artık dayanamıyorum...

ciddimisin yaa, ewet ben de yasadım onları, dile getırmek ayıp belkı ama düğünmdekı altınlarım paralarım hep gıttı cok kızıyorum kendıme susutugum için, bnmkı de acaip ıkıyuzlu cok ıyı oynuyor, herkesı bırbırıne düşürüp sonra hıc bı sey olmamıs gibi köseye cekılıyor, bıktım bu kadından, sesın duyunca tüylerım dıken dıken oluyor abartmıyorum! ama eşim benım tarafımda degıl ben bu yuzden deliriyorum işte

Ya canim susmasaydin da pek bir sey degismiyor sadece sinirini atmis oluyorsun biraz. Ben hep sesimi cikardim ama basedemiyorum bu insanlarla.

yüzünü gördugumde onun resmen mıdem bulanıyor abartmıyorum bak.dugunumde altın bıle takmadılar koyden hıcbır akrabasını getırtmedı hakkımı helal etmem dedı bırtek kendılerı ve benım aılem vardı dugunumde ben butun aıleme rezıl oldum onun yuzunden.bızı boşamak ıcın elınden gelenı yaptı hep esımı doldurup uzerıme gonderı oyle zamanlar yasadım kı hep keske dedım aklım yerınden cıkıcktı tahammulum yoktu hep haksızlıga ugradım bıde esım sımdı annesınn dıbınden ayılmıyo ya hazmetmek cok zor senı cok ıyı anlıyorum canım ne hıssettıgını cok ıyı bılıyorum ama eşini sevdıgın için ayrılmanda cok zor.bıraz ıdare edıcen ve alısıcksın baska yolu yok

herkese selam

ben de bu sorunların çoğunu yaşamış bir gelin olarak sizlere tek tavsiyem sema maraşlının gelin kaynana ilişkilerini tatlıya bağlayalım diye bir kitabı var

şiddetle tavsiye ediyorum... okuyun ve uygulayın inanın herşeyin değiştiğini göreceksiniz...

valla kimse kusura bakmasın böylesini de alttan al canım sessiz ol canım diyemiyeceğim oğlunun olmadığı zamanlarda yılan gibi sok sende bunlar anca bu dilden anlarlar sen ezik durup ağladıkça iyi yapıyorum diye düşünürler..

tam olarak ne anltıyor tavsıyeler falan m ı var?

Bunları söylemek cok kolay belki ama. Dünyaya bir kere geliyoruz. Anamız babamiz bizi elin adamının , ailesinin eziyetlerine katlanalım diye bugünlere getirmiyor
Kv kp bir yere kadar tolere edilebilir , ama es yanında olmuyorda insanın o evlilikten hayır gelmez. Ciddi anlamda testi cekin blof yapın , gözünü korkutun. Sizi kaybedeceği riskini yasasın. Ha bunlara rağmen duzelmiyorsa bu evliliği yürütmenin anlamı yok kimse icin de hayatınızı karartmaya gerek yok.
Ayrıca madem kv iki yüzlü siz de ona ikiyuzlu davranın , kocanızın yanında melek olun, onun olmadıgı yerde şeytan olun. O gelecek diye ozel olarak hazırlanmayın günlük hayatınıza devam edin bir cok lafını duymayın.
Bir de bana kalırsa eşinize anlatmayın. Kadın zaten iki yüzlü oğlunu yeteri kadar dolduruyor e bir de siz sikayet edince siz iyice kotu olursunuz. Siz gelin üstesinden kocanıza her seyi yansıtmayın.

Fantasycim,bu kaynana derdi herkeste var,benide istemediler bastan,simdi iki cocuk olduda yuzume severmis gibi yapiyor,,ama arkamdan dedikodumu yapar,cok ikiyuzludur.birde hep kendisini ogluna acindirmak icin hasta numarasi yapar,aslinda hicbirseyi yok...asil hasta olan benimannem..seker hipertansiyon,goztansiyonu,bel kireclenmesi,kolestrol..her gun avuc avuc hap icer annem ve allah razi olsun gelip cocuklarima bakmama yardimci olur...ama o kadin yeri geliyor annemin hastaligina bile inanmiyor

inan ck uzulup dert edıyodum ama burda gordum kı cogumuz aynı problemlerı yasamışız.şuanda bi problem yok çunku yuzune guluyorum artık he he dıyıp gecıyorum alıstım zamanla onun gıbı ıkıyuzlu olmaya.eşimle mutluyum şuan ama nekadar suruck bakalım

ne güzel yazmışssınız.kesinlikle katılıyorum size. bir arkadaşım eşiyle kavga edince ağlayacağını hissederse hemen duşa giriyormuş. ezik görünmemek gerek çok doğru.

Ewet uzulmeye degmez bosverceksin,,kafaya taktikca ve haklida olsan anneleri icinbirsey dedikmi hemen savunmaya gecer ogullari...esinle mutluysan bosver,,,ikiyuzluluge devam.bende aynisini yapiyorum,kendisini sevmesemde sever gibi yapiyorum napim

Ewet uzulmeye degmez bosverceksin,,kafaya taktikca ve haklida olsan anneleri icinbirsey dedikmi hemen savunmaya gecer ogullari...esinle mutluysan bosver,,,ikiyuzluluge devam.bende aynisini yapiyorum,kendisini sevmesemde sever gibi yapiyorum napim

evet 3 senedır hep annesı yuzunden kavga ettık sımdı ben bısı soylemıyorum o zaten annesının yuzunnu goruo ama yedıremıyo kendısıne.zamanlada kopmaya basladı haftada 1 gıderız ancak.demek yalnız degılmısım sende bendenmıssın:) kaç senelık evlıydın?

bişeyi merak ettim canım..

neden annesi ve sizin aranızda tercih yapma gereği duydu?

siz mi sordunuz bu soruyu?

eğer siz sorduysanız en baştan rekabeti siz oluşturmuşssunuz zaten..

Bu arada fantasycim,benihatirladiysan konu acmistim 17 aylik oglum hicbirsey yemiyor diye,,sende cok saol istah acici surup adini vermistin yazismistik seninle,,,ilaci aldim 2-3 gundede olsa farketti biraz,,tekrar saol tatlim

Ben 7 yillik evliyim,,bu arada albumlerde cocuklarimin resimleri var,,gormek istersen albumlere bakabilirsin canim,,bu arada benim resmimde var orada

Bu arada fantasycim,benihatirladiysan konu acmistim 17 aylik oglum hicbirsey yemiyor diye,,sende cok saol istah acici surup adini vermistin yazismistik seninle,,,ilaci aldim 2-3 gundede olsa farketti biraz,,tekrar saol tatlim

aa ısmınden hatırlayamadım canım nasılsın gercekten fayda ettımı ?eger ettıyse cok sevındım cunku vogu anne pek faydasını goremedım dıo.azda olsa ınsana moral oluo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…