- Konu Sahibi tansukutaymasal
-
DEDİM TEHDİT EDEMEZSİN SEN BENİ UZAKLAŞTIRIRSIN BNEİ KENDİNDEN BÖYLE DEDİ
Valla ben bile cildirdim yaa acilen olaya el atman lazım yorum yaptim yine de yetmedi peygamber sabri mi var sende. Kocanın hiçbir istedigini yapma yemek yapma surat as cevap verme. Ama kendine cook iyi bak o kadar bakımlı ve güzel ol ki is yerinde esin seni kiskansin. Sen de is yerinden bi erkege cok güleryüzlü ol eşine asik suratli ol. Kadini köşeye sıkıştır tehdit et. Evde eşinin dikkatini çekecek gibi giyin en son dayanamasin gelsin sirnassin amaa yüz verme tabiki birak surunsun ay nasıl sinir oldum keske ikisini de bana versen kafalarini duvara vura vura ates cikarsam
Sen de deki asıl sen bu samimi davranışlarınla beni kendinden uzaklastirdin bile. Ve soğuk davran bence. Gizli gizli öteki kadının da ağzının payını ver bi açığını yakala
Canim kocasina anlatmak mantikli mi ki ya? Isler daha karisik hale gelmesin sonra? Tabi sen de sanirim cok caresiz hissediyor ne yapacagini bilemiyorsun herhalde. Seni anlayabiliyorum. Dilerim bir sekilde cozersin bu sorunu. Cunku insan boyle bir sorunu olunca baska hic bir sey dusunemiyor.kocasına herşeyi anlatıcam .
AYNISINI YAPICAM
kocasına herşeyi anlatıcam .
Canim kocasina anlatmak mantikli mi ki ya? Isler daha karisik hale gelmesin sonra? Tabi sen de sanirim cok caresiz hissediyor ne yapacagini bilemiyorsun herhalde. Seni anlayabiliyorum. Dilerim bir sekilde cozersin bu sorunu. Cunku insan boyle bir sorunu olunca baska hic bir sey dusunemiyor.
Canim yorumlarıni okudum ama kendinden hiç emin değilsin. Kadın ve kocan arasındaki fikirler paranoya boyutlarında olmasın. Ofiste kaç kişi var hiç mi biri gelip bu kadın kocana çok yilisiyor demiyor. Güvenilir birileri yok demişsin de yani güvenilirliğe gerek yok bunun için. Dedikodu da mı dönmüyor.
Bana çok inandırıcı gelmiyorsun, yani konuna inanmıyor değilim de sen sanki normal hareketleri sanki çok anormallik gibi mi algiliyorsun. Bir de sorduğun sorular vs o kadar onaylanmaya ihtiyaç in varmis gibiki. Sen psikiyatriye gittiğinde sana ilaç verdi demişsin. Ne teşhis koydu, ne için ilaç verdi
Ay sinirlerim bozuldu yemin ederim. Kadına ne laf sıralasam az. Kocanla aran bozulur falan.. Nasıl bi hadsizlik bu ya.. Kocanın da hoşuna gidiyor heralde ki tamam deyip mesafeyi koyacağına seni doktora götürme peşinde. Ayy feci derecede sinirlendim !
Valla ben bile cildirdim yaa acilen olaya el atman lazım yorum yaptim yine de yetmedi peygamber sabri mi var sende. Kocanın hiçbir istedigini yapma yemek yapma surat as cevap verme. Ama kendine cook iyi bak o kadar bakımlı ve güzel ol ki is yerinde esin seni kiskansin. Sen de is yerinden bi erkege cok güleryüzlü ol eşine asik suratli ol. Kadini köşeye sıkıştır tehdit et. Evde eşinin dikkatini çekecek gibi giyin en son dayanamasin gelsin sirnassin amaa yüz verme tabiki birak surunsun ay nasıl sinir oldum keske ikisini de bana versen kafalarini duvara vura vura ates cikarsam
kocasına herşeyi anlatıcam .
bn kıskandırıyorum ama aynı evde küs olmuyor sanırım bn eşime aşırı bağımlıyım
eşin bu durumdan rahatsız olmadığı sürece hiç bişey yapamazsın.. birde üste kötü olursun...art niyetli olursun...
Sende psikiyatrik bir sorun varsa olağan bir iş arkadaşlığını böyle yorumlayıp yanlış değerlendiriyorsan lütfen tedavi ol aksi takdirde eşini zaten kaybedersin .
Ancak gercekten yılışıksa bu kadın eşin rahatsız olacak, set kuracak kadına karşı .. O rahatsız olmuyorsa koskoca Adam, iki ayaklıyı güdemezsin ki..
Akışına bırak; bir halt karıştırırlarsa çoluğun çoçuğun da yokken defedersin başından. Kadına da teşekkür edersin, seni tez elden kurtardı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?