- 27 Şubat 2023
- 578
- 555
- 33
- Konu Sahibi iyi_biri_06
-
Hemen konuya giriyorum konu eşim olacak hasta adam. Temizlik takıntısı artık beni iyice zıvanadan çıkardı. Her dakika temizlik yapmamı istiyor eve misafir gelip gidince yerinde oturmuyor pislendi her yer diye söylenip duruyor. Ne olur bana bir yol gösterin. Hastasın diyorum kabul etmiyor benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa boşayayım mi bu adamı. Tek kavgamız temizlik.
İşte sıkıntı burada kendi de temizliyor hafta sonu evde yalnızca temizlik yapmak istiyor.Bu kadar temizlik hastası madem kendisi temizlemiyor mu
Evlendiğimden beri böyle ama son zamanlarda abarttıEvlendiğinizden beri mi böyle yoksa sonradan mı bu hale geldi?
Evlendiğinizden beri mi böyle yoksa sonradan mı bu hale geldi?
Temizliyor söyleniyor temizliyor çok zor cokKendi temizlesin pis buluyorsa, başkası üzerinden bende rahat rahat temizlik takıntılı olurum.
Evlendiğimden beri böyle ama son zamanlarda abarttı
Çok rahatsız oluyorsa verin eline bi bez silsin dursun.Hemen konuya giriyorum konu eşim olacak hasta adam. Temizlik takıntısı artık beni iyice zıvanadan çıkardı. Her dakika temizlik yapmamı istiyor eve misafir gelip gidince yerinde oturmuyor pislendi her yer diye söylenip duruyor. Ne olur bana bir yol gösterin. Hastasın diyorum kabul etmiyor benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa boşayayım mi bu adamı. Tek kavgamız temizlik.
Yerinde oturmuyorsa hemen eline süpürgeyi vereceksiniz, hayatım sen süpürmeye başla ben de toz alayım diyeceksiniz.eve misafir gelip gidince yerinde oturmuyor pislendi her yer diye söylenip duruyor
Benim de esim öyleydi ilk evlendiğim zaman misafir gelip gittiğin de ev batardı temizlik yapmazdım eşimde titiz oldugu için görünce kıyameti koparırdı baktım bu kavgalar bitmeyecek onun huyuna gitmeye başladım misafir gittikten sonra toplayıp süpürüyorum oda artık dağınıkta görse artık kızmıyorHemen konuya giriyorum konu eşim olacak hasta adam. Temizlik takıntısı artık beni iyice zıvanadan çıkardı. Her dakika temizlik yapmamı istiyor eve misafir gelip gidince yerinde oturmuyor pislendi her yer diye söylenip duruyor. Ne olur bana bir yol gösterin. Hastasın diyorum kabul etmiyor benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa boşayayım mi bu adamı. Tek kavgamız temizlik.
En sevdiği aktivite o süpürecek ben sileceğim ama her gün bıktırıyor hafta sonu gelsin istemiyorum iki çocuk bir de o canım çıkıyorYerinde oturmuyorsa hemen eline süpürgeyi vereceksiniz, hayatım sen süpürmeye başla ben de toz alayım diyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?