- 3 Şubat 2016
- 97
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi tansukutaymasal
aman uzak tut böylelerini sevimsiz insan tipi nefret ederim bende böylelerinden herşey beklenir
uzak tutmam gereken kim kadın mı eşim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman uzak tut böylelerini sevimsiz insan tipi nefret ederim bende böylelerinden herşey beklenir
Aşağı yukaridiyorsunuz anladım herkes yaşıyor mu bunları peki
Tam olarak korktuğunuz şey nedir aralarında bişey olması mı???merhaba arkadaşlar ,
yardımınıza ihtiyacım var.biz eşimle aynı işyerindeyiz.eşimin departman arkadaşı ile biz çok yakındık.sonra kadının cıvık hareketleri yüzünden koptuk uzaklaştık.eşimin masasına iş yapıyoruz bahanesi ile uzanıyordu resmen cıvık cıvık gülüşmeler falan.müdürle de kadının çok samimi bir ilişkisi var.kimse de ona bişey diyemiyor.kadını tuvalette yakaldım konuştum rahatsız olduğumu söylemedim yok öyle bişi dedi sadece.böyle yaparsan eşini kaybedersin dedi.haliyle uafk bir konuşmaları bile bana batar oldu her allahın günü eşimle kavga eder olduk yeni evliyiz hastasın sen doktora gidelim dedi doktora gittim sakinleştiriciler falan içtim ama nafile öyle onunla cıvık cıvık gülüşmeleri falan duyunca kendimi tutamıyorum ve ağzıma geleni söylüyorum eşime .artık ölücem yardım edine ne yapmam lazım.çok çaresizim.
evet ve tahammül edememeTam olarak korktuğunuz şey nedir aralarında bişey olması mı???
Bence aralarında bişey olucak olsa sizinle evlenmezdi ki daha yeni evliymişsiniz.. Ayrıca olay her zaman eşinizde biter kadın isterse karşısında soyunsun eşinizin meyli olmadığı sürece aralarında bişey olucağını düşünmüyorumevet ve tahammül edememe
eşin iş değiştirmesi mümkün mü
Bence aralarında bişey olucak olsa sizinle evlenmezdi ki daha yeni evliymişsiniz.. Ayrıca olay her zaman eşinizde biter kadın isterse karşısında soyunsun eşinizin meyli olmadığı sürece aralarında bişey olucağını düşünmüyorum
Ben eşimle aynı işyerinde değilim ama eşim kozmetik sektöründe çalışıyo tüm iş arkadaşlarının %99 kadın ve gaylerden oluşuyo.. Bi eğlence düzenliyolar 400-500 kadın ve gay 5-10 tane erkek var işyerinde çalışan, e kozmetik sektörü olduğu için de haliyle çoğu genç güzel ve bakımlı kadınlar, rahatlıklarını ve gevşekliklerini de hiç söylemeye bile gerek duymuyorum..Ama sonuç itibariyle eşim mesafesini koruyor hepsiyle de buna çok eminim ve gözüm arkada değil.. Samimler ama mesafeliler de bu çok önemli.. Ayrıca tüm müşterilerinin de kadınlardan oluştuğunu tahmin edersiniz o da artı parantez..Ben asla hiçbir iş arkadaşından onu kıskanmadım..Müşterilerinden de keza öyle.. Rahatsız olacağım şeyler zaman zaman oluyo ama eşim tavrını koruduğu için kesinlikle rahatsızlığımı bile belli etmiyorum.. Sonuç itibariyle eşim de her gün ayakları poposuna vura vura eve koşuyo mu koşuyo, bana sevgisini ilgisini gösteriyo mu gösteriyo, ben buna bakarım.. Bunlarda sorun olmadığı sürece yok yere kavga çıkarmamanızı biraz kendinizi kontrol etmenizi öneririm.. Mesela ben sizin yerinizde olsam o kadına uyarıda bulunmak yerine kanka olurdum.. Bi de aynı işyerindesiniz ki çok büyük şansınız var.. aklınızı kullanırsanız bu olayı çözersinizteşekkür ederim çok sağolun haklısınız
uzak tutmam gereken kim kadın mı eşim mi
İs kocanda biter
Sen velisi misin kendisi tepki gosteremiyor mu kadina, eger gerekiyorsa?
saygısızmısmıs.kusura bakmada ben seni kıskanmıcaksam,seni baska kadınlardan rahatsız olmıcaksam neden evlendim ben senleişler sarpa sardı her gün kendimi tutamamyıp ağzıma geleni söylüyorum gece eşim küsünce özür dileyen bn oluyorum.bna uzak dvrsnıyorr.saygısızmışım ama oldum çünkü artık ölücem yani
merhaba arkadaşlar ,
yardımınıza ihtiyacım var.biz eşimle aynı işyerindeyiz.eşimin departman arkadaşı ile biz çok yakındık.sonra kadının cıvık hareketleri yüzünden koptuk uzaklaştık.eşimin masasına iş yapıyoruz bahanesi ile uzanıyordu resmen cıvık cıvık gülüşmeler falan.müdürle de kadının çok samimi bir ilişkisi var.kimse de ona bişey diyemiyor.kadını tuvalette yakaldım konuştum rahatsız olduğumu söylemedim yok öyle bişi dedi sadece.böyle yaparsan eşini kaybedersin dedi.haliyle uafk bir konuşmaları bile bana batar oldu her allahın günü eşimle kavga eder olduk yeni evliyiz hastasın sen doktora gidelim dedi doktora gittim sakinleştiriciler falan içtim ama nafile öyle onunla cıvık cıvık gülüşmeleri falan duyunca kendimi tutamıyorum ve ağzıma geleni söylüyorum eşime .artık ölücem yardım edine ne yapmam lazım.çok çaresizim.