farketmiyor ki..küçüçük bi şeyden tartış yeter ki hemen kavgaya dönüştürüyo ve kapatıyo kendini bana..Aayyyy küsen erkek ....
Ne diyeyim bilemedim ...
ne gibi konulardan küsüyor ?
o kadar sabrım yok zaten şimdi bile tahammül edemiyorum..bizimki misafire filan gayet iyi tek derdi benimleAhan da benim babam
Annecim neler çekti babamın küsme huyundan, sadece anneme değil bize hatta eve gelen misafire bile küserdi...
50sinden sonra düzeldi,
Biz bi çaresini bulamadık valla ama siz 50 ye kadar beklemeyin
defalarca konuştum defalarca.adamın söylediği şey hep aynı..senden gelen küçüçük bi şey beni dağıtıyo kendime gelemiyorum diyo.cocuk musun sen dağılma diyorum yada bunun çözümü ne diyorum adamın tek isteği benle kavga etme diyo..evlisin bu mümkün değil...küsmesini filan geçtim bencilliği,beni yok sayması canımı yakıyoee normale döndüğünüz zaman konuşun bunu onla, kız gibi küsüp surat yapmak koskoca adama yakışıyor mu, senin bu girdiğin tripleri 5 yaşındaki kızlar yapmıyor artık, nasıl bir tarz bu sendeki ilk defa senin gibi erkekle karşılaşıyorum sıkıldım artık her tartışmada böyle yapma, gel konuşup halledelim meseleyi hemen o anda, böylece günlerimizi surat yaparak çöpe atmamış uzatmamış oluruz deyin.
defalarca konuştum defalarca.adamın söylediği şey hep aynı..senden gelen küçüçük bi şey beni dağıtıyo kendime gelemiyorum diyo.cocuk musun sen dağılma diyorum yada bunun çözümü ne diyorum adamın tek isteği benle kavga etme diyo..evlisin bu mümkün değil...küsmesini filan geçtim bencilliği,beni yok sayması canımı yakıyo
söyledim söylemez miyim...evdeki huzursuzluğu sevmiyorum uzatma dedim kaç kere.benden uzak dur,konuşma deyip kestirip atıyor..hiç mi için sızlamıyo senin diyorum hiç mi özlemiyosun karını diye soruyorum hiçbi şey gelmiyormuş içinden..paşazadenin oturup keyfini beklemekten bıktım..Acik acik bu durumundan cok rahatsiz oldugunu soyle ben kus olunca en fazla bir gun duruyorken sen nasil bunu yapiyorsun de icin hic sizlamiyor mu de boyle dewam ederse ben bu ewliligi bitiriirm de
evet fazlasıyla tripli ama ben ona hiç hamileliğimi kullanmadım..ne bi kere nazlandım ne de o beni bi kere nazladı..benle küs ya hastaneye dahi gelmiyor.her işimi tek başıma hallediyorum..alttan alan konuşmaya çalışan da hep benimHamile olduğunuz için siz de bazen abartıyor alttan alamıyor olabilirsiniz
Ama eşiniz genel olarak tripli birine benziyor.
Ne diyeyim baba olduktan sonra değişir inşallah. Bi umut.
Peki şimdi nazlanmayı deneseniz? Hastaneye tek gitmeniz hoş değil bence. Hani işi olur gelemez falan orası ayrı ama devamlı yalnız gidiyor olmanız hoş değil.evet fazlasıyla tripli ama ben ona hiç hamileliğimi kullanmadım..ne bi kere nazlandım ne de o beni bi kere nazladı..benle küs ya hastaneye dahi gelmiyor.her işimi tek başıma hallediyorum..alttan alan konuşmaya çalışan da hep benim
afedersin, dittiri cekmek lazim bu tiplere.evet fazlasıyla tripli ama ben ona hiç hamileliğimi kullanmadım..ne bi kere nazlandım ne de o beni bi kere nazladı..benle küs ya hastaneye dahi gelmiyor.her işimi tek başıma hallediyorum..alttan alan konuşmaya çalışan da hep benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?