Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kv ile oturuyorum bir de dede ve babaanne var..... ayrı ev istiyorum ama kocamı bir türlü ikna edemiyorum her seferinde maddiyatı öne sürüyor benim çalışmama da izin vermiyor ben ne yapacam arkadaşlar ne olur tavsiyelerinize ihtiyacım var...
aminnnnnnnnnnn ....eşim asla çalıştırmam diyor vardiyalı çalışıyor ben işe gidecem sen eve gelecen ben eve gelecem sen işe gidecen diyor...önce işe girme konusunda ikna etmeye çalışın, çok sıkıldığınızı ona hissettirin, sizin de maaşınız gelince toki tarzı bir evi rahatlıkla alabilirsiniz ama işe girmezseniz daha çook bahaneler dinlersiniz gibime geldi,
uzaktan davulun sesi hoş gelir derler ya siz de bu mantıkla evlendiniz sanırsam, dünyanın en iyi insanları olsa yine yoook yok olmaz o evde huzur, allah yardımcınız olsun
ah bir de ben bilsem neden kabul ettiğimi .....2 sene oldu evleneli...ah be canım neden kabul ettin ki bunu..
kaç senelik evlisiniz?
aminnnnnnnnnnn ....eşim asla çalıştırmam diyor vardiyalı çalışıyor ben işe gidecem sen eve gelecen ben eve gelecem sen işe gidecen diyor...
allah yardımcın olsun canım tez zamanda hersey ıstedın gıbı olur ınsaallah.... ben ayrı oturuyom benımde esım vardıyelı yenı evlendımde gecelerı kvde kalıyodum ama artık evımde kalıyom ya rahat olmuyo kocam evden cıktı gıbı msj atar bana ama ben annesındeyken atmıyo artık nedenını bılmıyorum heralde benımle ılgılı laf soledıler cunku uyrdı annemlerın yanında telefonu gerekmedıkce kullanma dıye sınır oluyorum bole bı uyarı aldım ıcın onlar yatmadan yatamıyom gece tualete kalksam ortu aranıyo uykulu zor yanı allahım sıze tez vakıtte ev versın ınsaallah....
ayy evet aynı evdeyken en çok sorun olan şeyler wc ve banyo galibane bileyim ben de rahat edemezdim ya:44:
ayrıca telefon kullanmana neden karışıyolar anlamadım, bu kadar mı fesatlar![]()
ben kv ile oturuyorum bir de dede ve babaanne var..... ayrı ev istiyorum ama kocamı bir türlü ikna edemiyorum her seferinde maddiyatı öne sürüyor benim çalışmama da izin vermiyor ben ne yapacam arkadaşlar ne olur tavsiyelerinize ihtiyacım var...