• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nafaka istemeyecek misin hala cicikızı oynuyorsun ama ise yaramayacak adamin gözünde
Istemez kocasi kizar.
Belki boyle sorunsuz talepsiz bosaninca adam iki gezer gonul eyler sonra kiymetini bilip doner.
Yazik cocuk heder olacak sadece. On sene sonra babası para vermedigi icin istedigi kurslara gezilere gidemediginde annesi aciklar artik "babandan senin hakkini ben istemedim yavrum" diye.

Istemez kocasi kizar.
Belki boyle sorunsuz talepsiz bosaninca adam iki gezer gonul eyler sonra kiymetini bilip doner.
Yazik cocuk heder olacak sadece. On sene sonra babası para vermedigi icin istedigi kurslara gezilere gidemediginde annesi aciklar artik "babandan senin hakkini ben istemedim yavrum" diye.
Öyle bi beklentim yok suan benim bişeler istemem sanki ona inat yapııor boşanmayı ertelemem gibi olcak

Annemdeyim zaten beraber ilgileniyoruz ama durumum kötü
Sado mazoşist misiniz. Kurtuldugunuza dua edecekken kadın cinayeti gibi bir tehlikeniz yokken temiz temiz bosanin. Sizi insan yerine koymayan birine nasıl sevgi besliyorsunuz anlayamıyorum

İyi halt ettin
Züğürt gururu
Te allahım
Yavrum bak o keyfine bakacak sen çocuğunun toparlanmana para güçtür yardım eder
O yüzden kendine kucağındakine acı
Hiç ya bir kaç aya kalmaz evlenir başkasıyla oluk oluk akıtır parayı konu sahibine avucunu yalamak düşer

Sado mazoşist misiniz. Kurtuldugunuza dua edecekken kadın cinayeti gibi bir tehlikeniz yokken temiz temiz bosanin. Sizi insan yerine koymayan birine nasıl sevgi besliyorsunuz anlayamıyorum
Evet şuanda bile ağlıyorum belki çok pişman olur düzeltmek için herşey yapar diye 2 aydır ayrıyız 10 gün kaldı davaya

Ne zaman o kötüleri düşüncem hala çok kötüyüm 10 gün kaldı mahkemeye. Nasıl çıkcam oraya nasıl güçlü durcam
Şuan durum çok taze olayın içindesin.Güzel şeyler düşün,geleceğe dair güzel hayaller kur,hobi edin.Zaman geçer ve acın kalmaz.

Şuan durum çok taze olayın içindesin.Güzel şeyler düşün,geleceğe dair güzel hayaller kur,hobi edin.Zaman geçer ve acın kalmaz.
Çok acı çekiyorum eski anılara bakıyorum düşünüyorum çok acı çekiyorum geçmiyor ne zaman iyileşcem ben pişman olsun dönsğn istiyorum resmen boşanmak istemiyorum ama 10 gün kaldı eğer bi cabası olmazsa zaten boşancam 2 ay sesi çıkmadı o hayatını öyle duzene soktu demekki ben ne yapcam

Evet şuanda bile ağlıyorum belki çok pişman olur düzeltmek için herşey yapar diye 2 aydır ayrıyız 10 gün kaldı davaya
Anlamıyorsunuz hatırladığım kadarıyla çocuğunuz vardı. Bugün sizi hırpalar kötü söz söyler yarın o çocuğa yapacak. Sanıyor musunuz ki çocuğuma çok iyi davranır yok öyle bir dünya. Böyle şeyler yapmaya müsait kişi çocuğa da yapar. Kendinizi hiç düşünmüyorsunuz ama bari çocuğunuz için vazgeçin bu işten

Anlamıyorsunuz hatırladığım kadarıyla çocuğunuz vardı. Bugün sizi hırpalar kötü söz söyler yarın o çocuğa yapacak. Sanıyor musunuz ki çocuğuma çok iyi davranır yok öyle bir dünya. Böyle şeyler yapmaya müsait kişi çocuğa da yapar. Kendinizi hiç düşünmüyorsunuz ama bari çocuğunuz için vazgeçin bu işten
Ben böyle konuşuyorum da o zaten pişmanlık duyup dönmüyor ki o tamamen sildi beni demekki alıştı bekar olmaya 2 ayda dmeekki o düşünmüyor zaten ne beni ne çocuğu ailesini yuvasını yııkıyor

Ben böyle konuşuyorum da o zaten pişmanlık duyup dönmüyor ki o tamamen sildi beni demekki alıştı bekar olmaya 2 ayda dmeekki o düşünmüyor zaten ne beni ne çocuğu ailesini yuvasını yııkıyor
Yahu bırakın yıksın. Sizin gibi eşi ne yaparsa yapsın kabul eden bir kadın vardı. Çocukları artık yaka silkmişti. Çocuklarına yapmadığı şey kalmamıştı çünkü. Sizin çocuğunuzu hırpaladığı zaman doğru erkek seçimi yapmışım iyi ki de barışmışım diye sevinecekseniz gidin yalvarın barışın

Yahu bırakın yıksın. Sizin gibi eşi ne yaparsa yapsın kabul eden bir kadın vardı. Çocukları artık yaka silkmişti. Çocuklarına yapmadığı şey kalmamıştı çünkü. Sizin çocuğunuzu hırpaladığı zaman doğru erkek seçimi yapmışım iyi ki de barışmışım diye sevinecekseniz gidin yalvarın barışın
Hayır öyle bişey asla düşünmüyorum çocuğuma en ufak bi kötü davranış kabul etmem! O kızına düşkün gibi davranıyor bu süreçte kızını görmeye geldi ama beni aramadan annemi arayarak görüyor.. bi pişmanlık duyarsa belki düzelir diye düşündüm ama duymuyor zaten hep beni suçluyor herşeyde beni suçluyor kendini öyle ayakta tutuyor

Allah icin esinizin donmesi beklentiniz yok. Olsa ne olacak demek ki.
Bi gün öyle düşünüyorum ama kaç gün böyle berbat durumdayım üzülüyorum ağlıyorum anıları görüyorum geçen sene bugünler fln çok üzülüyorum özlüyorum keşke olmasa bunlar keşke olmasa unutabilsem nasıl kendime gelcem ben suan evli gibi yaşıyorum evin içinde tek başına

Bak düzeleceğine yemin etse bile geri adım atma. Belli sınırları aşmış evlilikte yapılmayacak herşeyi yapmış bu kişi ağzıyla kuş tutsa nafile olması lazım. Biraz gururunuz olsun lütfen artık ya

Bak düzeleceğine yemin etse bile geri adım atma. Belli sınırları aşmış evlilikte yapılmayacak herşeyi yapmış bu kişi ağzıyla kuş tutsa nafile olması lazım. Biraz gururunuz olsun lütfen artık ya
Ya zaten yapmıyor dönmüyor keşke dönse diyorum bi yanımda haklısınız diyor bi yanım acı çekiyor nasıl kendime gelcem ben çıkıp birileriyle görüşüp gezmem mi lazım başka erkeklerle mi konuşmam lazım boşandıktan sonra ben suan müzik dinleyemiyorum şarkı duyamıyorum acı çekiyorum kız arkdsmla bile görüşemiyorum hiç bişeyden keyif almıyorum ölmek istiyorum resmen çocuğum olmasa ölmek istiyorum

Bi gün öyle düşünüyorum ama kaç gün böyle berbat durumdayım üzülüyorum ağlıyorum anıları görüyorum geçen sene bugünler fln çok üzülüyorum özlüyorum keşke olmasa bunlar keşke olmasa unutabilsem nasıl kendime gelcem ben suan evli gibi yaşıyorum evin içinde tek başına
Yediğiniz dayakları da hatırlayın azıcık. El kadar bebeğinizi annenize bırakıp onun peşine gitmenize rağmen kovulup geri döndüğünüzü.
Sanki harika bir evliliğiniz varmış gibi anılar anılar deyip durmayın. Kocanız kiminle, kimlerle günlerini geçiriyordur Allah bilir. Siz ağlayın durun sadece.

Sen istediğin kadar kabul etme. Erkek gücüne engel olabilir misin. Bugün sana yarın o çocuğuna yapacak eğer barışırsan
Ya hadi cocugu dovmesin. Cocugun yaninda annesine ettiği küfürleri hakaretleri kötü davranis kabul etmiyor. Cocuk dayak yemedigi surece babasinin annesine kufur etmesini duyabilir sorun yok.

Yediğiniz dayakları da hatırlayın azıcık. El kadar bebeğinizi annenize bırakıp onun peşine gitmenize rağmen kovulup geri döndüğünüzü.
Sanki harika bir evliliğiniz varmış gibi anılar anılar deyip durmayın. Kocanız kiminle, kimlerle günlerini geçiriyordur Allah bilir. Siz ağlayın durun sadogdu

Sanki harika bir evliliğiniz varmış gibi anılar anılar deyip durmayın. Kocanız kiminle, kimlerle günlerini geçiriyordur Allah bilir. Siz ağlayın durun sadece.
Doğru söylüyorsun neler yaşadım hala yaşıyorum hiç mi vicdanı yok onun nasıl nefes alıyor üzülmüyor mu hiç o benim kurduğum evde düzen de nasıl yaşıyor

Sen istediğin kadar kabul etme. Erkek gücüne engel olabilir misin. Bugün sana yarın o çocuğuna yapacak eğer barışırsan
Barışmıyoruz zaten adamın umrunda değil bahaneleriyle bıraktı gitti beni çok seven ölen biten adam gitti yok

Back
X