Artık dayanamıyorum

iyi_biri_06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
578
555
33
Hemen konuya giriyorum konu eşim olacak hasta adam. Temizlik takıntısı artık beni iyice zıvanadan çıkardı. Her dakika temizlik yapmamı istiyor eve misafir gelip gidince yerinde oturmuyor pislendi her yer diye söylenip duruyor. Ne olur bana bir yol gösterin. Hastasın diyorum kabul etmiyor benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa boşayayım mi bu adamı. Tek kavgamız temizlik.

terapi alması lazım ama almıyorsada neresi kirliyse orayı temizlesin siz oralı olmayın kendi o anlık işinize odaklanın.

Evlendiğinizden beri mi böyle yoksa sonradan mı bu hale geldi?

Evlendiğimden beri böyle ama son zamanlarda abarttı

Evi bölge bölge ayırın, mesela 3+1 ev ise, sadece 2 odaya eşiniz girebilsin. Diğerine girmesin.

Tedavi olmazsa bu durumu, yaş ilerledikçe artar, başka rahatsızlıkları tetikler. Birde çocuğunuz varsa, çocuğa mutlaka olumsuz etkisi olur. Gerekirse boşayın, siz yetişkinsiniz, doğru ve yanlışı ayırırsınız ama çocuk ayıramaz.

Çok rahatsız oluyorsa verin eline bi bez silsin dursun.

Hiç öyle tavsiye verilecek konu değil. Çalışıyorsanız boşanın direk.

Benim de esim öyleydi ilk evlendiğim zaman misafir gelip gittiğin de ev batardı temizlik yapmazdım eşimde titiz oldugu için görünce kıyameti koparırdı baktım bu kavgalar bitmeyecek onun huyuna gitmeye başladım misafir gittikten sonra toplayıp süpürüyorum oda artık dağınıkta görse artık kızmıyor

Yerinde oturmuyorsa hemen eline süpürgeyi vereceksiniz, hayatım sen süpürmeye başla ben de toz alayım diyeceksiniz.
En sevdiği aktivite o süpürecek ben sileceğim ama her gün bıktırıyor hafta sonu gelsin istemiyorum iki çocuk bir de o canım çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…