artık dayanamıyorum...

aa ısmınden hatırlayamadım canım nasılsın gercekten fayda ettımı ?eger ettıyse cok sevındım cunku vogu anne pek faydasını goremedım dıo.azda olsa ınsana moral oluo cunku

ayy cok tatlılar allah bagıslasın canım ben sımdı ısyerındeyım cıkıs saatım geldı yarın gorusmek uzere kib.

bişeyi merak ettim canım..

neden annesi ve sizin aranızda tercih yapma gereği duydu?

siz mi sordunuz bu soruyu?

eğer siz sorduysanız en baştan rekabeti siz oluşturmuşssunuz zaten..
hayır tab kı ben sormadım. evlenmedn önce akrabalık bağları nın negatıf olmsı sebebıyle konusuyorduk sorun cıkar mı dıe, düşman ıkı aılenın cocukları olarak evlendık we esım kendısı dıle getrdı

Ölümü düşünmek çare değil bi uzmandan yardım alın diyeceğim ama sanırım psikologsunuz ?
Olsun bi meslektaşınıza gidin o vakit..

Bence umursamıyomuş gibi yap, senin bozulduğunun farkındaysa ve sırf zaten antlattığınız gibi amacı buysa sevinip devam eder aynı tavırlar

Büyü olduğunu sanmıyorum, öyle olsa annesi gelince o halde olmaz her zaman o halde olur
Eşiniz anneci demek ki, onun yanında havaya giriyor
Eşinle de konuş, annesini sevdiğini ama haksız hareketleri olduğunda üzüldüğünü özellikle sende ona taraf olunca daha bi kızdığını ifade et

Belki kendine çeki düzen verir

Madem ne yapsan yaranamıyorsun,böylesine hiç bir şey yapmayacaksın.
Eşinin yanında annecimli konuş, eşin yokken soğuk ol.
Nasılmış görsün... Seni eşine kötülerse de ağla o kadar iyi olalım diye uğraşıyorum
Beni sevmiyor çok üzülüyorum diye ağla.
Hiç kötüleme annesini eşine de.. Seni dünyaya getirmiş
olması yeter benim için gibi süslü laflar et arada ki şüphelenmesin..
Aslında anlayana,insan olana dürüstlükle,güzellikle neler çözülmez ama ama işte..
Yerinde olsam eşin annesi sen bir aradayken.
Güzel bir kahve yapar otururum.
Konuşmak istediğim şeyler var derim.
Sık sık yaparım bu tarz üçlü konuşmaları.
Siz geliyorsunuz diye yaptım tüm hazırlıkları beğendiniz mi anne diye sorarım.
Oğlunun yanında bakalım nasıl davranacak.
İlla kaşı gözü oynar, rol yapıyorsa.
Eşinizde bu durumlar yinelendikçe görür gerçeği diye düşünüyorum.

Olmuyor mu başta dediğim gibi rol yapmak şart..
Evlendikten sonra hakedenlere iki yüzlü olmanın gerekliliğini öğrendim

terzi kendi söküğünü dikemezmiş işte,psıkolojı okuorum,esımle herseyı konusuyorum o da herseyın farkında , ama kendısı bılır, ben devam edemıycem galıba daha fazla, aıleme herseyı anlatıp gerı dönmeyı dusunuyorum,ona da annesı ıle mutluluklar dıleyıp gıdıcemmmm

t işe bnm en buyuk eksıgım bu, canımı yakanlara buz gıbı davranıyorum rol yapamıyorum içim dısım bir, sevmıosam o ınsanı , yuzune de gulemıyorum tamamen karakter meselesı elımde değil.
...

önce eşinle konuş ama canım, gidebileceğini anlasın gene bu tavırlarında devam ederse ayrılmayı düşün yani önce blöfünü yap, eğer umursamaz da anneme katlanacaksın sen kimsin onun yanında derse bilki değerin kalmamıştır, yok derseki annemle konuscam düzeltebiliriz hemen bitirmek olmaz heh o zaman oturun konusun halledin meseleleri annesine sölemesini istediklerini açıkca belirtirsin öteki türlüsü senin mutsuzlugunu içine atmanı stresini dahada artıracak, hayırlısı olsun hakkında cnm.

bu kv.ler oğullarını boşatınca ne anlıyorlar bilmiyorum.o kadar kıymetlilerdi madem eteğinizin dibinde oturtup,evlendirmeseydiniz..kızlarında başını yakmasaydınız..benim kv.de de aynı sizin gibiydi..3-4 ayda bir gelirler gittiklerinde eşim mutlaka takacak bişey bulurdu..son geldiğinde de evimde yapılmış büyü buldum nitekim..şu anda boşanma aşamasındayız..ya kv.ne katlanıyor gibi yapıcaksın ,yüzüne güleceksin ki eşimin benden istediği bu ikiyüzlülüğü yapamadım yapsam şimdi benden iyisi yoktu yada bu kavgalar devam edecek..

Politik davranarak eşinizi kendinize bağlayabilirsiniz.Kayınvalidenizi sevmek zorunda değilsiniz o da sizi... ama saygılı olmak zorundadır iki tarafta...ben eşinizin niyetini anlayamadım ya çok düşünceli ya da yalnız kalmasının bir sebebi var... böyle zamanlar da peki diyin daha sonra eve gidin bakalım ne var ne yok... neden geldin derse içim el vermedi aşkım sensiz kalamıyorum dersiniz toparlarsınız en güzeli temkinli davranmak fazla boş bırakmak yaramaz erkek milletini... çaktırmadan halledin herşeyi hayatta aptalı oynayan akıllı olmakta her zaman fayda vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…