- Konu Sahibi psikolog25
-
şuan yazdıklarınla sanki beni anlatıyosunbız eşimle normalde iyi anlasırız ama kv konusu nezaman açılsa sureklı kavga edıyoruz ben sınır krızlerı gecıyorum.basta benı ıstemedler dugunumde kuaforde bıle neler yaptı ıstedıgım dugun olmadı ıstedıgım esyaları alamadım benı ıstemeye bıle gelmedıler sımdı gecmısı unutmus bana cok ıyı davanıyor gıbı yapıo ama cok ıkıyuzlu yalancı.şimdilerde artık ben eşime hiçbişeklde annesınden bahsetmıyorum yaptıklarını anlatmıyorum.o bişey derse he he dıyorum.ben huzuru bu sekılde buldum tabı nereye kadar onu bılemıyorum
ciddimisin yaa, ewet ben de yasadım onları, dile getırmek ayıp belkı ama düğünmdekı altınlarım paralarım hep gıttı cok kızıyorum kendıme susutugum için, bnmkı de acaip ıkıyuzlu cok ıyı oynuyor, herkesı bırbırıne düşürüp sonra hıc bı sey olmamıs gibi köseye cekılıyor, bıktım bu kadından, sesın duyunca tüylerım dıken dıken oluyor abartmıyorum! ama eşim benım tarafımda degıl ben bu yuzden deliriyorum işte
ciddimisin yaa, ewet ben de yasadım onları, dile getırmek ayıp belkı ama düğünmdekı altınlarım paralarım hep gıttı cok kızıyorum kendıme susutugum için, bnmkı de acaip ıkıyuzlu cok ıyı oynuyor, herkesı bırbırıne düşürüp sonra hıc bı sey olmamıs gibi köseye cekılıyor, bıktım bu kadından, sesın duyunca tüylerım dıken dıken oluyor abartmıyorum! ama eşim benım tarafımda degıl ben bu yuzden deliriyorum işte
herkese selam
ben de bu sorunların çoğunu yaşamış bir gelin olarak sizlere tek tavsiyem sema maraşlının gelin kaynana ilişkilerini tatlıya bağlayalım diye bir kitabı var
şiddetle tavsiye ediyorum... okuyun ve uygulayın inanın herşeyin değiştiğini göreceksiniz...
tam olarak ne anltıyor tavsıyeler falan m ı var?
evt canım tavsiyeler ama yaşanmış hikayeleri ele almış başka bir bakış açısıyla çözümleri
şuan ki asıl problem benım kendımı yanı kinimi yenememem
Fantasycim,bu kaynana derdi herkeste var,benide istemediler bastan,simdi iki cocuk olduda yuzume severmis gibi yapiyor,,ama arkamdan dedikodumu yapar,cok ikiyuzludur.birde hep kendisini ogluna acindirmak icin hasta numarasi yapar,aslinda hicbirseyi yok...asil hasta olan benimannem..seker hipertansiyon,goztansiyonu,bel kireclenmesi,kolestrol..her gun avuc avuc hap icer annem ve allah razi olsun gelip cocuklarima bakmama yardimci olur...ama o kadin yeri geliyor annemin hastaligina bile inanmiyor
zayıf duruma düşme eşinin gözünde ağlama da sakın, açık ve net bana ailen ve sen saygı duymazsan çevremdekilerde duymaz çocuklarım da duymaz ve en önemlisi ben kendime olan saygımı ve özgüvenimi kaybederim de,
inan ck uzulup dert edıyodum ama burda gordum kı cogumuz aynı problemlerı yasamışız.şuanda bi problem yok çunku yuzune guluyorum artık he he dıyıp gecıyorum alıstım zamanla onun gıbı ıkıyuzlu olmaya.eşimle mutluyum şuan ama nekadar suruck bakalım
Ewet uzulmeye degmez bosverceksin,,kafaya taktikca ve haklida olsan anneleri icinbirsey dedikmi hemen savunmaya gecer ogullari...esinle mutluysan bosver,,,ikiyuzluluge devam.bende aynisini yapiyorum,kendisini sevmesemde sever gibi yapiyorum napim
cok sevdık bırbırımızı, hatta hiç unutmuyorum annem ve sen arasında tercıh yapmak zorunda kalsam sadece sen , dıyordu esım, ama evlendıkten sonra u dönusu yaptı< keske zamanı gerıye alabılsem keskkee...
inan ck uzulup dert edıyodum ama burda gordum kı cogumuz aynı problemlerı yasamışız.şuanda bi problem yok çunku yuzune guluyorum artık he he dıyıp gecıyorum alıstım zamanla onun gıbı ıkıyuzlu olmaya.eşimle mutluyum şuan ama nekadar suruck bakalım
evet 3 senedır hep annesı yuzunden kavga ettık sımdı ben bısı soylemıyorum o zaten annesının yuzunnu goruo ama yedıremıyo kendısıne.zamanlada kopmaya basladı haftada 1 gıderız ancak.demek yalnız degılmısım sende bendenmıssın:) kaç senelık evlıydın?
Bu arada fantasycim,benihatirladiysan konu acmistim 17 aylik oglum hicbirsey yemiyor diye,,sende cok saol istah acici surup adini vermistin yazismistik seninle,,,ilaci aldim 2-3 gundede olsa farketti biraz,,tekrar saol tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?