evde bakamam ki canım ev zaten kalabalıkallah yardımcın olsun canım. Evde çocuk baksan nasıl karşılar eşin?
ben kv ile oturuyorum bir de dede ve babaanne var..... ayrı ev istiyorum ama kocamı bir türlü ikna edemiyorum her seferinde maddiyatı öne sürüyor benim çalışmama da izin vermiyor ben ne yapacam arkadaşlar ne olur tavsiyelerinize ihtiyacım var...
ah canım keşke arkamda ailemin güvenini hissetsem hiç bekler miyim burada alır çocuğumu giderim yanlarınacanım ozaman ailen devreye girsin. arkalarında olduklarını göstersinler. kız bunalıma girmiş zaten ailenle + dedenle babannenle yasamayı kabl etmiş bırakta çlşssın sosyal çevresi olsun diye
ah canım keşke arkamda ailemin güvenini hissetsem hiç bekler miyim burada alır çocuğumu giderim yanlarına
evlendikten sonra ikna etmek çok zor ayrı eve... baştan söylemek en doğrusu ama o zaman da hayata o açıdan bakmıyosun. sen iyi niyetli olumlu yaklaşıp kabul ediyosun birlikte yaşamayı ama suistimal ediyorlar sen kabul ettin deyip başına kakıyorlar... sorun varsa büyüklerde burda onlar görmüş geçirmiş onların söylemesi onların düşünmesi lazım bu gençler yeni evlendi kendi yuvalarını kursunlar kendi geçimleri olsun diye...o evin içinde evin hanımı beyi değil evin kız çocuğu erkek çocuğu olunur ancak.. ne yazık ki erkekler bunu düşünmez zaten onların kurulu düzeni vardı siz de eş olarak geldiniz değişen bişey yok onlar için fazladan sorumluluk yok rahatları yerinde...
baştan kabul etmemeliydiniz ama insan bazı şeyleri yaşamadan anlamıyor işte. olan olmuş.şimdi bir çare düşünmek zamanı......
çalışmanız konusunda eşinizi ikna edin.hem gündüzleri o evden uzaklaşmış olursunuz hem de para biriktirisiniz. eşiniz ikna olmuyorsa o zaman beni ayrı eve çıkart çıkarabiliyorsan de. gerekiyorsa erkeklik gururuna dokun.alınsın biraz. ne o öyle ayıp ya koca adam eşini almış ailesiyle yaşıyor.üstelik diğer büyüklerde var.koca aile. ben büyüklerin yanında 1 saat oturmakla sıkılıyorum birde 2yıldan bahsediyorsunuz çok sabırlısınız bence.
ama bu durumu kabul etmeyin.gençliğiniz gidiyor.ne işiniz var o evde.sağlıklısınız çalışın bari.
Canim benim ablamda kaynanasi kayinbabasi yetmiyormus gibi evlenmis bosanmis gorumcesi ve gorumcesinin bir 5 biri 1,5 yasinda iki cocuguyla beraber yasiyor bi yioldu evleneli cok yalvardim kabul etme kafani taslara vurursun dedim benim hayatim sen karisma dedi simdi her gun agliyor evliligini yasayamadigini soyluyor calismasinada izin vermiyolar gorumcesinin cocuklarina bakiyo gorumcesi gidip calisiyo bi de tek cocuklara baksa yine iyi bulasik makinesi bile yok evlerinde yemekti temizlikti herseyi ablam a yaptiriyorla yeni gelin diye ama kendisi istedi boyle olmasini annemde bende diger ablamda cok yalvardik dinlemedi ask insanin gozunu bu kadar kor yapiyor iste ablami gordum sizde bir an once esinizi ikna edin yoksa omrunuz gecip gidecek siz agiz tadiyla bi kavga dahi edemeyeceksiniz cok uzuluyorum ama ablami cekip cikaramiyorum malesef
Dayanamıyorum dediğin için,son raddedesin diye kabul edip yazıyorum.
Restini çek derim.Ya çalışmama izin verirsin,para biriktirip ayrı eve çıkarız,ya da bu şekilde devam edemem dersin.
Sen böyle eşinin keyfini beklersen,maalesef çok beklersin.
Kayınvaliden bu yaşına kadar kayınvalidesiyle yaşamış.
Eşin öyle görmüş,öyle yetişmiş.
Sen diretmezsen asla ayrı eve çıkın diyen olmaz.(eşin dahil)
ben de çok istiyorum çalışmak ama eşim izin vermiyor... ah birde ben anlasam ne işimin olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?