artık dayanamıyorum

DEDİM TEHDİT EDEMEZSİN SEN BENİ UZAKLAŞTIRIRSIN BNEİ KENDİNDEN BÖYLE DEDİ

Valla ben bile cildirdim yaa acilen olaya el atman lazım yorum yaptim yine de yetmedi peygamber sabri mi var sende. Kocanın hiçbir istedigini yapma yemek yapma surat as cevap verme. Ama kendine cook iyi bak o kadar bakımlı ve güzel ol ki is yerinde esin seni kiskansin. Sen de is yerinden bi erkege cok güleryüzlü ol eşine asik suratli ol. Kadini köşeye sıkıştır tehdit et. Evde eşinin dikkatini çekecek gibi giyin en son dayanamasin gelsin sirnassin amaa yüz verme tabiki birak surunsun ay nasıl sinir oldum keske ikisini de bana versen kafalarini duvara vura vura ates cikarsam

ayyyy canım benim teşekkürler desteğin için zor emin ol bişi yapamamak çok zor

kocasına herşeyi anlatıcam .
Canim kocasina anlatmak mantikli mi ki ya? Isler daha karisik hale gelmesin sonra? Tabi sen de sanirim cok caresiz hissediyor ne yapacagini bilemiyorsun herhalde. Seni anlayabiliyorum. Dilerim bir sekilde cozersin bu sorunu. Cunku insan boyle bir sorunu olunca baska hic bir sey dusunemiyor.

Canim yorumlarıni okudum ama kendinden hiç emin değilsin. Kadın ve kocan arasındaki fikirler paranoya boyutlarında olmasın. Ofiste kaç kişi var hiç mi biri gelip bu kadın kocana çok yilisiyor demiyor. Güvenilir birileri yok demişsin de yani güvenilirliğe gerek yok bunun için. Dedikodu da mı dönmüyor.

Bana çok inandırıcı gelmiyorsun, yani konuna inanmıyor değilim de sen sanki normal hareketleri sanki çok anormallik gibi mi algiliyorsun. Bir de sorduğun sorular vs o kadar onaylanmaya ihtiyaç in varmis gibiki. Sen psikiyatriye gittiğinde sana ilaç verdi demişsin. Ne teşhis koydu, ne için ilaç verdi

kocasına herşeyi anlatıcam .

Canim öyle birsey yapmadan önce bu ikisi arasındaki samimiyettin boyutunun is ilişkisi sınırlarını aştığını kanıtlamak lazım. Yani kadin kabul etmiyor, kocan kabul etmiyor. Orası is yeri senden başka kimse garipsemiyor. Sen daha önce psikiyatriye gitmişsin bu durum yüzünden. Yani senin bu hislerini direk paranoyaya baglayabilirler.

Kadının kocasina söylesen çok güzel olur, belki karısının ipini çeker.
Ama cok pis geri tepe ihtimali var. Kocan seni boşamaya kadar götürebilir işi. Bir de kadın seni is yerinde şikayet etse, işinden bile olabilirsin.

Bence sorun eşinizde
biz Sevgilime birlikte calisiyorduk bir sekreterimiz vardı aynı sizin kadın gibiydi davranışları mesela bir dosya verecek illa adamın yanına kadar sokulup öyle verirdi dosyayı mesela bir şey anlatacak masanın karşısında değil de gider adamın dibinde yüz yüze nerdeyse ağız ağıza anlatirdi daha sonra sevgilim bana sordu sence de bir sorun yok mu ben mi yanlış anladım x i uyaralim mi diye sonra ikimiz oturup o x kisisiyle karşılıklı olarak konuştuk ama o kadar arsiz ki hareketlerinden vazgecmeyince işine son verdik
eşiniz bu durumda size hastasın diyorsa ben o işin altında bir şey ararım

Ay sinirlerim bozuldu yemin ederim. Kadına ne laf sıralasam az. Kocanla aran bozulur falan.. Nasıl bi hadsizlik bu ya.. Kocanın da hoşuna gidiyor heralde ki tamam deyip mesafeyi koyacağına seni doktora götürme peşinde. Ayy feci derecede sinirlendim !

ANLIYORUM NE YAPAYIM BN PEKİ UZAK TUATMIYORUM ONLARI

HASTA OLDUĞUMU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

bilmiyorum artık kimde hata var ben mi abartıyorum yoksa gerçketen de mi onunla konuşmak istiyor mu anlamadım ama bn hasta olduğumu düşünmüyorum kocamda bişi olmayabilir ama kadına nedense hiç güvenmiyorum.ama kocam herkese davrandığı kadar davranıyor bana da diyor kadın erkeklere cıvık cıvık güllüşüyor evet ama onun değerli olduğunu biz samimi arkadaşken değerini bilmem gerektiğini falan söylemişti.o yüzzden eşimi öenmisiyor ve sa<arkıyor bnce

bn kıskandırıyorum ama aynı evde küs olmuyor sanırım bn eşime aşırı bağımlıyım

esinin masasına is bahanesiyle uzanıyorsa sen abartmıyorsun normal degil ama kadınla konusarak kotu yapmıssın kıl bir tip belli inadına yapar bu

Sende psikiyatrik bir sorun varsa olağan bir iş arkadaşlığını böyle yorumlayıp yanlış değerlendiriyorsan lütfen tedavi ol aksi takdirde eşini zaten kaybedersin .

Ancak gercekten yılışıksa bu kadın eşin rahatsız olacak, set kuracak kadına karşı .. O rahatsız olmuyorsa koskoca Adam, iki ayaklıyı güdemezsin ki..

Akışına bırak; bir halt karıştırırlarsa çoluğun çoçuğun da yokken defedersin başından. Kadına da teşekkür edersin, seni tez elden kurtardı diye.

ok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…