etmedim diye hakim bana inanır mı bilmiyorum hamılelıgım bıyunca kufur yedim dogum gene aynı panik atak hastası oldum
Çocuklarını falan şahit tutamaz.Belki siz baş başayken hakaret etti ne alaka. Avukatlar daha iyi bilir ama böyle bi konuda şahit aramazlar bence. Darp raporun yok dimi.Rapor alsan iyi olurdu aslında. Ama çok düşünüp de kendini korkutma,vazgecme.Hukuk kadınlardan yana.Sen bi yola çık gerisi halllolur.

Şunu da diyim darp olayı şimdi oldyysa polisi ara.Yok komşulardan çekinirim falan demişsin.Komşular mı kurtaracak seni,onlar mı verecek ekmeğini. Cesur ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…